סיביון

New member
../images/Emo99.gif

ליסה המקסימה היא הגורה הכי מדהימה שזכיתי להכיר. היא מראה אהבה יותר מכל חתול אחר.

סיביון

New member
../images/Emo95.gif

אני בארט, ואני מאד מאד אוהב למצוץ אצבעות של אנשים ולקבל ליטופים בבטן!

ConvertinG

New member
מעוניינת הגור ג'ינג'י

מעוניינת לאמץ חתולון ג'ינג'י עוד היום אם אפשר הבעיה היחידה היא שאני גרה במרכז אם יזדמן לכם להגיע לתל אביב או אפילו מקום אחר יותר קרוב למרכז אשמח לחתול עוד היום

pie and cactus

New member
חתולים מחפשים בית

אני מצרפת קובץ עם מספר חתולים שמחפשים בית, כולם נמצאים בבתים אומנים אצל אנשים מקבוצת "באר-שבע אוהבת חיות", וישמחו לבית חם. אם תוכלו להפיץ את התמונה גם במייל לחברים ומכרים, יצאתם גדולים. תודה!

רון711

New member
מחפשים בית חם לחתול מקסים וחברותי

שלום, אנחנו נוסעים ללמוד בארה"ב וחייבים לימצוא בית לחתול האהוב שלנו (אין לנו אפשרות לקחת אותו
... ). שניצל הוא חתול שאספנו מהרחוב לפני כשנתיים, אחרי תאונת דרכים, שבה איבד רגל אחורית אחת
. למרות שלחתול 3 רגליים (קטעו אחת בניתוח) הוא מסתדר כמו חתול "רגיל" (בחיי שהוא יכול לזנק מעל הספה ולעבור אותה בלי לגעת ...
). שניצל הוא חתול חברותי מאוד מאוד, בכלל הוא מתנהג קצת כמו כלב (הולך אחריך לכל מקום ... ) ומכור קשות לליטופים ותשומי (קצת כמו מסומם). אנחנו מחפשים אדם אחראי, אוהב חיות, שיוכל לתת (ולקבל) לחתול שלנו הרבה אהבה. נא ליצור קשר במסרים או 054-4949983

ronagg

New member
בחדרה גורי חתולים למסירה

שמונה גורי חתולים למסירה... כולם כבני חודש וחצי ..אוהבים פינוקים .. כולם מתולעים ועברו טיפול נגד פרעושים. יש שניים זכר ונקבה ג'ינג'ים לבן , אחד אפור עשן (בהיר) לבן , אחד שחרחר, שתיים נקבות טורטיות תאומות, אפורה לבנה שובבה , ולבן עם כתמים שחורים פרוותי. לפנות לרונית 04-6341106 מיה האפורה לבנה ...

ronagg

New member
דארקי

דארקי הוא שחרחר כבן חודשיים , ומאוד אוהב ליטופים ..

ronagg

New member
ג'יני ואנג'י

שני אחים זכר ונקבה ..ג'ינג'ים לבן הם אצלי מגיל שבוע ..בשבילם אנחנו אמא ואבא ..חתולים לכל דבר... והם מתוקיםםם... רק לבית חםםם.

ronagg

New member
טורטי וטורטית

שתי אחיות תאומות אחת קצת צבעונית יותר ...

למעלה