שלי
S SpongBobit New member 24/8/07 #34 ../images/Emo47.gif../images/Emo9.gifוהוזכה היא.... Rukia nik! עם התמונה הזאתי אבל אין,כולכן שמתן תמונות מדהימות,ממש היה לי קשה ההחלטה אבל זאת גם התמונה האהובה של ביל אצליD: והיא עומדת לככב על יומניD: את תפתחי את השרשור בשבוע הבא D:
../images/Emo47.gif../images/Emo9.gifוהוזכה היא.... Rukia nik! עם התמונה הזאתי אבל אין,כולכן שמתן תמונות מדהימות,ממש היה לי קשה ההחלטה אבל זאת גם התמונה האהובה של ביל אצליD: והיא עומדת לככב על יומניD: את תפתחי את השרשור בשבוע הבא D:
S SpongBobit New member 24/8/07 #35 ומי שהגיעו אל המקוות הנוספים הן ...../images/Emo99.gif במקום השני- dirty look ואחריה(סדר אקראי..) dorkiflitz - תמונות 3/5 Rukia nik - תמונה 3 Never Had a Nick -תמונה 2 ,זה הסט תמונות שלו האהוב עלי WakeTheDead -
ומי שהגיעו אל המקוות הנוספים הן ...../images/Emo99.gif במקום השני- dirty look ואחריה(סדר אקראי..) dorkiflitz - תמונות 3/5 Rukia nik - תמונה 3 Never Had a Nick -תמונה 2 ,זה הסט תמונות שלו האהוב עלי WakeTheDead -
R Rukia nik New member 24/8/07 #38 וואה איזה כיף, תודה!../images/Emo140.gif *חושבת על מה לעשות שבוע הבא*
S SpongBobit New member 24/8/07 #39 .. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1809&msgid=104395651