שרומזים לה..?
D DaSi ON LsD New member 24/1/04 #23 ../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif אני נחמדה בלילה ../images/Emo13.gif קחי עוד אחד..
D DaSi ON LsD New member 24/1/04 #29 ../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif אינ עדיין לא בטוחה ../images/Emo12.gif ורז, שילן יש רק אחת.. למזלי
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif אינ עדיין לא בטוחה ../images/Emo12.gif ורז, שילן יש רק אחת.. למזלי
D DaSi ON LsD New member 24/1/04 #31 ../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif אני כן ../images/Emo13.gif שתיים זה פשוט יותר מדי
¥ ¥ LitAloSh ¥ New member 24/1/04 #33 הבטן שיייילייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif הדבר היחידי המושלם אני כבר מתה לעשות עגיל אבל זה כנראה יצטרך לחכות לפחות עוד חצי שנה ויש לזה סיבה חשובה
הבטן שיייילייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif הדבר היחידי המושלם אני כבר מתה לעשות עגיל אבל זה כנראה יצטרך לחכות לפחות עוד חצי שנה ויש לזה סיבה חשובה
K K i n G i New member 24/1/04 #34 איזה אשכולות... מה אני אוהב בעצמי? הלוואי והייתי מצליח לאהוב. אני משאיר את ה'תענוג' לאנשים אחרים להגיד מה יפה אצלי, ואני צנוע. אני אוהב את הכתפיים
איזה אשכולות... מה אני אוהב בעצמי? הלוואי והייתי מצליח לאהוב. אני משאיר את ה'תענוג' לאנשים אחרים להגיד מה יפה אצלי, ואני צנוע. אני אוהב את הכתפיים
K K i n G i New member 25/1/04 #40 אהממ... כתבתי כמה פעמים בפורום של המורדים ופורומים אחרים בתפוז. אני לא פריק של פורומים כיום. פעם הייתי. תגידו לי מה אתם רוצים לדעת ותדעו. בן 16, מהמרכז, אתאיסט
אהממ... כתבתי כמה פעמים בפורום של המורדים ופורומים אחרים בתפוז. אני לא פריק של פורומים כיום. פעם הייתי. תגידו לי מה אתם רוצים לדעת ותדעו. בן 16, מהמרכז, אתאיסט