R randu New member 20/9/06 #59 אתן רציניות? את וג'ול,זתומרת.. בטח השתנה.. הוא היה מכוער...עכעשיו הוא מכוער פחות. היא הייתה ה-פייבוריטית שלי... (יחד עם איליס,קיילן ואמנדה..)
אתן רציניות? את וג'ול,זתומרת.. בטח השתנה.. הוא היה מכוער...עכעשיו הוא מכוער פחות. היא הייתה ה-פייבוריטית שלי... (יחד עם איליס,קיילן ואמנדה..)
S Sahar 11 New member 21/9/06 #62 הוא עבר שינוי אבל זה נראה במחשב לא ניתוח אף או משהו ואיך אתן לא רואות הבדל??? חח תראו פה
M MeetLofe New member 18/9/06 #19 ../images/Emo109.gif יש עוד אך אני נאלץ להמשיך יותר מאוחר חכו בסבלנות
R randu New member 19/9/06 #22 אאאעעעעע תגובה על התמוונות!! התמונות הראשונות של אווה מושלמות, התמונה עם הכובע מדהימה. כל השלוש תמונות האמצעיות שלה לא אהתבי בכלל. שנדי נחמדה.. אני גוסס עליייייייייייה,אבל ייצאה נחמד,לא מדהים! נאימה ייצאה מלכה, קיילן יותר שווה. מונטי תודה רבה רבה!
אאאעעעעע תגובה על התמוונות!! התמונות הראשונות של אווה מושלמות, התמונה עם הכובע מדהימה. כל השלוש תמונות האמצעיות שלה לא אהתבי בכלל. שנדי נחמדה.. אני גוסס עליייייייייייה,אבל ייצאה נחמד,לא מדהים! נאימה ייצאה מלכה, קיילן יותר שווה. מונטי תודה רבה רבה!
M MeetLofe New member 19/9/06 #29 ../images/Emo109.gif ../images/Emo68.gif ../images/Emo68.gif ../images/Emo68.gif
J JULI4561 New member 20/9/06 #56 אני עדיין לא מבינה .. למה העיפו אותה על התוכנית הראשונה .. היא מהממת
F Fergie7 New member 21/9/06 #61 ../images/Emo45.gif זה מה שבאתי להגיד. היא בקלות הייתה מגיעה לטופ 3 במקום נאימה :S