מס' 18 אחרונות לבנתיים הן ג'ניפר אניסטון וג'וליאן האף אנסה לחשוב על אחרים
G Guncrazy New member 8/8/11 #32 ../images/Emo140.gifמס' 18../images/Emo140.gif אחרונות לבנתיים הן ג'ניפר אניסטון וג'וליאן האף אנסה לחשוב על אחרים
../images/Emo140.gifמס' 18../images/Emo140.gif אחרונות לבנתיים הן ג'ניפר אניסטון וג'וליאן האף אנסה לחשוב על אחרים
LeAnnDylan Well-known member 8/8/11 #39 דווקא פה ג'וליאן דומה להת'ר לוקליר כפי שטענתי בשרשור המקורי אבל אמרתם לי שרק בתמונה ההיא|הא| היא דומה לה גם כאן
דווקא פה ג'וליאן דומה להת'ר לוקליר כפי שטענתי בשרשור המקורי אבל אמרתם לי שרק בתמונה ההיא|הא| היא דומה לה גם כאן
X X יו יו S New member 8/8/11 #33 ../images/Emo7.gif איזה התרגשות ועוד אחד כזה מוצלח אפשר למחוק את פדיחות שלי מאתמול למרות שיש תמונה של מרטינה שדומה לקייט וולש זאת שהייתה לך במסן לפני התמונה הנוכחית
../images/Emo7.gif איזה התרגשות ועוד אחד כזה מוצלח אפשר למחוק את פדיחות שלי מאתמול למרות שיש תמונה של מרטינה שדומה לקייט וולש זאת שהייתה לך במסן לפני התמונה הנוכחית
LeAnnDylan Well-known member 8/8/11 #34 אין לי מושג על איזה תמונה את מדברת יש לי את הנוכחית כבר מלא זמן
X X יו יו S New member 8/8/11 #45 טוב אז תשימי את כל תמונות שלה ששמת פעם במסן ואגב שמת פעם תמונה של קייט במסן?
LeAnnDylan Well-known member 8/8/11 #47 סביר להניח שהיו לי פעם תמונות של קייט אבל לא בשנתיים האחרונות בכל אופן אקורדינג טו מיי מסן אלה התמונות של מרטינה שהשתמשתי בהן
סביר להניח שהיו לי פעם תמונות של קייט אבל לא בשנתיים האחרונות בכל אופן אקורדינג טו מיי מסן אלה התמונות של מרטינה שהשתמשתי בהן
X X יו יו S New member 9/8/11 #48 אוקי בתמונה ראשונה (למעלה מצד ימין) היא שמזכירה לי את קייט במיוחד שזה קטן כמו במסן
A And It Feels Like New member 9/8/11 #49 ../images/Emo150.gifמס' 19../images/Emo150.gif שרשור עם מוטיב המבוסס על שירו של בראד בלי תמונה שלו נראה לי לוקה אז הנה בראד פייזלי והתאום שלו - טים פאולנטי
../images/Emo150.gifמס' 19../images/Emo150.gif שרשור עם מוטיב המבוסס על שירו של בראד בלי תמונה שלו נראה לי לוקה אז הנה בראד פייזלי והתאום שלו - טים פאולנטי
LeAnnDylan Well-known member 9/8/11 #70 אמג../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מי דה פאק איז דאט
A And It Feels Like New member 9/8/11 #50 ../images/Emo152.gifמס' 20../images/Emo152.gif ועוד תאום אובד של בראד פייזלי - דיק יורק
A And It Feels Like New member 9/8/11 #51 ../images/Emo228.gifמס' 21../images/Emo228.gif בפעם הקודמת מצאנו את היידן פנטייר התאומה של מירנדה למברט. הן עדין דומות אבל הפעם נתקלתי בתמונה של קריסטין צ'אנווית' שמזכירה את מירנדה
../images/Emo228.gifמס' 21../images/Emo228.gif בפעם הקודמת מצאנו את היידן פנטייר התאומה של מירנדה למברט. הן עדין דומות אבל הפעם נתקלתי בתמונה של קריסטין צ'אנווית' שמזכירה את מירנדה