האולסטארס של הטופ מודל!

**במקום קיילן שאנון כמובן חח

ואחרי שראיתי תלקט הבנתי שקייל מדהימה בבלונד מזכירה לי את ג'סיקה סימפסון רק הרבה יותר יפה

Tinkit16

New member
לא רק לי היה קשה לבחור נכון?

כי באמת, ישבתי על זה כמעט שעה
אבל
יש תוצאות!
עונה 1:
רובין.
שאנון. (ובמפתיע העדפתי לא להכניס את אדריאן. לא יודעת להסביר את זה, אולי זה כי ראיתי רק את הפרקים האחרונים של העונה הראשונה, אבל היא תמיד שיעממה אותי!
) עונה 2:
יואנה.
מרסדס.
ג'נשה. (אף פעם לא הבנתי למה היא עפה כל כך מוקדם
) עונה 3:
אווה. צריך בכלל להוסיף?
אן. תמיד אהבתי את היופי שלה (והייתי בטוחה שהיא זאת שתזכה, אגב!) והיו לה תמיד הערות שנאמרו במקום הנכון וזה...איך אפשר אולסטארס בלעדיה?
יה-יה. כי פשוט היה לה את המראה המיוחד שלה ו....יה מאן, יה-יה! עונה 4:
בראש ובראשונה קיילן! מכל העונות, מכל המתמודדות...הכי אהבתי את קיילן
(הבאתי לכם עכשיו סקופ!) קצת התאכזבתי שהיא הגיעה למקום השני,הגיע לה הראשון
אבל מה! היא הגיעה לגמר, בכל זאת מנחם!
בריטני.
ליובי. כי היא הייתה מתוקה כזאת!
נאימה. כי אני זוכרת איך היא הוציאה לי את העיינים בפרק שעשו לה שיער ארוך, הוספת שיער, הפרק עם הכריות... אז ראו פתאום את היופי שלה. הרבה יותר מחמיא לה לדעתי ארוך... עונה 5: העונה הנוכחית. זה ממש קשה, לכן בחרתי באחת שאני אוהבת ואחת שמתחשק לי לחשוב עליה עם המתחרות מהעונות הקודמות. נראה מה היא הייתה עושה אז
ניקול. כי היא הכי יפה לדעתי מכל העונה :)
ג'יילה. הא, נראה מה היית עושה עם מועמדות כאלה
ואני חייבבבבבת להוסיף 15. קייל! כי פשוט אהבתי אותה

Fergie7

New member
מממ מנסה.

טוב התחלתי מעונה שלישית אז.... עונה 3: אן. אווה. יה יה. ניקול עונה 4: בריטני. נאימה. קיילן. בריטה. עונה 5: ניקול. ג'יילה. ליסה. ניק. אני ממש סנילית ואני לא זוכרת כמעט אף אחת.

Plaztyk

New member
ממ..

עונה 1: איליס [הפייבוריטית. היא פשוט מדהימה.] אדריאן [מתה על הסגנון שלה ויש לה גוף אלוהי] עונה 2: אפריל [פייבוריטית. פשוט מדהימה] שרה [יפיפיה. חייבת להיות] מרסדס [מתה על השיק שלה] עונה 3: אמנדה [פייבוריטית. מלכה. אייס ביוטי] אן [היא יפה. על הפוטוגנית אפשר לעבוד] קאסי [אהבתי נורא את הגוף שלה. ואותה. היא יפה.] איווה [איך לא..P:] עונה 4: נאימה [אני אוהבת את העדינות שלה ואת העובדה שהיא פאקינג טופ מודל עם מוהק. ורקדנית] רבקה [פייבוריטית] ליובי [מתוקונת. מיוחדת.] עונה 5: ג'יילה [פייבוריטת. מלכת על3333>] ליסה [פשוט מוצלחת אחושרמוטה!]

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gifאהבתי את התיאורים שלך לכל אחת

ואני ארצה להגיב קצת אממ..זה שלאמאנדה עשו את הבלונד המזעזע הזה אני ממש לא חשוב שהיא אייס ביוטי וגם לא מישל ממש קשה לי למצוא דוגמא לאייס ביוטי שהייתה בטופ מודל וחבל שכך אני חולה על אייסביוטי ובקשר לאן לאחר התוכנית ראינו כמה היא עבדה על הפוטוגניות שלה ולדעתי יש לה את הפוטושטים בין הרצחניים לאחר התוכנית וראינו מה היא שווה המדהימה ונאימה כבר בלי מוהק

Plaztyk

New member
בקשר לאמנדה..

יש לה אייס ביוטי. פשוט הצילומים בסדרה לא ממש מבליטים את זה. יש הרבה צילומים שלה אחרי התכנית שמדגישים את היופי הזה שלה.

ס ו ל ר ו

New member
הנבחרת שלי../images/Emo9.gif

עונה ראשונה: לא ראיתי, אז אני לא יכולה להגיד. עונה שניה: שרה
, אוהבת בה הכל, יופי, סטייל, אופי. מרסדס שנדי יואנה עונה שלישית: אן
, מתה על האופי שלה והיא גם ממש יפה. נורל עונה רביעית: קיילן
, כל כך חמודה ויפה. כריסטינה טטיאנה עונה חמישית ניקול ברי

randu

New member
../images/Emo37.gifאני,אני,אני!../images/Emo27.gif

עונה ראשונה: 1.איליס. 2.שאנון. 3.אדריאן.
העונה השנייה: 1.שרה.(זאת שעשתה את אנגלינה ג'ולי ב'טומבריידר') 2.שנדי. 3.מרסדס.
עונה שלישית: 1.אמנדה. 2.אווה.
עונה רביעית:
1.קיילןןןןןןן!
2.נאימה..היא וההליכה הבת זונה שלה!!
עונה חמישית:
1.ליסה. 2.קים. ו...זהו בינתיים..

NP16

New member
הנבחרת שלי

לא ראיתי עונה ראשונה. עונה 2- שרה -סקסית יואנה- פנים מדהימות מרסדס- מדהימה שנדי- גם מדהימה עונה 3- אווה הדיווה אן הכי יפה בעולם עונה רביעית- בריטני המלכה טטיאנה קיילן נאימה המיוחדת עונה חמישית- ניק קים וחסרים שתיים.. אז שאחת תהיה הביצ'ית.. האמ, יהיה כי היא הייתה הכי יפה מהביצ'יות. ואחת מכוערת..מישל.

mikmikonet

New member
הנבחרת שלי

עונה 1-
-אולי שאנון... בעונה הזאת לא היו כאלו שממש ממש אהבתי. הייתה את אדריאן אבל מאז שניתי את דעתי
עונה 2-
-שנדי
-יואנה -מרסדס (הטופ 3. הן באמת היו הכי טובות.) -וכמובן... שרה.
עונה 3-
-ניקול
-נורל -מגדלנה, מי שעפה ראשונה- רק מהסקרנות לראות מה היה קורה איתה, היא הייתה ממש יפה -קאסי (נימוק: מהממת.) -כריסטי, כי היא יפהפייה וחבל שעפה כ"כ מוקדם.
עונה 4-
-קיילן
-ליובי
-נואל -רבקה (אותו נימוק: מהממת.)
עונה 5-
-ניק -קייל אין לי ממש פייבוריטות בעונה הזאת, אבל העונה יפה
ושתיהן חמודות! יצא 16, אבל זה בסדר
לקחתי את היפות ביותר לדעתי ולא את אלו שיוסיפו "פלפל"... שהן כמובן בריטני, אווה, יה-יה, טיפאני וכו'.

mikmikonet

New member
../images/Emo31.gif לא נכון!

האמת שלא הכי זכרתי אותה, אבל עכשיו אני רואה קצת את העונה השלישית בyou tube וראיתי את הפרק שאמרו בפתיחה "בפרק שעבר מגדלנה וליאה הלכו הביתה..." ואז ראיתי את מגדלנה והיא ממש יפה
לא פוטוגנית אבל יפה.

למעלה