2 נחיתות חרום בנתב"ג.

הנכד של

New member
../images/Emo108.gif ../images/Emo35.gif2 נחיתות חרום בנתב"ג.

1. של B.A. על 26. מטוס 777. נחת רץ לסוף המסלול ממש לנק. 08. מכבי אש מקומיים בלבד. ב 08 הצמידו סולם ל 1/4 שעה. מישהו יודע מה הסיבה ומדוע לאחר הנחיתה לא המשיך מייד לשרוולים? 2. טורפרו של הכחולים. ממש 1/4 שעה אחר כך-נחת בסטייל ורץ עצמאי למקום.

ארזS

New member
אתה באמת לא יודע מה קרה?

לא שמעת שהבריטי היה ללא קשר מאז ההמראה מלונדון וככה טס כל הדרך ורק באזור קפריסין התחדש לו הקשר אבל פה לא לקחו סיכון ושלחו אליו 2 מטוסי ח''א ? באמת שלא שמעת על כך ?

tcu6

New member
הנה קישור לכתבה דרך פורום תעופה

קלה. מסביר את מה שראית. התנהגו אליו לדעתי כאל מטוס שעלול להיות חטוף. ולאחר שגמרו לברר את הפרטים הוא הסיע חזרה לטרמינל.

הנכד של

New member
../images/Emo107.gifארז מה הרוגז? קבל עצה ממבוגר

ממך ושמור על הלב.
קבל
אין לי סקאנר.

ארזS

New member
סליחה ?

לא שזה כל כך עניין חשוב, אבל האם אתה מבוגר ממני ? אם יורשה לי לשאול בן כמה אתה ? אני למשל קשיש בן 46 (ומקווה שעם רוח צעירה...) ומשתדל לשמור על ה
ולא להתרגז (חוץ ממקרים שמרגיזים אותי...) וחוץ מזה, גם לי אין סקאנר ושמעתי על כך ברדיו במקום העבודה שלי שנמצא רחוק מנתב''ג... ובמקביל קיבלתי כמה שיחות טלפון מחברים וקרובי משפחה שמכירים את השריטה שלי ושאלו אותי האם שמעתי את החדשות... לכן אני מתפלא שמישהו שעובד בשטח לא היה מודע לעניין.

ארזS

New member
OK . חשבתי שאתה בן 6 ../images/Emo6.gif

סתם... חשבתי שאתה בחור צעיר. כל טוב ושבת שלום.

הנכד של

New member
../images/Emo55.gifלחץ היום אחה"צ. שיירות

בהמתנה ה B.A. עלה באלגנטיות חזרה להתרו.

tcu6

New member
אכן נכד יקר, תמסור תודה לסבא. נהנתי

מאוד, מהתצפית המשולבת בשיחה הסלולרית.

Debugger

New member
שמייח היום בנתב"ג.

לפי הנכד, (BA165 (Boeing 772, G-YMMO, נחתה על 26, אך סבורתני כי על 12 בוצעה הנחיתה. בכל אופן המטוס הסיע לנקודה מרוחקת מהטרמינל ובוצעה בו בדיקה בטחונית מחשש לחטיפה. אז הסיע עצמאית לשרוול (C - 6). בעקבות התקלה במערכת הקשר המריא המטוס ב 18:05 במקום ב 16:55. ואגב מישהו יודע מה פשר ה"רכבת האווירית" של הדוד סאם היום? משהו שנראה כמו גלאקסי אבל יותר קטן נחת, חנה בג'ולייטים משהו כמו שעה וחצי והמריא שוב, לא הרבה אחריו הרקולס אמריקאי נחת גם הוא. משהו מיוחד? וחוץ מזה, המשך ערב וסופ"ש נעים לכולם :)

ramimz

New member
המטוס הקטן שנחת אתמול הוא:

בומברדייר צלנג'ר. רישום: N255CC שייך לחברת המחשבים הגדולה Compaq. נחת על מסלול 12 בשעה 18:11

tcu6

New member
באתם דקות צפיתי על הנחיתות הללו רמי

מעמדתי בחניון באור יהודה. תודה על התשובה לשאלה שלא שאלתי- מי היה הקטן והיפה הזה. אגב אייך אתה מצליח להבחין בין כל סוגי המנהלים הללו? נ.ב התמונות שלך מעולות.

ramimz

New member
המטוס האמריקאי הקטן שנחת אתמול

הוא: Bombardier Challenger שייך לחברת המחשבים הגדולה Compaq. רישום: N255CC נחת אתמול בשעה 18:11 וכאן הוא נראה שניות לפני הנחיתה על 12.

ramimz

New member
והנה ה- BA B777 שעושה Pushback

אחרי הפדיחה שהוא עשה אתמול.

HELLAS

New member
תמונה יפה !

חשבתי ש BA מגיעים לפה עם B767. הם היו מגיעים לפה עם 777 אבל אחרי 11 בספטמבר הם החליפו ל 767 אני טועה? משהו השתנה מאז? אשמח להיות מעודכן.

Debugger

New member
צי המטוסים של בריטיש בקו לת"א.

אכן הצדק עימך, לרוב טיסת הבוקר BA163, וטיסת הצהריים BA165 מבוצעות על ידי 763, אך לעיתים טיסה 165 מבוצעת ע"י 772. לא מזמן אגב (מה 19 ועד סוף חודש אפריל) בוצעו כל טיסות אחרה"צ ב 772. לפני ה 11 בספטמבר ואינתיפאדת אל אקצה הייתה גם טיסת בוקר מאוחר מת"א ללונדון BA166, גם היא ב 772, אך היום היא כבר אינה מבוצעת. כמו כן לפני מספר שנים פעל בכל יום א' freighter בריטי מת"א ללונדון סטאנסטד. סופ"ש נעים.

gilgor

New member
גם היום

טיסה 165 לת"א שנוחתת בצהריים מבוצעת ע"י 777 החל מפסח ועד סוכות. כמובן שגם הטיסה חזור(BA164) מבוצעת ע"י 777 בריטי.

למעלה