התמונות מהפרק

mikmikonet

New member
הו, תודה מונטי! ../images/Emo24.gif

פרק מעולה ויש תמונות פשוט מדהימות.

Manga136

New member
חפירה. ../images/Emo9.gif../images/Emo142.gif

ברוק: חבל שהיא עפה... התמונה של הבובות יכולה להצליח, רק שחסר משהו במבט... ובלי המשהו הזה, תמונה לא יכולה להיות אופנה עילית לדעתי. אבל התמונה שבה היא בוכה מושלמת. ג'ואני: היא כ"כ כ"כ כ"כ מסכנה, אבל זה היה שווה את זה! שתי התמונות האלה מושלמות ברמות רצחניות, וללא ספק בין הפייבוריטיות שלי בהסטורית הטופ מודל. תמונת הבובות היא במקום הראשון בשבילי יחד עם פורונדה (יש לי שתיים במקום הראשון
). ג'ייד: שתי התמונות שלה הן גם מהפייבוריטיות שלי השבוע. אין לי מושג למה היא הייתה בבוטום... היא יותר מדי יפה בשביל זה. דניאל: התמונה שלה מושלמת (המאריונטה), אבל התמונה שבה היא בוכה לא ממש מרשימה אותי. וגם היא חייבת לסגור את הרווח המרגיז הזה... ננה: למרות שהתמונה שבה היא בוכה טובה מאוד, התמונה שלה כבובה מזעזעת. אני לא אוהב בה כלום פרט לפוזה. נקווה שתעוף בפרק הבא... כי נמאס לי ממנה, למרות שהיא הייתה מושלמת בהתחלה. פורונדה: מושלמת, פשוט מושלמת. תמונת הבובה שלה היא הכי אופנה עילית השבוע לדעתי (יחד עם ג'ואני כמובן), ותמונת הבכי מהממת גם כן. מדהימה. שרה: תמונת בובות סבירה, ותמונת בכי סבירה גם כן. אילו היא רק הייתה יכולה להיות יותר מסבירה, כי ככה מאוד קשה לי לזכור אותה... מעניין לאן היא תגיע ככה ואם היא תשתפר. את הפרק עצמו ממש אהבתי, חוץ מהקטע שבו ג'ואני קיבלה את טיפול השיניים, כי מאז יש לי כאב שיניים מוזר כזה כשאני נזכר בזה... אבל ללא ספק הבנות הדהימו הפרק, פרט לננה. וגם ג'ואני ממש יפה, ודניאל חייבת להיפטר מהרווח הזה.

NP16

New member
רואה? ../images/Emo58.gif

אתה אמרת שההדחה שלה לא מוצדקת! ועכשיו אתה רוצה אותה!

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

לא ידעתי על הירידה שלה, אז לא ידעתי שהגיע לה. וכמו כן, זו הפעם הראשונה שאני צופה בעונה, אז כל מה שידעתי זה שהיא הודחה וכשראיתי אותה בהתחלה ונדהמתי לא חשבתי שהגיע לה, ואז אמרו לי שכן ולא האמנתי. רק אחרי שראיתי את הירידה שלה האמנתי להם ושמחתי שהיא הלכה.

NP16

New member
אני יודע, אבל זה כיף להגיד אמרתי לך../images/Emo3.gif

למעלה