בהשראת פורום בנות

rebelde2003

New member
אני בכיתה י' ו...

זה ממש לא מבאס בלי בנים! נכון שתמיד אומרים שבנים עושים הרבה צחוקים אבל יש לנו מלא צחוקים בכיתה בלעדיהם! ולמשל עכשיו כשיש לנו תחרות קישוט כיתות אז כולן משקיעות... ואם אומרים להביא משהו אז כמעט כולן יביאו (בניגוד לבנים) בקיצור, זה הרבה יותר כיף כיתה של בנות!

rebelde2003

New member
אני בכיתה י' ו...

זה ממש לא מבאס בלי בנים! נכון שתמיד אומרים שבנים עושים הרבה צחוקים אבל יש לנו מלא צחוקים בכיתה בלעדיהם! ולמשל עכשיו כשיש לנו תחרות קישוט כיתות אז כולן משקיעות... ואם אומרים להביא משהו אז כמעט כולן יביאו (בניגוד לבנים) בקיצור, זה הרבה יותר כיף כיתה של בנות!

K i n G i

New member
מממ...

כנראה שבכיתה ו' באמת לא זקוקים כ"כ לבנים... חבל... אני שמעתי על חברים גאונים שלי שנתקעו בבי"ס שהם נמצאים בכיתות עם בת אחת, וזה פשוט נשמע לי מזעזע. איך אפשר בלי בנות?

K i n G i

New member
חחח...

אוקיי, אני כנראה צריך לשפר את הראייה שלי. אז בכיתה י' בכלל אני לא מבין. איך אפשר בלי המין השני? נכון יש בנים מעצבנים, יש בנות מעצבנות - אבל יש גם כאלה שלא, ובלעדיהם אי אפשר. חוץ מזה שבנים באמת בדר"כ עושים את האווירה בכיתה, לפחות ברוב הכיתות שאני מכיר. הומור של בנות הוא שונה, אבל הן לא מעבירות דחקות במהלך השיעור בדר"כ מול כל הכיתה.

rebelde2003

New member
אפשר אפשר...../images/Emo13.gif

אם למישהי כל כך חסרים הבנים אז פוגשים אותם בהפסקות... ובקשר לאווירה, יש לנו אחלה אווירה בכיתה... ואם אתה חושב שרק בנים משגעים את המורים וכאלה אז אתה טועה... אנחנו משגעים את המורים (הברחנו כבר כמה מהכיתה) ויש לנו מלא צחוקים... זה פשוט שונה אבל נחמד

K i n G i

New member
חחח...

מבריזות, אה?
טוב אני לא יודע איך זה אצלכם, אני רואה אצלי, אני לא רואה כיתה בלי בנות. על מה יהיה אפשר להסתכל בשיעורים משעממים?

למעלה