האולסטארס של הטופ מודל!

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif האולסטארס של הטופ מודל!

עשיתי את זה גם בקומונת השרדות רק שבהשרדות באמת הייתה עונת אולסטארס ובטופ מודל לא וגם לא נראה לי שמתוכנן בכ"א תרשמו את מי מהבנות הייתם רוצים לראות בעונה חדשה ביחד תרשמו מקס' 14 כמס' הבנות בעונה רגילה מקס'

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אז שלי :]

עונה1: אדריאן שאנון [רק כי היא ממש ממש מצליחה עכשיו] איליס עונה 2: יואנה שאנדי שרה עונה 3: אווה
אן נורל עונה 4: קיילין בריטני עונה 5: ליסה ניק קים ועכשיו
לעונות 6 ו7 עונה 6: ג'ואני
ג'ייד [רק בשביל שיהיה טיפה ממה לצחוק XD] דניאל עונה 7: קארידי
אמאנדה מישל מלרוז מייגן [רק כי אני חושב שלא נתנו לה מספיק הזדמנות והיא מדהימה (אני מקווה שלא התבלבלתי בין מג למייגן.בקיצור זאת עם השיער הקצר)]

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אוף אני חייב עוד 2 נו ../images/Emo3.gif

ניקול [3] ובריטה [4] כ"כ!! איך שכחתי אותן בכלל?!#$#@

mikmikonet

New member
ניקול [3] ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אחת הפייבוריטיות שלי מכל העונות

Mayoosh5

New member
מעתיקן../images/Emo3.gif חח סתם../images/Emo6.gif

אממ..ראיתי רק את העונה ה-5
אז אני אגיד את אלה שהייתי רוצה:
ליסה
קים
שרה כי אני חושבת שסתם העיפו אותה
ניק
קייל, כי היא יפה, למרות שהיא משעממת

Mayoosh5

New member
***שינוי קטן***

במקום קייל, אני שמה את ג'יילה. אין כזה דבר עונה של טופמודל בלי ביאצ'

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif וואי מאיוש,את חייבת לראות

את עונה 3 איך לא ראית?!$#@$@# מהר לדבר הלא חוקי הזה שאסור לדבר עליו להוריד את עונה 3!!! העונה הכי שולטת אי פעם!

Mayoosh5

New member
חחח../images/Emo6.gif הדבר הלא חוקי../images/Emo6.gif

ו...הבעיה היחידה היא שלא מזמן פירמטתי ת'מחשב, אז אני צריכה להוריד מחדש הכל
...כשיהיה לי את הדבר הלא חוקי הזה, אני אוריד את כל העונות!!! ועוד מלא דברים (הישרדות
כל כך!!) וכו'... תודה על ההמלצה

mikmikonet

New member
you tube!!!!!!!!!

שום דבר לא חוקי, ראיתי ביוטיוב את כל העונה החמישית
לא יכלתי להתאפק זה אחלה פיתרון

שלי:

עונה ראשונה לא ראיתי,אז אני מדלגת עליה: עונה 2: קמיל (זה פשוט חובה) מרסדס אפריל ג'נאשה (רק כי ממש ממש אהבתי אותה) עונה 3: אן טוקרה נורל עונה 4: בריטה קיילן עונה 5: קייל ליסה לא רשמתי מלא כי אני פשוט לא זוכרת

JULI4561

New member
נכון כתבת בריטה רק בגלל הסקרנות

לדעת מה היה קורה אם היא היתה ממשיכה ולא עפה על הפעם הראשונה?!

JULI4561

New member
ואייייי זה קשההה ../images/Emo122.gif

עונה 1: 1.אדריאן 2.שאנון עונה 2: 3.שנדי 4.יואנה 5.אפריל 6.קמיל [כי דוגרי רק בגללה היה מלא פלפל !] עונה 3 : 7.אווה 8.אן עונה 4 : 9.בריטנייייי 10. קיילן עונה 5: 11. ניק 12.ניקול 13.קייל 14. קים נראית לי שזהו בערך .. לא בחרתי דווקא בגלל פיבוריטיות וזה .. רק בגלל שיהיה מגניב לראות את כל ה14 ביחד בדירה !!!!

נקודונת

New member
שלי...

אני חושבת שבשביל עונת אולסטארס, חייבים קודם כל את המנצחות, לא? אז אדריאן, יואנה, אווה ונאימה. וחוץ מהן יהיה נחמד להוסיף גם את: איליס (כי היא מדהימה), מרסדס (
), שנדי, קמיל (נו, חייבים איזו מגה-ביצ', לא?), אן, טוקרה (הפלאס-סייז-מודל הכי מהממת אי פעם, לא?), קיילין, מישל (חייבים אחת מכוערת לאללה שכולם ישנאו ולא יבינו למה היא שם..) ובריטני.. ומעונה החמישית: ליסה (כדי שהיא ובריטני יוכלו להשתכר ביחד), ג'יילה, ניקול (כי היא חמודה כזאתי
), ניק (כי היא מהממת, וכדי שהיא תוכל לריב עם ג'יילה) וקים. אני יודעת שזה יותר מ-14, אבל פשוט הייתי חייבת
ודרך אגב, רעיון מעולה, מונטי!

L U Z I A

New member
לאו דווקא את המנצחות../images/Emo2.gif../images/Emo15.gif

כי לא לכולן באמת הגיע לזכות
אהמ נאימה];

===>הכייייייי שוותתתתתתת שיש

עונה 1 : 1-אדריאן 2-קיילן 3-רובין עונה 2 : (הכי פצצה) 4-אפריל 5-קמיל ברור 6-מרסדס 7-יוהאנה 8-שרה כי היא מיוחדת אשש עונה 3 דיוות: 9-אן 10-אווה 11-אמנדה עונה 4: 12-בריטני עונה 5: 13-ניק 14-קייל אבל בלונדינית לא עם שיער חום..

L U Z I A

New member
שיער חום שליטה../images/Emo47.gif../images/Emo11.gif../images/Emo15.gif

זה עושה אותה מתוחכמת יותר

למעלה