מי ממלא ראשוןןןן??

sHaNi 11

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo9.gif איזה חמודיםםםם

קראתם? חחחח לוב יו

גם אני קראתי!

[זה דיי מעורר התפעלות כשחושבים על זה.. אחרי ההודעה שלך משתרך שרשור ארוך של אנשים שמעידים על כך שהם יודעים לקרוא.] בכל אופן-את מעניינתתת..

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאני../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif../images/Emo183.gif

1.שם: ע-ד-ן
2.גיל: 15
3. תאריך לידה: 10 לנובמבר
4.כינוי: בעיקרון רק עדן..אבל לפעמים עדני
5.תכונה טובה: יודעת להקשיב, ולא מספרת מה שאומרים לי 6.תכונה רעה: עקשנית, קנאית
7.חולשה: יש לי חולשה מטורפת לשוקולד ולשפה- ספרדית
8.אובססיות: מממ..תנו לי לחשוב על זה
9.פאדיחה: ה-ר-ב-ה חח 10.כאב: מישהי שהכרתי התאבדה 11.משאלה: אושר א-ה-ב-ה בריאות הצלחה ומזל!! 12.זכרון רע: יותר מידי .. 13.זיכרון טוב: כל מיני רגעים עם אהובים למיניהם
14.זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שעברתי דירה חח 15. געגוע: לחברה שעזבה לדרום אפריקה ולא ראיתי אותה כבר מכיתה ו'
16. פחד: מוות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 'ילדה קטנה'
18.קמיע [אם יש]: לא.. 19.החג האהוב עליך: פסח
20.אוכל מועדף: פסטות
21.המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: תרד
22.שתיה מועדפת: מים ומים
23.קינוח מועדף: שוקולדדדדדדדדדדדדדד
24.ממתק מועדף: שוקולדדדדדדדדדדדדד
25.עוגה מועדפת: שוקולדדדדדדדדדדדדד חח
26.צבע מועדף: כחול
27.חיה מועדפת: כלב
28.חיית מחמד [אם יש]: הכלב המדהים שלי!!!!!!
29.ספורט מועדף: אירובי
30.מספר מזל: 8 31.ספר: הארי פוטר
32.סרט דיסני מועדף: מלך האריות
אלאדין
33.סרט: נוטינג היל, 10 דברים שאני הכי שונאת אצלך, ארמגדון, טיטאניק
34.שחקנ\ית: ג'וליה רוברטס, ג'וליה סטיילס
35.זמר\ ת: ממממ..נטליה,נינט..אין העדפה ממש מיוחדת .. 36.סדרה מעודפת: המורדים!!!
37.מקצוע אהוב: אנגלית 38.מקצוע שנוא: כימיה, מתמטיקה
39.מקום בעולם: תאילנד, טורקיה
40.המעשה הכי נועז שעשית: כל מיני דברים במועדונים חח 41.המעשה הכי טיפשי שעשית: כל מיני דברים במעודונים
חח 42.פריט לבוש מועדף: פיג'מההההה
43.המצאה של כל הזמנים: פלאפון ואינטרנט
44.עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף אביבי שכזה .. 45.את\ה מאמינ\ה בגורל?מאוד 46.את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן 47.גלידה- בכוס או בוופל? וופל
48.שקיעה או זריחה? שקיעה
49.בליינד דייט- לאאא 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס
51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכנית
52. מלפפון או עגבניה?! מלפפון
53. קור או חום? קור
54. לישון או לקום? לישון יאמייי
55. חוף או הרים? חוףףףףףףףףףףףףףףףף
56. קרמבו- וניל או שוקו: וניייל 57. תות או בננה? תותתתת
58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: 'השיר שלי' חהחהה 60. שיר שגורם לך לבכות: דון קישוט 61. השיר של כל הזמנים: girls just wanna have fun, like a virgin 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: your still the one, על הרצפה 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: כל השירים
64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: חס ושלום 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:חלום חיי, עכשיו, וכל מיני. .
66.איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו]: חיצונית: 1.65 , שיער שטני, עיינים די סיניות כאלה. התנהגותית: חברותית, יש ביטחון עצמי 67שמות החברים הכי טובים שלך: מאיה, שירה, ענבל, ליאת, שירלי,מור
68. הגלידה הכי טעימה? וניל ושוקולדדדדד
69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? מפרגנת, יודעת להקשיב ולעזור 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני שנתיים ככה .. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? אורגנ' 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? פה
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? עדן קולמבו ארנה- כמו ששומעים בדיוק חחח 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אין כזה דבר שאתה רואה מישהי\מישהו וישר מתאהב, אולי נדלק, אולי נמשך, אבל להתאהב? לא מאמינה... כדי להתאהב צריכים להכיר את החסרונות, את היתרונות, להכיר אחד את השני.. 75. איזה פורומים אתה נכנס בד"כ: פה
76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה מחמיא לי
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? ביטחון וחיוך
78. יש לך חבר\ה: לא
79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחיות
80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? עם אחותי הגדולה כן ..

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהמשששךךךך../images/Emo26.gif

81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? הולכת לשירותים חח
82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? סוגרת מחשב
83. מה התחביבים שלך? לרקוד, טלויזיה, מחשב, מוזיקה, עיר, קניון
84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? חברות
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מראה, מברשת שיינים, מסרק,בגדים, מצלמה
86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? ציפור
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? לילה
88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אהבה
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]צהריים
90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקשת: וואו
מלאאאאאא אוכל
ממללא שוקולד, מלא ממתקים,,ג'חנון, מלוואח, פסטות, בורקסים, קוראסנים, ואת כל הדברים הכי משמינים שיש
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? תיבה שיש בה מלא מכתבים והתכתבויות,ואלבומי תמונות
92. מי החברים שלך בפרום? כל מיני
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפני כמה ימים .. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אתמול..שכיוונתי אותה איפה רחוב X 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?ידיד שלי
96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? בעע לא חושבת על זה
97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? אז ככה- -עם _____ בחוף -עם פליפה בארגטינה במיטתו -עם קמילה ולואיסנה בשופינג מטורף
- עם עפר שכטר בסיני (כבר הייתי איתו בסיני
) - עם יהודה לוי בטלנובלה
אההההה איזה פירוטים הבאתי?? חח
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית: כל מיני..אבל אני לא חושבת על העבר ..רק על היום
99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה: זנזיבר
100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך : אני אפילו לא רוצה לחשוב על זה ..
מ-י- ק-ר-א
חח

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifחח גל../images/Emo26.gif

אני יודעת שרז הוא בן.. יצא לי בטעות 'חמודות' כי התסכלתי על ההודעה של שני ועל ההודעה שלך ואז זה יצא לי במין נקבה... אזזזז.... איזה חמ-ו-ד-ים =]

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo24.gif../images/Emo26.gif

חח תעשו את השאלון ואל תשחקו אותה שיש לכם חיים..

למעלה