ההודעות של תאירושקה

שקטטט כבר!!!!!!11../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

>___________________________< הקץ לניוביז!! ובנימה רצינית יותר - תאיר, עד שלא תלמדי לשרשר תנסי להימנע כמה שיותר מכתיבת הודעות. בכלליות. כשאני אהיה במחשב -שלי- אני אשים לך את אומנות השרשור ואז תביני איך משרשרים. ואם לא תביני - תוכלי לשאול. אבל די. הבנו שאת רוצה להכיר, ותאמיני לי שבקצב הזה זה לא ילך לך
הבנתוס?

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifhoney, i'm always right../images/Emo98.gif

בלה, נשימות עמוקות יקירתי.
innnnnnnnnnnnnnnnnn and outttttttttttttttttttt

../images/Emo6.gif

נשמע כאילו אני אישה שכורעת ללדת..
(טוב אין לי בעיה ללדת..אבל כרגע רק את הילד של אורלנדו..חעחעחעח
)

מיטל101

New member
לא רק אצלך...

מנהל פורום מכבי חיפה אמר שיש בעיה אצל תפוז וזה יתוקן בהקדם האפשרי

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifive decided to take a stand.

תאיר יקירה, אנא הסקיטי ושמעי
: אנחנו מבינות (אני לפחות) שאת משתמשת בפורום פעם ראשונה, ושאת רוצה להכיר אותנו ולהיות חברה שלנו, ואנחנו (אני לפחות ^__^) נשמח להכיר אותך גם ולהיות חברות שלך. אבל. יש דרך לעשות את הדברים האלו. יש חוקים לכתיבה בפורום. החוקים הם כאלו: א'- והכי חשוב:: אין לפתוח הודעות חדשות אם הןתגובה להודעה שפורסמה בפורום. אין לפתוח הודעות חדשות אם יש מקום לשרשר אותן אליו. ב':: משרשרים רק לשרשורים שכבר אינם פעילים, להודעות תפוז או במקרה שההודעה אינה קשורה לנושא הפורום (ע"ע אורלנדו בלום) בהודעת
- אוף טופיק. ג':: אין לפרסם ולקלל בפורום
ד':: אין לפרסם ספויילרים בלי להזהיר מראש (ע"י הסימן
[= | ספוילר | בלי הרווחים] או ע"י פשוט, להגיד.) זה ממש הבסיס. אם תלכי למאמרים, תמצאי שם עוד 2 מאמרים מלאים- אחד על החוקים ואחד על השרשור. מכיוון שאין לי את התמונה הנורמלית והמובנת שמסתובבת ברשת (
) הכנתי את זה
אני מקווה שזה מובן מספיק בשבילך. בבקשה לפסיקי לספמן אותנו
זה מייאש, במיוחד כשאין מנהלות נסגדות (
אחמ, דורית
) שישרשרו אותך
עד כאן נאומי להיום.
הו, איזה מזל שאני במצברוח טוב למדי כרגע

קמימונת

New member
כל הכבוד! ואם כבר מדברים...

יש לי שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן... לפני מספר חודשים נכנסתי לתפוז והצטרפתי למספר פורומים (טוב, 2..). לאחר שעשיתי זאת, ידעתי שנותר רק עוד פורום אחד. אורלנדו בלום
כשנכנסתי לפורום כמובן שמחתי והתחלתי לכתוב ולהנות. ואז גיליתי שהילה- המנהלת היחידה שהכרתי עד כה, אינה המנהלת היחידה...
ומכאן מגיעה השאלה: מי היא דורית?? והכי חשוב- היכן היא?!?!??
זהו.

אמממ...

דורית היא גם מנהלת של הפורום..והאמת שדורית נעלמה לנו...היא לא הייתה פה כבר כמה חודשים..ואממ אני לא יודעת את הסיבה להעלמות שלה אבל אני בטוחה שזו סיבה מוצדקת...

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifבמה../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

(וכמו שאמרתי, לא צריך להציף, לא צריך לפתוח הודעה חדשה על כל דבר
)

למעלה