ההודעות של תאירושקה

../images/Emo41.gif אני נאג'סית ואני מודה תקראו...

טוב אני אתחיל בזה שאף פעם לא הייתי בפורום רק ראיתי את חברות שלי !!!! עד שהחלטתי שאורלנדו הוא האחד (וג'וני דפ ופו הדב ביחד איתו) עכשיו אני לא מבינה בזה כלום ואני צריכה עזרה בזה ואני בלחץ שאף אחד לא יכיר אותי...אבל... אתן חייבות להבין אותי.... טוב קצת על עצמי אני בת ואני בת 13 ואני מ=א=ו=ד= =ר=ו=צ=ה= ל=ה=כ=י=ר= אאאאאאאאאא=תתתתתתתתתת=ככככככככככ=ןןןןןןןןןן=!!!!!!!!!!

../images/Emo141.gifבבקשה תקראו...חשוב..../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

טוב אני יודעת שאני מפיצה בהודעות אבל never mind !!!! טוב אז תקראו ת'הודעות ודברו איתי תעשו לי קצת שמיייח
... טוב בכל מקרה תבינו אותי - אני די מתרגשת איזה כיף אני בפורום של אורלנדו בלום יואו אני שמחה אני מאושרת טוב עזבו אתן עוד תחשבו שאני משוגעת....
חחחחחה

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifלא תמיד. ../images/Emo3.gif

there will be no need in spaming.
הבנות לא תמיד מחוברות, וכשהן מחוברות, את תדעי, מואהאהאהאהאה
סתם נו. הם עוד יבואו ויגידו לך שלום
כמו שכמה עשתה.

די!../images/Emo46.gif

בבקשה תפסיקי כל שנייה לפתוח שירשור חדש!תשרשרי!!תלמדי לשרשר בבקשה!זה לא ייתכן שתפתחי פה שירשורים חדשים ולא משמעותיים על ימין ועל שמאל!זה דוחק שירשורים אחרים למטה!

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

הליע תעשי משהו לפני שאני מתה מעצבים!

לצערי, הילה בניצנים.../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

פשוט תשתדלו לא להגיב להודעות המיותרות ולהוריד אותן למטה עד שהילה תחזור. ו"תאירושקה"- חלאס כבר. תלמדי לשרשר ולא להציף או שבסוף תחסמי.

נצל"ש../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אם כבר הודעה מטופשת, אז ננצל- תצביעו למיכאל ולאסף היום!! מיכאל היה כזה חמוווווווווווווד ומרגש.... אסף לא שר טוב כמוהו, אבל זה אסף, נו..

איכ היה כלכך מסריח../images/Emo10.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

אני פשוט שונאת את התוכנית הזאת. שונאת!!

הוא עלה!!!111111

ME HAPPY!!!
סופסוף צדק בעונה הזאת.. גם הוא וגם מישה הדר לא צריכה להיות שם.. קסניה ואסף היו יותר טובים

אסף../images/Emo14.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

זה היה צריך להיות אסף מישה וקסניה. ראבקום%*&)

למעלה