מי ממלא ראשוןןןן??

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif מי ממלא ראשוןןןן??

זכויות לבנאדם שעשה את זה
1.שם: 2.גיל: 3. תאריך לידה: 4.כינוי: 5.תכונה טובה: 6.תכונה רעה: 7.חולשה: 8.אובססיות: 9.פאדיחה: 10.כאב: 11.משאלה: 12.זכרון רע: 13.זיכרון טוב: 14.זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18.קמיע [אם יש]: 19.החג האהוב עליך: 20.אוכל מועדף: 21.המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22.שתיה מועדפת: 23.קינוח מועדף: 24.ממתק מועדף: 25.עוגה מועדפת: 26.צבע מועדף: 27.חיה מועדפת: 28.חיית מחמד [אם יש]: 29.ספורט מועדף: 30.מספר מזל: 31.ספר: 32.סרט דיסני מועדף: 33.סרט: 34.שחקנ\ית: 35.זמר\ ת: 36.סדרה מעודפת: 37.מקצוע אהוב: 38.מקצוע שנוא: 39.מקום בעולם: 40.המעשה הכי נועז שעשית: 41.המעשה הכי טיפשי שעשית: 42.פריט לבוש מועדף: 43.המצאה של כל הזמנים: 44.עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45.את\ה מאמינ\ה בגורל? 46.את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47.גלידה- בכוס או בוופל? 48.שקיעה או זריחה? 49.בליינד דייט- 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה?! 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו: 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66.איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו]: 67שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. איזה פורומים אתה נכנס בד"כ: 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה: 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקשת: 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית: 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה: 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך :

מצ'עמם לי מאוט! אז אני ימלא ../images/Emo3.gif

1.שם: גל 2.גיל: 13 3. תאריך לידה: 12.11 4.כינוי: גל המשוּגעת 5.תכונה טובה: חברותית.. אוהבת לצחוק
6.תכונה רעה: לפעמים עקשנית [לא יודעת עם זה רע
.. תלוי באיזה מצב] 7.חולשה: שו'ולד
8.אובססיות: 9.פאדיחה: לא זכורה לי בזמן האחרון
10.כאב: 11.משאלה: אם אני יגיד זה לא ייתגשם
12.זכרון רע: אשתו של דוד שלי נפטרה
13.זיכרון טוב: רועי סובר ואני היינו ביחד
14.זיכרון הילדות הכי חזק שלך: ואוו צריכה לחשוב על זה
15. געגוע: חברים בבאריי ובדרםםםםם
16. פחד: מוות
17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אם היה לפני שבוע הייתי יכולה להגיד משהו... אבל כבר לא
18.קמיע [אם יש]: אין.. 19.החג האהוב עליך: פורים
ופסח
20.אוכל מועדף: קוס-קוס
וגם פריקסה [סנדוויץ' טוניסאי]
21.המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:
צפרדעים .. בעע 22.שתיה מועדפת: קולה ולימונדה 23.קינוח מועדף: תותים עם קצפת\ משהו ששחכתי את השם שלו.... אמא מכינה.. משהו ממש ממש טעיםםםם
24.ממתק מועדף: כיף-כף 25.עוגה מועדפת: שוקולד\ ריבת חלב 26.צבע מועדף: אדום+שחור 27.חיה מועדפת:
כלב 28.חיית מחמד [אם יש]: כלבה- ויקה.. [היום היא זכתה מקום 4 בתחרות
] 29.ספורט מועדף: אין 30.מספר מזל: 3 31.ספר: "אפשר למות מזה".. חח לא יודעת יש כמה 32.סרט דיסני מועדף: היפה והחיה
33.סרט: יש מ-ל-א 34.שחקנ\ית: ג'ניפר אניסטון 35.זמר\ ת: אין 36.סדרה מעודפת: המורדים, חברים 37.מקצוע אהוב: 38.מקצוע שנוא: מתמטיקה [בגלל המורה
] 39.מקום בעולם: 40.המעשה הכי נועז שעשית: לא יודעתתת 41.המעשה הכי טיפשי שעשית: נפרדתי מרועי?! חח סתם... לא יודעת 42.פריט לבוש מועדף: ג'ינס וגופיה.. רגיל.. 43.המצאה של כל הזמנים: מ-ח-ש-ב
44.עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ
45.את\ה מאמינ\ה בגורל? לא יודעת.. לא ממש.. אבל לא פוסלת את זה
46.את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן.. 47.גלידה- בכוס או בוופל? כוס
48.שקיעה או זריחה? שקיעה
49.בליינד דייט- לא.. 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית
52. מלפפון או עגבניה?! מלפפון 53. קור או חום? חווםם
54. לישון או לקום? לישון
55. חוף או הרים?
56. קרמבו- וניל או שוקו: שוקו רולזזזז 57. תות או בננה? תות
58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה
59. שיר שגורם לך לצחוק:
60. שיר שגורם לך לבכות: "רב חובל" 61. השיר של כל הזמנים:
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: "השיר הזה" חח
63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אוי לא חשבתי על זה עדיין
64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: חס וחלילה 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: "זה בעצם בשבילך"- להקת שדרוק... ל-א מוכר!! חח 66.איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו]: לא יפה, לא מכוערת, לא ממש מופרעת, נוטה לדבר בשיעורים הרבה.. ואוהבת לצחוק והכי חשוב- מ-ש-ו-ג-ע-ת
67שמות החברים הכי טובים שלך: נדין, גל [לא אני..], בר
68. הגלידה הכי טעימה? מוקה 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? יודעת להקשיב, ומממש ממש ממש מתוקה
70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בגיל 5.. זוכרת את זה :D 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? GOOP...
72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? כוכב נולד, המורדים חברתי, המורדים, לפעמים גם אהבה מעבר לפינה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? גל המשוגעת.. כי אני כזאת
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? בטח
75. איזה פורומים אתה נכנס בד"כ: לא כבר היינו בשאלה הזו
.. כוכב נולד, מורדים, מורדים חברתי, אהבה מעבר לפינה [לפעמים] 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מעצבן, מובך, בעיקר כשזה מישהו שאני ממש ממש לא שמה עליו... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים 78. יש לך חבר\ה: לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח ואחות
80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא נראה לי
אנחנו שונים... אולי עם אחותי
81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מתלבשת.. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכוונת את הטלוויזיה שתתכבה עוד שעה
83. מה התחביבים שלך? שופינג, והמון בילויי עם חברים
84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? רועי סובר
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? משפחה, הכלבה שלי, המחשב, והמיטה שלי
86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? ציפור
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? לילה... חח
88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? את רועי סובר
חחחחחחחחח 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ארוחת צהרים.. כולם אוכלים ביחד
90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקשת: מפוארת, רומנטית, עם רועי סובר
[עזבו אני מושפעת] 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? המיטה שלי והמחשבבבב 92. מי החברים שלך בפרום? יש מלא.. לא רוצה לשכוח ילדים
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפני איזה חודש... עשיתי הטרמות לחולי סרטן 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני שבוע... עזרתי לילד קטן לקום שהוא נפל מאופניים
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? היום.. לפני שעה.. לאמא
96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? אין לי שמץ 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם רועי סובר
לא איכפת לי איפה.. חח
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית: לא הייתי נפרדת מרועי סובררררר
99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה: כפ

המשך.. ../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo4.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה: בכפר.. עם ביקטה קטנה מעץ.. כזאתי.. רק עם המשפחה והכלבה שלי... שויהיה באר כזה.. לשתות ממנו מים.. חח ומלא שדות כאלו שאפש רלרוץ עם הכלבה.. ושלחק
100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך : לא לא לא
מה פתאום
אסור אסור אסור.. אני ימות במקומות

Flash Button

New member
גל, הרשי לי

להסיק מסקנה מהטופס שלך (ומהחתימה) : תחזרי לרועי סוברררררררררר!!!!!!

אני משעמום יתר

1.שם: מיטל 2.גיל: 14 3. תאריך לידה: 29.1.90 להביא בלונים 4.כינוי: צופר 5.תכונה טובה: אין... 6.תכונה רעה: עצלנית 7.חולשה: בנים 8.אובססיות: בנים 9.פאדיחה: לא זכור לי 10.כאב: ששברתי תרגל זה כאב 11.משאלה: שיהיה שלום 12.זכרון רע: נתקעתי במעלית 13.זיכרון טוב: ששחררו אותי מהמעלית 14.זיכרון הילדות הכי חזק שלך:אין 15. געגוע: אין 16. פחד: שאנשים קרובים ימותו 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את המורה צועקת עליי 18.קמיע [אם יש]: אין לא מאמינה בזה 19.החג האהוב עליך: פסח 20.אוכל מועדף: פיצה באגט 21.המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: בצל 22.שתיה מועדפת: קולה דיאט קולה דיאט קולה לימון 23.קינוח מועדף: אין 24.ממתק מועדף: מסטיקקקקקקקקקקקק 25.עוגה מועדפת: שוקולד 26.צבע מועדף: כחול 27.חיה מועדפת: כלב 28.חיית מחמד [אם יש]: לא 29.ספורט מועדף: כדורסל שחיה 30.מספר מזל:אין 31.ספר: בני גורן אלגברה חלק ב' 32.סרט דיסני מועדף: כולפ 33.סרט: בחזרה לעתיד 1 2 3 34.שחקנ\ית: מייקל ג'יי פוקססססססססססססססססססססססס 35.זמר\ ת: בון ג'ובי 36.סדרה מעודפת: ספין סיטי 37.מקצוע אהוב: תנך 38.מקצוע שנוא: כל השאר בעיקר ספורט וחשבון 39.מקום בעולם: הוואי 40.המעשה הכי נועז שעשית: אין 41.המעשה הכי טיפשי שעשית: אין 42.פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43.המצאה של כל הזמנים: לא הבנתי תשאלה 44.עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 45.את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46.את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47.גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48.שקיעה או זריחה? שקיעה 49.בליינד דייט- לא 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? באמצע 52. מלפפון או עגבניה?! עגבנייה 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? שתיהם 56. קרמבו- וניל או שוקו: לא משנה אני אוכלת רק תעוגייה למטה 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: אין 60. שיר שגורם לך לבכות: של נינט 61. השיר של כל הזמנים: אין 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אין 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אין 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: אין 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: אין 66.איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו]: אני ילדה בסדר 67שמות החברים הכי טובים שלך: ורד טלי וקמילה 68. הגלידה הכי טעימה? שוקו 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? יודעת לשמור סוד 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מאיפה לי 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? סקס סתם שמשעמם לי אני מכבה תמחשב או עושה שאלונים מפגרים כמו זה 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? מורדיפ ועוד כמה שאני מתבייש להגיד 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? נחשו 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא אבל יש כלב לא שמעתי על חיה שקוראים לה אהבה ממבת ראשון 75. איזה פורומים אתה נכנס בד"כ: מורדים חברתי 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? כן 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? הכללל 78. יש לך חבר\ה: לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? ממשיכה לישון 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכבה תטיוי 83. מה התחביבים שלך? כדורסל שינה טיוי 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? יבגני 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? בגדים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? נשר 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? לילה 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אין כזה בנתיים 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקשת: מקדונלדס מגודל לענק 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? שרשרת שקיבלתי מסבתא שלי 92. מי החברים שלך בפרום? טלי וחן 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא יודעת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא יודעת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אף פעם 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא יודעת 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? אם כל הכיתה בחול 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית: הייתי רוצה לחיות בעתיד 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה: אמריקה 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך : כן

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif גמלי משעמםםםםםם ../images/Emo34.gif

1.שם: דסי
2.גיל: 14 3. תאריך לידה: 7.10.89 4.כינוי: ממ יש הרבה.. הכי תופסים זה דסוש ודסו השאר מצונזריםםםם
5.תכונה טובה: שאני לא אומרת על עצמי תכונות טובות..?
6.תכונה רעה: עצבנית
7.חולשה: שוקולד 8.אובססיות: מחשב, טלפון, קניונים 9.פאדיחה: מממממ זה לא לפירסום..
מי שהיה שם יודעעעע.. 10.כאב: ..? 11.משאלה: יש כל מיניי.. 12.זכרון רע: לא אמורים להעלות אותם 13.זיכרון טוב: יש הרבה.. 14.זיכרון הילדות הכי חזק שלך: הלידה של אח שלי, שדבורה עקצה אותי ועוד משו
15. געגוע: אנשים מסויימים 16. פחד: מוות
17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לודעת 18.קמיע [אם יש]: אין 19.החג האהוב עליך: פסח בגלל החופש.. הערב עצמו משעמםםםםםםםם
20.אוכל מועדף: מממ גלידה..?
21.המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: דג..
ננוורררררר..!! 22.שתיה מועדפת: דיאט קולה 23.קינוח מועדף: גלידה 24.ממתק מועדף: לודעת.. 25.עוגה מועדפת: שוקולד
26.צבע מועדף: שחורררר
27.חיה מועדפת:
28.חיית מחמד [אם יש]: לאקושששששייי שליי
[ ואחרי שנההההה שאני מנסה להקטין תמונה שלה אני פורשת.. מחשב דפוקקקקקקקק
] 29.ספורט מועדף: אירובי 30.מספר מזל: 13
31.ספר:
32.סרט דיסני מועדף: מממ מלך האריות..? לודעת
33.סרט: יעד סופי נראה לי
נוסטלגיותתתתתת 34.שחקנ\ית: - 35.זמר\ ת: היהודים, אביב גפן 36.סדרה מעודפת: מממ יש הרבהה 37.מקצוע אהוב: ערבית
38.מקצוע שנוא: תנךךךך
39.מקום בעולם: מממ לודעת
שוויץ..? 40.המעשה הכי נועז שעשית: מממ.. לא צמליחה לחשוב על משו 41.המעשה הכי טיפשי שעשית: בטוח יש הרבה
42.פריט לבוש מועדף: ג'ינסים 43.המצאה של כל הזמנים: מחשב, פלא/טלפון 44.עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתיו / תחילת החורף
45.את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46.את\ה מאמינ\ה באלוהים? לפעמים 47.גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48.שקיעה או זריחה? שקיעהה
זריחה סאקס 49.בליינד דייט- למה לא 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזניתת 52. מלפפון או עגבניה?! מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישוןןןןןן
55. חוף או הרים? חוף.. למה תמיד משווים חוף להרים..? הרים זה מגעיל
56. קרמבו- וניל או שוקו:
57. תות או בננה? אפחד.. 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: ממממ לודעת 60. שיר שגורם לך לבכות: היה פעם אחד.. עכשיו לא נראה לי 61. השיר של כל הזמנים: מאיפה ליייי
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: מממ.. איי וויל לאב יא אלוויזזז
63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: יש עוד זמןן.. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: שיר שאני יאהב באותה תקופה.. 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: כל אביב גפן והיהודים, היא לא דומה 66.איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו]: שיער שטני, עיניים ירוקות, 1.65 בערך, עצבנית, צוחקת מכל דבר [
] 67שמות החברים הכי טובים שלך: בר, חן, דליה 68. הגלידה הכי טעימה? שוקולדד 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? הכוח לסבול אותי 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בערך בכיתה ה.. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? פורומים ומשחק כזה.. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? די הרבה.. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אין סיפור.. ביקשתי ממישו [
] ניק והוא נתן לי אותווו
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? ברור 75. איזה פורומים אתה נכנס בד"כ: הקבועים.. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא משפיע.. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? ידיים
, חיוך ומבט 78. יש לך חבר\ה: יאפפפ
79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחות ואח 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? עם אח שלי לא, כי הוא קטן.. אחותי אולי.. לודעת 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?בודקת מה השעה 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? חושבת
83. מה התחביבים שלך? לודעת 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? חבר 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון, מברשת, בגדיםםםם, אוכל, כסף.. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? כלב.. מטפלים בהם הכי טוב 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? מכונית..?
[ ורישיון
] 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקשת: עוגות, עוגיות.. כל הדברים שמנסים לא לאכול מהם הרבה.. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הרבה 92. מי החברים שלך בפרום? בעיקר רז ודנה 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אני אתרום מחר.. וביום שני, ורביעי
עוזר..? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? מממ כל הזמן.. חח 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לפני כמה דקותתתתת
96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? למה אנשים חושבים על זה עכשיו..?
97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם החבר איפושו, או עם חברים.. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית: באישית הייתי משנה המון דברים.. בכללית אין לי מושג 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה: רעננה
100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך : לא

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif לאקקקיי ../images/Emo99.gif

תתעלמו מהלבןןןן..

טוב נו אני ימלא בכל זאת../images/Emo3.gif

1.שם:טלי 2.גיל:14 3. תאריך לידה:30.1 בלי ביציםםםםם
4.כינוי:טלטול 5.תכונה טובה: יודעת לשמור סוד (לעומת מישהי פה *אהמ*..) חח..סתאם 6.תכונה רעה: סקרנית (זה רע?)וחסרת סבלנותתתתת 7.חולשה: בנים 8.אובססיות: שי גבסו 9.פאדיחה:אנערף 10.כאב: שנגמרה ההופעה של גבסו והוא הלך 11.משאלה: לא יודעת 12.זכרון רע: התוכי שלי מת
13.זיכרון טוב: הוא קם לתחייה
14.זיכרון הילדות הכי חזק שלך: לא זוכרת 15. געגוע: לא זוכרת 16. פחד: מוות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את המילה\ביטוי\קללה גיא
18.קמיע [אם יש]: אין 19.החג האהוב עליך: חנוכה פסח ופורים 20.אוכל מועדף: פיצה ומקרונים
21.המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: דגגגגג 22.שתיה מועדפת:קולה לייק דההההההה 23.קינוח מועדף:אין 24.ממתק מועדף: חמצוץ
25.עוגה מועדפת: שוקולד 26.צבע מועדף:ורוד סגול וכחול 27.חיה מועדפת: ענבר
28.חיית מחמד [אם יש]: דגים אבל הם אילמיםםםם אז הם משעממים אותי 29.ספורט מועדף:בית שדא וחי גוסס מת 30.מספר מזל:22 31.ספר:מעבדות לחירות 32.סרט דיסני מועדף: אנערףףף 33.סרט: לא זוכרת 34.שחקנ\ית:ג'ניפר אניסטון 35.זמר\ ת: שי גבסווווווווווווווווווווווווווווו 36.סדרה מעודפת: המורדים ואקזיט 37.מקצוע אהוב:איןןןןןןןןןןןןןןןן בעצם ספורט 38.מקצוע שנוא:הכללללללללללללללללללללללללללללל 39.מקום בעולם: הולנדדדדד ותורכיה וצרפפפפפתתתתתתת וארה"ב 40.המעשה הכי נועז שעשית: אנערף 41.המעשה הכי טיפשי שעשית:אנערף 42.פריט לבוש מועדף:ג'ינס 43.המצאה של כל הזמנים: טלפון\פלאפון 44.עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45.את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46.את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן 47.גלידה- בכוס או בוופל? אמממממממממממ כוס 48.שקיעה או זריחה?שקיעה 49.בליינד דייט- ? 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינסססס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה?!שתיהם 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?שתיהם 56. קרמבו- וניל או שוקו: איכס שונאת קרמבו 57. תות או בננה? תות
58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: בוב הבנאי 60. שיר שגורם לך לבכות: שום שיר 61. השיר של כל הזמנים: לא יודשעת 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אין 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:יום ועוד יומיים של שי גבסו 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:שום שיר 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: אין 66.איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו]: ילדה כוסית ומדהימה 67שמות החברים הכי טובים שלך: לילך מיטל ורד חן וקמילה עדי ושי לי ועוד 68. הגלידה הכי טעימה?וניק פיצפוציםםםםםםם 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? לאדעת 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכרת 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? לאדעת 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?המורדים אקזיט 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? שכטרית- בגלל עפר שכטר 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש... 75. איזה פורומים אתה נכנס בד"כ: מורדים חברתי 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה: 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לאדעת 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מצחצחת שיניים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?מכבה תאור 83. מה התחביבים שלך?מוזיקה חברים ושופינג 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את החברות הכי טובות שלי ואת שי גבסו 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?בגדים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? אף חיההה 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? חתימה מעפר שכטר ושי גבסו 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהרים ונשנושים
90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקשת: מקרונים 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? מיטל 92. מי החברים שלך בפרום? לא נפרט 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? עכשיו(?!) 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? היום 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?
97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? חו"ל עם טל ושחר הכוסונים שלי
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית: הייתי מסכימה למישהו שלא נזכיר את שמו כשהוא הציע לי חברות
99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה: אממ ין כמו ישראלללללללללללללללללללל
100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך : מה פתאום

אוי יש כמה שלא מיליתי

76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לאדעת 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?מבט 78. יש לך חבר\ה:כן 79. כמה אחים ואחיות יש לך?1

אויייי איך אני אוהבת כאלה,

הם נותנים לי לגיטימציה לעסוק בעצמי! 1.שם:דנה 2.גיל:14 וחצי 3. תאריך לידה: ארור 4.כינוי: כל אחד כראות עיניו.. 5.תכונה טובה: טובת-לב וצנועה. 6.תכונה רעה:דנאיות-יתר! 7.חולשה:פיזית 8.אובססיות:מוזרות למדיי.. 9.פאדיחה:חצי מחיי 10.כאב:כל מיני.. אני ילדה כאובה[?] 11.משאלה:כל מיני.. אני ילדה חולמנית[?] 12.זכרון רע:כל מיני.. אני ילדה מרירה [!] 13.זיכרון טוב:אני ילדה מ-ר-י-ר-ה!! 14.זיכרון הילדות הכי חזק שלך:יום הולדת 6 בגן.. ויש גם מצגים-ויזואלים!! 15. געגוע:לידיד שלי.. ולסבתא שלי.. ולבן-דוד שלי שנסע. 16. פחד:לחיות לנצח.. ויש לי פחד מליצנים. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:כל דבר שכולל "ייעוץ". וגם-"דנההה.. אני אכה אותך!!"-מאנשים עצבניים שבאמת מתכוונים לזה. 18.קמיע [אם יש]:אין 19.החג האהוב עליך:פסח, חנוכה 20.אוכל מועדף:שוקולד קרם-חלב.. העדפה גסטרונומית כבירה ומומלצת!! 21.המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:דברים שבעבר יכלו להביט בי.. אני צמחונית. 22.שתיה מועדפת:בעבר דיאט-קולה.. קצת מאסתי בזה, אז מיץ תפוזים לא-טבעי! 23.קינוח מועדף:"אני אוהב(ת) שוקולד ועוגות גבינה.."(-באמת!) 24.ממתק מועדף:ניכר כי למחבר השאלון יש חסך-קולינרי 25.עוגה מועדפת:גבינה וביסקוויטים!! (בתערובת הטרוגנית, עם יתר העוגה) 26.צבע מועדף:שחור 27.חיה מועדפת: דולפינים 28.חיית מחמד [אם יש]:אין 29.ספורט מועדף:מועדף? אני נמנעת מללכת מטר! 30.מספר מזל:משתנה.. היום זה 24. 31.ספר:"התפסן בשדה השיפון"-גיליתי סימני הזדהות עם הולדן הביקורתי והממורמר.. 32.סרט דיסני מועדף:חולה על כווו-לם! זה באופנה אצלינו, להכין אחד לשני מכתבים עם איורי-דמויות מסרטי-דיסני.. קיבלתי כמה ממש יפים! 33.סרט:"מופע האימים של רוקי", "סלסה", "ריקוד מושחת"-קלאסיקות! 34.שחקנ\ית:ניקול קידמן (מולאן רוז', סאטין-גירל!!) 35.זמר\ ת: שירלי צפרי, ריטה 36.סדרה מעודפת: דפנה ודודידו! 37.מקצוע אהוב:פיזיקה,תנ"ך,ספרות.. 38.מקצוע שנוא:ספורט 39.מקום בעולם:ישראל! הכי מיוחדת (שיו, נדיייירה!) משילוב כל הבחינות. 40.המעשה הכי נועז שעשית:הרבה.. למרות שהם לא ממש נועזים, הם סתם מוזרים 41.המעשה הכי טיפשי שעשית:המוווווון. (לפעמים אני כסילה) 42.פריט לבוש מועדף:ג'ינס, ושלל מעיליי.. 43.המצאה של כל הזמנים:המחשב ו-SK5000 44.עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף 45.את\ה מאמינ\ה בגורל?ייתכן 46.את\ה מאמינ\ה באלוהים?אכן 47.גלידה- בכוס או בוופל?לרוב בכוס 48.שקיעה או זריחה?שקיעה 49.בליינד דייט- לא בשבילי 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס או מכנס שחור 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בעליל, בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה?!עגבניה.. 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו: וניל 57. תות או בננה? בבננה יש סיביםםם (*פלאשבקי הצקה בשיעור ביולוגיה*).. והיא יעילה. 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה, כאילווו דההה! 59. שיר שגורם לך לצחוק:הביקורתיים של אביב גפן!! ("זה לא רק שהמלך הוא עירום, הוא גם נראה זוועה-'סתכלו במראה..") 60. שיר שגורם לך לבכות:יש לי את המציאות, מילים ולחן לא יגרמו לי להזיל דמעה. 61. השיר של כל הזמנים:"גן החטאים"-אביב גפן! ("הוא משחק עכשיו תופסת עם פראנויה ופחדים..") 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:"בשבילי"-שירלי צפרי, ומסיבה לא ברורה-"מלנכוליה", של חמי רודנר, אהובי. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:Against All Odds-בביצוע של מריה! (ערן העילג, אני מתגעגעת.. ולא ערן מהפורום הזה). 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:"נפלת חזק" 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: שירים מכוכב נולד, לפני שהם יצאו לרדיו. 66.איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו]:קומפקטית וביזארית. 67שמות החברים הכי טובים שלך:ליאור, ניצן, מעיין, עמית, רועי, חן.. כל מיני, אלה הכי קרובים. ויש לי שמות חיבה אבסורדים לכל אחד מהם! 68. הגלידה הכי טעימה?מוקה-ריבת חלב.. בתערובת הטרוגנית. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?שהיא [טוענת] שהיא חולההה עליי (בתור חברה). 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?בכיתה ד' 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? תפוז 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?כל מיני.. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? חילופי דברים עם חברים. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? ייתכן.. 75. איזה פורומים אתה נכנס בד"כ:שאלה ממוחזרת 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה גורם לי להעריך את העובדה שהוא אוהב אותי.. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? האופן שבו מתמזגים עם הסביבה 78. יש לך חבר\ה:אני לא בטוחה עדיין לגבי העניין.. נראה לי שלא ממש. 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? ייתכן.. למרות שאני מניחה שלא. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?מתקלחת 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?מצחצחת שיניים 83. מה התחביבים שלך?להציק, להעיק, ולהטריד! כמו-כן, לכתוב, ולשמוע את דבריו של אביב. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את המאהב הלטיני שלי!! 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?פלאפון, תמרוקים ובגדים. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? דג.. שקט לו. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אקדח 6 מ"מ טעון 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]-צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקשת:מרוב האושר, לא הייתי מסוגלת לאכול. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?הפלאפון שלי 92. מי החברים שלך בפרום?מזי ורינת! וכעת, כששבנו למציאות-כל מיני.. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? ביום רביעי 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?לזרים לא ממש יצא לי לעזור.. אולי ביום רביעי. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?היום! 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "תנוח על משכבה בשלום" 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם המאהב הלטיני שלי, באחוזת פלייבוי. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית:המוווון!! החל מהיוולדי. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה: רק בישראל! 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך : לא! הבעיה, שזה דיי לא בשליטתי..

מסיבה לא ברורה, עשית מ"זמר/ת"

"זמרת".. ככה זה כשהמספר גדל, והבדיקה רק מחר. בעיקרון-אביב, חמי, והיהודים שולטים!

rebelde2003

New member
עוד שאלון?

או וול... 1.שם: נופר. 2.גיל: 15 3. תאריך לידה: 13.10.88 4.כינוי: יש מיליון! נופו'ש, נוף, נופרי, נונו ועוד ועוד... 5.תכונה טובה: רגישה 6.תכונה רעה: ביישנית מידי
7.חולשה: פליפה
(וגם שוקולד) 8.אובססיות: *אהמ* פליפה... 9.פאדיחה: לא זכור לי משהו מיוחד כרגע... 10.כאב: כשלמישהו רע 11.משאלה: ... 12.זכרון רע: יש אבל כרגיל אני לא זוכרת משהו מיוחד... אולי כשסבא שלי היה מאושפז בבי"ח במצב מאד רע 13.זיכרון טוב: יש המון.... למשל כל מיני חופשות משפחתיות 14.זיכרון הילדות הכי חזק שלך: כשבכיתה א' היינו משחקים כמעט כל הכיתה בפאוור ריינג'רס ואני הייתי המנהיגה :) 15. געגוע:
16. פחד: ממוות... 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "ענת, למה לא היית אתמול" וכדומה... (המבין יבין) וגם כל מה שקשור בפיזיקה... 18.קמיע [אם יש]: אין 19.החג האהוב עליך: פורים 20.אוכל מועדף: פסטות מכל הסוגים! (ובכלל אוכל איטלקי) וגם כל מה שיש בו שוקולד... 21.המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: דגים 22.שתיה מועדפת: מים 23.קינוח מועדף: פרופיטרולים 24.ממתק מועדף: כל מה שיש בו שוקולד 25.עוגה מועדפת: גבינה 26.צבע מועדף: כחול, ורוד 27.חיה מועדפת:
28.חיית מחמד [אם יש]: אין
29.ספורט מועדף: אין חיה כזאת... סתם :) כדורסל 30.מספר מזל: 4 ו-13 31.ספר: "האחות שוסטר" 32.סרט דיסני מועדף: מלך האריות 33.סרט: שודדי הקאריביים,אבי הכלה 2. 34.שחקנ\ית: אנדריאה דל בוקה, ג'וליה רוברטס. 35.זמר\ ת: אין 36.סדרה מעודפת: האחד, המורדים, צער גידול בנות, מה לא ללבוש ועוד... 37.מקצוע אהוב: אממ... אין כל-כך... אולי ג"ג או אנגלית 38.מקצוע שנוא: פ-י-ז-י-ק-ה
39.מקום בעולם: בואנוס איירס, הגליל ולונדון. 40.המעשה הכי נועז שעשית: אין לי מושג... 41.המעשה הכי טיפשי שעשית: הרבה... אני מניחה
42.פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43.המצאה של כל הזמנים: אינטרנט 44.עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45.את\ה מאמינ\ה בגורל? כן, מאד. 46.את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן 47.גלידה- בכוס או בוופל? בכוס 48.שקיעה או זריחה? שקיעה 49.בליינד דייט- לא למרות שיכולים להיות צחוקים... 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה?! עגבניה-דפנטלי! 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו: וניל 57. תות או בננה? שניהם טעימים
נלך על
58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:
אמא תביאי לי עוף עם ציפס 60. שיר שגורם לך לבכות: לא זוכרת את השם 61. השיר של כל הזמנים:
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: all for love 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:ממ... אולי all for love 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: אין לי שמץ... 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:אולי שירים של פלסיבו... 66.איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו]: רגישה, ביישנית, מוכנה לעזור ו...חכמה
67שמות החברים הכי טובים שלך: אנג'לה, ענת, אביב, אורטל 68. הגלידה הכי טעימה? מקופלת 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? מצחיקה, נדיבה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בגיל 9 אולי... 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? לאתרים על המורדים, נאופטס 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? המורדים וספרדית ותרבות לטינית 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אין סיפור... 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אכן
75. איזה פורומים אתה נכנס בד"כ: אותם פורומים כמו לפני 2 שאלות 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? החיוך והמבט 78. יש לך חבר\ה:לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אין 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? ראה שאלה קודמת... 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? פותחת עיניים, מתמתחת... 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? חושבת 83. מה התחביבים שלך? לגלוש באינטרנט, לרקוד, לראות טלוויזיה, ללמוד שפות, לנסוע 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את המשפחה שלי ואת... 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מברשת שיניים
86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?
(הכוונה לציפור) 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? הערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? פלאפון מסויים..., כרטיס טיסה לארגנטינה... 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקשת: פסטות וממתקים 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? כמה בובות פרווה 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? ? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? בארגנטינה עם פלי כמובן 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית: את העובדה שהחלטתי ללכת לבי"ס אי-פעם
(למרות שזה לא ממש תלוי בי...) 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה: בואנוס איירס 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך : לא

אה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif יא... תכונה טובה זאת

לא להיות רגישה.. מה קשר
תכונה טובה זה: מתחשבת... חברותית... אבל לא רגישה

rebelde2003

New member
....

רגישה זו גם יכולה להיות תכונה טובה... רגישה לבעיות של אחרים למשל.... אחת שאיכפת לה...

sHaNi 11

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo9.gif עונהההה

חחחח משעמם לי אז קדימה 1.שם:שני 2.גיל:15 וקצת
3.תאריך לידה:1.9.88 4.כינוי: יש מלא.. שנשן,שנשון,שניקוש,ביטון,ביטביט, מיסיס גבסו!(חחחחחחחח)ועוד מלא 5.תכונה טובה:אכפת לי מאנשים..
6.תכונה רעה:קחו את זה איך שבא לכם:אני מחורפנת בטירוף! 7.חולשה:דידוגים ועינים כחולות או ירוקות לבנים
חחח 8.אובססיה:שי גבסו
ליקקק דההה 9.פאדיחה:ממ אין לי
10:כאב:שלאנשים מסביבי כואב או עצוב אז גם לי..
11.משאלה:אני ישמור לעצמי
12.זכרון רע:שאבא שלי בא אליי לביה"ס בכיתה א' והוציא אותי מהשיעור וששאלתי למה.. אז הוא אמר שסבתא בשמיים
13.זיכרון טוב:הפגישה עם גבסו חחח אמממ אה כן וגם חבר שלי האחרון
14.זיכרון הילדות הכי חזק:שביומולדת שלי היה לי פצע ברגל וכל היומולדת בכיתי(בגיל 4) 15.געגוע:סבתא
16.פחד:מוות,ג'וקים,חרקים למינהם,אנסים,רוצחים וכאלה.. 17.לא רוצה לשמוע שוב לעולם:"השיר הזה" של הבנותש ל צביקה חח 18.קמיע:הרבה חח
19.החג האהוב עליי: פסח,פורים,חנוכה,שבועות,ל"ג בעומר,יום העצמאות חחח הרבה 20.אוכל מועדף:תפוחי אדמה מוקרמים של אמא...
21.מאכל שנוא:ברוקולייי איייככססססס
22.שתיה מועדפת:קולה ומילקשייק תות
אה כן ואייס קפה אבל רק של ארומה חחח 23.קינוח מועדף:עוגת גבינה עם פרורים...נאממייי 24.ממתק מועדף:בומי גומי!(מי שלא יודע מה זה שלא ינסה להבין) 25.עוגה מועדפת:ראה שאלה 23 26.צבע מועדף:ורוד,כחול,תכלת,לבן 27.חיה מועדפת:דביבוןןןןןן
28.חיית מחמד:דגים(שעומדים למות) חח
29.ספורט מועדף:כדורסל
30.מספר מזל:אנלא יודעת
31.ספר:
32.סרט דיסני מועדף:כוווווווולם! 33.סרט:יש מלא! לא יודעת להחליט
34.שחקן\נית:פרדי פרינס ג'וניור,אורלנדו בלום,אשטון קוצ'ר וכו... 35.זמר\ת:יש צורך לענות?
36.סדרה מועדפת:חברים,תשוקות וכדומה... באמת שאין לי כח לפרט חיח 37.מקצוע אהוב:לשון
38.מקצוע שנוא:מתמטיקה
39.מקום בעולם:או יש כל כך הרבה
40.המעשה הכי נועז:לקום באמצע המפגש ולהדבקי לגבסו נשיקה זה בסדר?חח 41.המעשה הכי טיפשי:אוווו יש הרבה 42.פריט לבוש מועדף:כלמיני 43.המצאה של כל הזמנים:מחשב,טלויזיה,פלאפון ושי גבסו
חחחח 44.עונה:חורףףףףף
45.מאמין בגורל:יאפ 46.מאמין באלוהים:אכן
47.גלידה בכוס או בוופל:בוופל אבל רק ש הכמה כדורים שיהיה מתוק 48.שקיעה או זריחה:שקיעה
49.בליינד דייט:
50.ג'ינס או סתם מכנס?:ג'ינס
51.בזבזנית או חסכנית:בזבנית לגמרי
52.מלפפון או עגבנייה?:דפנטליי עגבניה
53.קור או חום:קוררר
54.לישון או לקום?:דההה לישון
55.חוף או הרים:חוףףףף 56.קרמבו וניל או שוקו?: וניל אופקורס
57.תות או בננה?:תותתת 58.חולצה מכופתרת או רגילה?:רגילה 59.שיר שגורם לך לצחוק:bang bang bang שיר קורעעעע 60.שיר שגורם לי לבכות:יש הרבה חח 61.השיר של כל הזמנים:
62.שיר שמזכיר לחי את האדם שאני אוהבת:"הייתי" 63.שיר שאני רוצה שיושמע בחתונה:לא יודעת חחח יהיו עד החתונה עוד מלא יפים אני בטוחה
64.שיר להלוויה:
65.שיר שאני אוהבת היום ולא הייתי מכירה אילולא חבר: west side 66.איך הייתי מתארת תצמי:התנהגותית:מחורפנת לגמרי!ולפעמים אבל רק לפעמים בישנית... חיצונית.. אמממממ לודעת... עינים ירוקות שיער שטיני חום ולודעת חח 67.שמות החברים הכי טובים:ספיר"סמיילי",ליאתוש,שרון,אור,הילה,אורפז,דנה, סיוון,שני,שיר,חן.. חח יש הרבה אבל אלה העיקריות נשמות שלי! אופתותכן! 68.גלידה הכי טעימה:תותתת לגמרי! 69.תכונה מוערכת אצל חברה:ה=כ=ל! יש לי חברות מושלמות! 70.מתי התחברתי לראושנה לרשת..: אממ לא זוכרת 71.לאילו אתרים אני גולשת שמשעמם:אתר הבית(שלא משעמם ושמשעמם אני שם) גבסוווווו.קום כמובן! אמממ גם לכל מיני מצחיקים 72.פורומים:בתפוז? אממ "כוכב נולד""המורדים חברתי"זהו בתפוז.. 73.כינוי ברשת:shani.. הסיפור מאחוריו:השם שלי...
74.אהבה ממבט ראשון:בטחחחחחחח
75.פורומים שאני נכנסת:ראה שאלה 72 76.כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה איך זה משפיע: אמממ נגמר בידידות...
77.משהו מושך ממבט ראשון:עיניםםםםםםםםםםםםםםםם 78.חבר\ה: מסובך לאללה... לכו תבינו
לא כדאי לנסות 79.כמה אחים ואחיות:2..שחר(בת) ועומר(בן) 80.אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לודעת... קשה לי לנסות לחשוב על זה. חחח 81.דבר ראשון בבוקר:פותחת עיניםםםם ומסתכלת מה השעה.. 82.דבר אחרון לפני שינה:ממ לודעת 83.תחביבים: לבלות,לישון,גבסו,מחשב,טלוויזיה בעיקר שטויות 84.לוקחת לאי בודד:חחחחחחחח
רמממזזז.. אהם אהם 85.כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון
ודיסקמן 86.אם הייתי חיה אז איזה:לא רוצה להיות חיה חחחח 87.מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? צהריים 88.מה הדבר שהכי הייית רוצה לקבל:כל דבר יתקבל בברכה 89.מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]:ערב... 90. אם הייתי מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהייתי מבקשת: מילקששיייייקק תתתווותתת 91.חפץ חשוב:פלאפון
וכל מיני 92.חברים בפורום: רזוש,דנהלה היפה,דסה הפשושה,שלוש המושלמת,גלינקה היפה שלי,ערנוש החתיך חיחי,שני(למרות שאני לא ממש מכירה),ירדנוש המדהימה! מצטערת אם שכחתי מישהווווווווווווווו 93.מתי הפעם האחרונה שתרמתי מזמני לקהילה: שהתנדבתי לבית אבות בשנה שעברה
94.מתי הייתה הפעםה אחרונה שעזרתי לזר:עזרתי לסבתא אחת לסחוב שקיות.. חח איזה נחמדה אני 95.מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?אתמול... לאמאלה.. חחחחח 96.מה אני רוצה שיכתבו על המצבה: לודעת... 97.ברגע זה ממש איפה בא לי להיות ועם מי:לודעת אוף איזה שאלות 98.אם הייתי יכולה להחזיר תגלגל אחורה מה הייתי משנה בהיסטוריה הכללית והאישית: הייתי עושה משהו כדי שרבין לא ימות.. ושיחזרו אלינו כל כל הרבה חיילים ובהיסטוריה האישית.. אני ישמור לעצמי.. 99.אפשרות לגור במקום אחר בעולם איפה?:לא חשבתי על זה.. 100.ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך : לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא וואי סיימתיייייי חח כאילו שמישהו קרא

למעלה