שאלון

Remedy Lane 9

New member
../images/Emo109.gifשאלון ../images/Emo153.gif

נגנב מהפרעות אכילה, מעצמת השאלונים! [סתם עובדים עליכם שזה פורום "סקרים ושאלונים", שם יש סתם שאלונים מעפנים. *נו שויין אני משעשעת את עצמי*]
טבע:
מה הפרח האהוב עליך ומה צבעו -
האם אתה אוהב טיולים?
איזה טיולים?
איפה היית רוצה לגור?
איזה חיה אתה?
יש לך חית מחמד בבית?
זה לא חזיר נכון? כי אני שנת חזיר לפי הסינים...
רוכב על סוסים?
ורודיאו עשית?
מוזיקה:
מה אתה אומר על שאנטי?
ועל הים?
יש שם מוזיקה?
איזה?
איזה מוזיקה החברים אוהבים?
היית בהופעה של זמר אהוב?
ושל להקה?
יש דיסק חדש? או שהורדת לא חוקי?
מה תהיה כשתהיה גדול?
מה המטרה שלך בדקה זו?
ועוד שנה?
ועוד שנתיים?
ועוד 10?
איך אתה מרגיש עכשיו?
ובבוקר?
עושה משהו היום?
זה כיף?
איך תיקרא לילד שלך?
ואם זו ילדה?
כמה ילדים אתה רוצה?
התשובה לכמה ילדים אתה רוצה, זה לפי כמה אחים יש לך? כי בדרך כלל זה ככה:
מאמין בפנג שואי?
אוהב יוגה?
אוהב פילטיס?
אוהב קיקבוקס?
אוהב ספורט?
מה הכישרון שלך?
עוסק במה אתה אוהב?
מה אתה רוצה לעשות?
מה עדיף?
מסיבה או לבד?
מסעדה או בית קפה?
בית ספר או צבא?
בריכה או ים?
יום או לילה?
חולצה קצרה או ארוכה?
חצאית או מיכנס?
נעל פתוחה או סגורה?
נעל גבוהה או שטוחה?
לישון עד מאוחר או מוקדם?
אז מתי הכי מוקדם שקמת?
ומתי הכי מאוחר?

Remedy Lane 9

New member
ללא נושא

טבע:
חמניה. תנחשו
האם אתה אוהב טיולים?
כן
איזה טיולים?
ארוכים עם כל הציוד על הגב [או בלי, ככה פחות כואב], שחוזרים מהם ועושים מקלחת של שעות
איפה היית רוצה לגור?
בירושלים. ות"א אולי.
איזה חיה אתה?
קוף
.
יש לך חית מחמד בבית?
כן
מה שנת חזיר לפי הסינים? מה? הם לא יכולים למתוח אותי ככה.
רוכב על סוסים?
כןןןן!
ורודיאו עשית?
לא. זה רוע.
מה אתה אומר על שאנטי?
שהרבה מזה זה פוזה. אבל הכל פוזה, לא?
ועל הים?
שהוא מגניב בלילה. וששבי ציון זה חוף שווה..
יש שם מוזיקה?
בים? אם יש ערסים..
איזה?
נו..
למה אפחד לא שואל אותי איזו מוזיקה אני אוהבת??
רעות מדביקה אותי בפולניות
היית בהופעה של זמר אהוב?
אני הולכת להיות...
ושל להקה?
לא
למי??
מה תהיה כשתהיה גדול?
כבאי. או נהגת מונית.
מה המטרה שלך בדקה זו?
לגמור את השאלון ולהשתדל לא ללמוד היום מתמטיקה.
ועוד שנה?
ואוו. עוד שנה זה סוף י"ב. אפשר בבקשה לא לדבר על זה????????!!!
ועוד שנתיים?
נו, אני צריכה לפרט עוד??
ועוד 10?
חח.
איך אתה מרגיש עכשיו?
מהורהרת מה.
ובבוקר?
בבוקר של היום או מחר? כי מחר זה בעייתי
עושה משהו היום?
תגדירו משהו
זה כיף?
איך תיקרא לילד שלך?
עמית זה יפה, אביתר, ניר[לא זה תפוס בעצם ע"י בן דוד שלי]
ואם זו ילדה?
עופר.
כמה ילדים אתה רוצה?
3
התשובה לכמה ילדים אתה רוצה, זה לפי כמה אחים יש לך? כי בדרך כלל זה ככה:
חחחח... כן תכלס
מאמין בפנג שואי?
לא מכירה מספיק
אוהב יוגה?
כן
אוהב פילטיס?
זה נראה מגניב
אוהב קיקבוקס?
אוהב ספורט?
אני לא משהו בספורט.. חח
מה הכישרון שלך?
רק אחד? אני מולטי כשרונות. אני רק צריכה למצוא אותם..
עוסק במה אתה אוהב?
אההה... בחיפושים.
מה אתה רוצה לעשות?
מתי?
מה עדיף?
מסיבה או לבד?
תלוי. זו שאלה קצת עילגת..
מסעדה או בית קפה?
בית קפה.. לא יודעת
בית ספר או צבא?
פחחח. לא יודעת. שנת י"ג?
בריכה או ים?
בריכה
יום או לילה?
נראה לי שיום
חולצה קצרה או ארוכה?
ארוכה יותר יפה.. חחח
חצאית או מיכנס?
בדר"כ מכנסיים
נעל פתוחה או סגורה?
יחפה!
נעל גבוהה או שטוחה?
שטוחה. למרות שאז רואים כמה אני נמוכה..
לישון עד מאוחר או מוקדם?
אז מתי הכי מוקדם שקמת?
בטח איזה 4..
ומתי הכי מאוחר?
חמש בצהריים כזה.. לא יודעת
הודגש באמצעות מדגישומטיק
ביי.

talupa

New member
ללא נושא

לא כדאי לגור בירושלים! אולי את לא הכי אוהבת ים- אבל אפילו הנוף זה משהו ובירושלים- מן הסתם אין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני גרתי בנהריה והשנה עברנו לירושלים וזה ממש מבאס אותי שאין פה ים- זה לגמרי שונה אז אים את רגילה שאין ים- מילא אבל אחרי שהתרגלת? זה ממש מבאס!

רעוּת

New member
איזה שאלון חופר. יימח שמך ../images/Emo7.gif

טבע: מה איתו? מה הפרח האהוב עליך ומה צבעו - לא התעמקתי בנושא. אני בנאדם מאוד שטחי. האם אתה אוהב טיולים? באוטו
איזה טיולים? שלא צריך ללכת בהם איפה היית רוצה לגור? אישם מעבר לקשתתתתתתתת איזה חיה אתה? הומוספיאס (?) נו, לא יודעת, תשאלו את הילד שאני שומרת עליו, הוא יודע הכל. יש לך חית מחמד בבית? לא זה לא חזיר נכון? כי אני שנת חזיר לפי הסינים... וואט דה פאק רוכב על סוסים? לא ורודיאו עשית? לא מוזיקה: מה אתה אומר על שאנטי? מה אכפת לי. ועל הים? שיבושם לו. יש שם מוזיקה? או שכן או שלא איזה? חפרתם!!!! איזה מוזיקה החברים אוהבים? לא מזרחית. אני לא חברה של אנשים שאוהבים מזרחית |סנוב| היית בהופעה של זמר אהוב? פעם ושל להקה? אכן יש דיסק חדש? או שהורדת לא חוקי? האימיול שלי לא עובד כבר איזה שנה
מה תהיה כשתהיה גדול? זאת שאלה טובה. אני באמת צריכה להחזיר תשובה לילד בן 7, הבטחתי לו שאני אחשוב על זה. מה המטרה שלך בדקה זו? לא להירדם ועוד שנה? לסיים עם ממוצע מעל 90 ולקבל מלגה. ועוד שנתיים? כנ"ל ועוד 10? להיות אחרי תואר שני (אבל בהצטיינות!!)+ לעבוד בעבודה שמרוויחים בה מלא כסף+ להתחתן (עדיף שגם יהיה עשיר) + ילד או משהו....לא מוגזם, נכון?! איך אתה מרגיש עכשיו? עייפה ובבוקר? בוקר זה השטן עושה משהו היום? וואי, אני מהזה מקווה שלא. זה כיף? הכי כיף לא לעשות כלום. איך תיקרא לילד שלך? בואו לא נדבר על ילדים עכשיו
ואם זו ילדה? כנ"ל... אמרתי לא עכשיו. עוד 10 שנים ככה. לא עכשיו!!!!!! כמה ילדים אתה רוצה? 3-4 ככה התשובה לכמה ילדים אתה רוצה, זה לפי כמה אחים יש לך? כי בדרך כלל זה ככה: לא, אין לי 3 אחים, 2 אולי, וגם זה תלוי על איזה תקופה מסתכלים
מאמין בפנג שואי? אה? אוהב יוגה? לא אוהב פילטיס? לא אוהב קיקבוקס? לא אוהב ספורט? אוהבת לישון. מה הכישרון שלך? הייתי אומרת לישון, אבל אני לא ממש מוכשרת בזה בזמן האחרון. עוסק במה אתה אוהב? ילדים זה שמחהההההההה מה אתה רוצה לעשות? כשאני אהיה גדולה? כבר דיברנו על זה, לא? מסיבה או לבד? תלוי מסעדה או בית קפה? למי יש כסף למסעדה בית ספר או צבא? רק.לא.צבא. אני מוכנה לקחת אפילו פנימיה של ש"ס בתנאים של אוליבר טוויסט. בריכה או ים? ים, אבל בלי מדוזות, ובלי חול ובלי ערסים. יום או לילה? לילה חולצה קצרה או ארוכה? גופייה חצאית או מיכנס? ג'ינס נעל פתוחה או סגורה? פתוחה נעל גבוהה או שטוחה? חחחחחחחח לישון עד מאוחר או מוקדם? מאוחר אז מתי הכי מוקדם שקמת? בסביבות 5 בטח. ומתי הכי מאוחר? לא זוכרת

Remedy Lane 9

New member
וודאי שכן. כל אחד לוקח אחריות על עצמו

את אמורה לדעת את זה, במיוחד בגלל שאת בת 18 כבר!

דוVשה

New member
../images/Emo194.gif

טבע: מה הפרח האהוב עליך ומה צבעו - כל הפרחים כולם. האם אתה אוהב טיולים? כן. איזה טיולים? למקומות שיש בהם ירוק, מים ועתיקות. איפה היית רוצה לגור? בבית משלי, ממש משלי, ז"א אחרי שקניתי אותו. איזה חיה אתה? אין לי כוח לשטויות האלו. יש לך חית מחמד בבית? זה לא חזיר נכון? כי אני שנת חזיר לפי הסינים... רוכב על סוסים? לא. ורודיאו עשית? לא. מוזיקה: מה אתה אומר על שאנטי? מתחיל לעצבן אחרי זמן מה. ועל הים? חביב. יש שם מוזיקה? כן. איזה? של הים. איזה מוזיקה החברים אוהבים? כל מיני. היית בהופעה של זמר אהוב? כן. ושל להקה? לא. יש דיסק חדש? או שהורדת לא חוקי? אני מורידה הכל. מה תהיה כשתהיה גדול? מה זה אומר גדול?. מה המטרה שלך בדקה זו? ועוד שנה? ועוד שנתיים? ועוד 10? איך אתה מרגיש עכשיו? בסדר. ובבוקר? יותר טוב. עושה משהו היום? עשיתי מספיק. זה כיף? היה, מאוד. איך תיקרא לילד שלך? לא רוצה ילדים. ואם זו ילדה? לא רוצה ילדות. כמה ילדים אתה רוצה? הפתעה. התשובה לכמה ילדים אתה רוצה, זה לפי כמה אחים יש לך? כי בדרך כלל זה ככה: מאמין בפנג שואי? לא יודעת. אוהב יוגה? כן. אוהב פילטיס? זה פאקינג קשה!. אוהב קיקבוקס? כן. אוהב ספורט? תלוי איזה. מה הכישרון שלך? עוסק במה אתה אוהב? מה אתה רוצה לעשות? מה עדיף? מסיבה או לבד? תלוי. מסעדה או בית קפה? גם וגם. בית ספר או צבא? בבית ספר יש יותר חופש מהצבא, אבל צבא יותר טוב מבית ספר. בריכה או ים? מתחילה לחבב את הים. יום או לילה? גם וגם. חולצה קצרה או ארוכה? קצרה. חצאית או מיכנס? חצאית. נעל פתוחה או סגורה? פתוחה. נעל גבוהה או שטוחה? פלטפורמה. לישון עד מאוחר או מוקדם? בינוני. אז מתי הכי מוקדם שקמת? מוקדם מאוד. ומתי הכי מאוחר? נדמה לי שסביבות 14:00 15:00 בצהריים.

Shame in you

New member
באמת שאלונים טובים שם.

טבע: מה הפרח האהוב עליך ומה צבעו - האם אתה אוהב טיולים? תלוי איפה ואיזה איזה טיולים? בלי הרבה הליכה, ולא בחולות ובהרים. איפה היית רוצה לגור? לונדון איזה חיה אתה? לטאה
יש לך חית מחמד בבית? לצערי לא זה לא חזיר נכון? כי אני שנת חזיר לפי הסינים... רוכב על סוסים? לא ורודיאו עשית?מה? מוזיקה: מה אתה אומר על שאנטי? מצויין. לי זה מביא עצבים, אבל שיהיה ועל הים? יפה יש שם מוזיקה? בים?
איזה? איזה מוזיקה החברים אוהבים? היית בהופעה של זמר אהוב? אני אהיה ב21 ליולי! ושל להקה? הלוואי
יש דיסק חדש? או שהורדת לא חוקי? האחרון זה le מה תהיה כשתהיה גדול? טבעונית
מה המטרה שלך בדקה זו? לחיות ועוד שנה? כנל ועוד שנתיים? כנל ועוד 10? כנל (טוב, אשליותתתתתת) איך אתה מרגיש עכשיו? חרא
ובבוקר? קמתי באחת, בבוקר לא הרגשתי עושה משהו היום? לא זה כיף? לא איך תיקרא לילד שלך? תיאוריה: יובל ואם זו ילדה? תיאוריה: מאי כמה ילדים אתה רוצה? תיאוריה: 3 התשובה לכמה ילדים אתה רוצה, זה לפי כמה אחים יש לך? כי בדרך כלל זה ככה: לא מאמין בפנג שואי? לא אוהב יוגה? לא ניסיתי אוהב פילטיס? כנל אוהב קיקבוקס? מוציא עצבים אוהב ספורט? בעקרון מה הכישרון שלך? לשכב במיטה ולהרהר למוות. עוסק במה אתה אוהב? לא מה אתה רוצה לעשות? הרבה דברים מה עדיף? מסיבה או לבד? אפשר באמצע? מסעדה או בית קפה? שניהם בית ספר או צבא?
בריכה או ים? תיאוריה: ים יום או לילה? לאיודעת חולצה קצרה או ארוכה? ארוכה חצאית או מיכנס? תיאוריה: שניהם נעל פתוחה או סגורה? כנל נעל גבוהה או שטוחה? כנל לישון עד מאוחר או מוקדם? תלוי אז מתי הכי מוקדם שקמת? לא קמתי
ומתי הכי מאוחר? 2 וחצי נראה לי

ובלילות ובלילות עולות עולות בי מנגינות...

טבע:
סייפן או שושן צחור, שניהם לבנים.
האם אתה אוהב טיולים?
מאוד
איזה טיולים?
כאלו שאין לי צורך לפחד פחד מוות מהתדרדרות לתהום או טביעה בנחל. עירוניים כאלו... טבע לייט.
איפה היית רוצה לגור?
במושב
איזה חיה אתה?
חית מסיבות
יש לך חית מחמד בבית?
לא
זה בסדר, אין לי.
רוכב על סוסים?
לא
ורודיאו עשית?
רק על שור חשמלי כזה, שזה בובה שעולים עליה והיא מתפרעת ואמורים להחזיק מעמד כמה שיותר זמן מוזיקה:
מה אתה אומר על שאנטי?
מעצבן אחרי ממש מעט זמן
ועל הים?
יש שם מוזיקה?
תמיד בmp4 שלי יש מוזיקה
איזה?
מה שבא לי באותו הרגע
מגוונת
היית בהופעה של זמר אהוב?
אכן
ושל להקה?
הרבה זמן שלא
הרבה זמן שלא קניתי, מתה להגיע כבר לתו השמיני..
מה תהיה כשתהיה גדול?
גדולה.
מה המטרה שלך בדקה זו?
לוותר על התכנון הטיפשי שלי וללכת לישון וזהו
ועוד שנה?
די
ועוד שנתיים?
נו די
ועוד 10?
בעע מעצבנים
איך אתה מרגיש עכשיו?
נחמד תודה על ההתעניינות