שאלון

behappy

New member
קוקיצית!!ששש!!../images/Emo2.gif וייזמיר. וזה לא אני המצאתי!

noosh

New member
you've got me on my knees

איזה כיף זה ליילה. טבע: מה הפרח האהוב עליך ומה צבעו - הממ.. האמת שאני לא יודעת. אולי צבעוני. לא ממש משנה הצבע, אני אוהבת לבן. האם אתה אוהב טיולים? אממ, אני קצת עצלנית. זו בעיה. אבל אני אוהבת כשזה לא קשה מדי פיזית איזה טיולים? איטיים וחביבים כאלה עם נופים מקסימים ואנשים כיפיים איפה היית רוצה לגור? פה. או כמה שנים בחו"ל ואז פה איזה חיה אתה? חתול יש לך חית מחמד בבית? הלוואי
זה לא חזיר נכון? כי אני שנת חזיר לפי הסינים... לא, איזה, אמא דתיה רוכב על סוסים? לא ורודיאו עשית? ממש לא מוזיקה: מה אתה אומר על שאנטי? שאנטי? ועל הים? מה איתו? יש שם מוזיקה? בים? לא יודעת, זה תלוי לאיה חוף הולכים איזה? אין לי מושג, שנתיים שלא הייתי בים איזה מוזיקה החברים אוהבים? זה תלוי איזה חברים. בעקרון, פחות או יותר כמוני (כן, אני הורסת את החיים עם טורי לכולם) היית בהופעה של זמר אהוב? ברור ושל להקה? אמממ... כן, אני משערת שכן יש דיסק חדש? או שהורדת לא חוקי? דיסק חדש למי? מה תהיה כשתהיה גדול? לא ברור מה המטרה שלך בדקה זו? לישון. אבל באופן ריאלי יותר, לסיים את השאלון הזה כמה שיותר מהר כי יש רכבת וכאלה ועוד שנה? למצוא ולהיות במקום שטוב לי בו ועוד שנתיים? לא יודעת ועוד 10? רחוק לי איך אתה מרגיש עכשיו? ע-י-י-פ-ה. עוד לא הבהרתי את זה? ובבוקר? עכשיו בוקר
עושה משהו היום? עובדת. ועובדת. ועובדת ועובדת. וזהו. זה כיף? מרגש איך תיקרא לילד שלך? רועי ואם זו ילדה? לא יודעת כמה ילדים אתה רוצה? לא ספרתי. התשובה לכמה ילדים אתה רוצה, זה לפי כמה אחים יש לך? כי בדרך כלל זה ככה: וואלה? לא יודעת, כי אותם דווקא ספרתי מאמין בפנג שואי? לא פוסלת לגמרי, אבל זו לא התורה שלי אוהב יוגה? כן אוהב פילטיס? לא ניסיתי אף פעם במקום טוב, אבל אני רוצה להתחיל אוהב קיקבוקס? לא ניסיתי אוהב ספורט? לא ממש מה הכישרון שלך? לקטר, ולא יודעת מעבר. נגיד לנגן? אולי לצייר? עוסק במה אתה אוהב? הממ... לא מה אתה רוצה לעשות? עכשיו? לישון מה עדיף? מסיבה או לבד? תלוי איזו מסיבה... בעקרון פשוט חברים מסעדה או בית קפה? בית קפה, אלא אם אני ממש רעבה ועשירה בית ספר או צבא? צבא
אבל זה כי היה לי כיף בריכה או ים? בריכה של חברות. יום או לילה? לילה, כי ישנים חולצה קצרה או ארוכה? קצרה חצאית או מיכנס? אממ, אם כבר אז מכנסיים
וזה תלוי כמה חם / קר נעל פתוחה או סגורה? שוב, תלוי נעל גבוהה או שטוחה? שטוחה בשביל הנוחות, אבל לא נמוכה מדי כי אז זה עושה כאבי גב. לישון עד מאוחר או מוקדם? מאוחרמאוחרמאוחרמאוחר!!!!!! אז מתי הכי מוקדם שקמת? בצבא בטח ב-4 או משהו כזה ומתי הכי מאוחר? 17:00? הודגש באמצעות מדגישומטיק

noosh

New member
ראיתי את ההודעה הזאת בצהריים

ורק לפני שעה, כשהייתי ברכבת, קלטתי למה כתבת את זה
תראי מה זה, מרוב עייפות אני לא מסתכלת על שעות

behappy

New member
שאלון נוסף, כי בא לי לחבר אחד.

טעם יוגורט אהוב: שיר להתעורר איתו בבוקר: שיר האהבה הכי יפה EVER: נכון שיש היום מזג אוויר מושלם וצריך להיות ככה 8 חודשים בשנה? איפה קונים חולצת ראיונות מוצלחת? איפה אתם כרגע? מה בא לכם לעשות כרגע? את מי בא לכם לפגוש? [כל אחד בעולם כולו] שיר ללכת איתו לישון: ארוחת הבוקר המושלמת היא: ספר אהוב שתמיד תחזרו אליו: עיתון אהוב: טוב, ברחה לי המוזה. יוםטוב!!

רעוּת

New member
פעם הבאה תשקיעי יותר.

טעם יוגורט אהוב: איכססססססס שונאת יוגורט איכסססססס שיר להתעורר איתו בבוקר: הצלצול של השעון המעורר
, סתם, הוא ממש מפחיד אותי, באופן לא מודע אני תמיד מתעוררת 5 דקות לפניו ומכבה אותו. שיר האהבה הכי יפה EVER: עוד מעט כמעט אני גוף אחד את ידך נתת בידי שלי לעדדדדדדד יום יום וליל כל הזמן בנתיב אחדדדדד לא מסומןןןןןן נכון שיש היום מזג אוויר מושלם וצריך להיות ככה 8 חודשים בשנה? ומה עם ה-4 חודשים האחרים?! למה לקפח?! איפה קונים חולצת ראיונות מוצלחת? מאיפה לי איפה אתם כרגע? בתוך החדר האינטימי שלי האינטימי שלייייייי מה בא לכם לעשות כרגע? לישון את מי בא לכם לפגוש? [כל אחד בעולם כולו] את מי שייצר את המוצר הפגום הזה שבגללו אני כבר שבוע בסרטים. ועוד אחרי שבעקרות בית נואשות אמרו שהוא יעיל רק ב-85% מהפעמים
אני אתבע לו את האמ-אמא!!!!! שיר ללכת איתו לישון: מה זה משנה, העיקר לישון ארוחת הבוקר המושלמת היא: לא אוכלת ארוחת בוקר. עדיף לישון עוד 5 דקות ספר אהוב שתמיד תחזרו אליו: אם יש גן עדן
למרות שמאז שיש לי אותו אני דואגת להשאיל אותו לכל העולם ואחותו, רק שלא יהיה לידי
עכשיו הוא אצל בנדוד שלי. עיתון אהוב:

באמת תשקיעי יותר

סתם נו כפרה עליך את מותק גם כשהפלאפון שלך מתנתק
טעם יוגורט אהוב: לא מתה על יוגורט, אבל אננס זה נחמד, וגם ליצ'י. שיר להתעורר איתו בבוקר: פתאום קם אדם בבוקר הוא מרגיש כי הוא עם הוא מתחיל ללכת לה לה לה
שיר האהבה הכי יפה EVER: Elvis Presley - Can't Help Falling in Love Aerosmith - I Don't Want To Miss A Thing יוסי בנאי - אהבה בת עשרים. נכון שיש היום מזג אוויר מושלם וצריך להיות ככה 8 חודשים בשנה? אני לא יודעת מה קורה אצלך אבל כאן חם ממש ודביק ולח ואיכס
איפה קונים חולצת ראיונות מוצלחת? אני לא יודעת איפה אבל כל עוד היא תהיה לבנה הכל יהיה בסדר. איפה אתם כרגע? בחדר. מה בא לכם לעשות כרגע? לשחק עם אחיין שלי, שיגיע כבר. את מי בא לכם לפגוש? [כל אחד בעולם כולו] יש כמה כאלו. שיר ללכת איתו לישון: הולכים לישון בשקט מוחלט, בלי מוזיקה.. ארוחת הבוקר המושלמת היא: נס קפה, מקסימום עם עוגיות.
ספר אהוב שתמיד תחזרו אליו: הזמן של יהודה עמיחי וספר משפחתי של אפרים קישון. עיתון אהוב: ידיעות אחרונות. הודגש באמצעות מדגישומטיק

behappy

New member
לענות לשאלון שאני חיברתי זה כמו לדבר עם עצמי

טעם יוגורט אהוב: ליצ'י שאני לא מוצאת מזמן, ודובדבנים, ופירות יער, ופסיפלורה-מנגו שיר להתעורר איתו בבוקר: תפקחי את העיניים לאאאאאאאט [אמדורסקי], או כל דבר דרום אמריקאי או רגאיי שיר האהבה הכי יפה EVER: ת'נקיו של לד זפלין נכון שיש היום מזג אוויר מושלם וצריך להיות ככה 8 חודשים בשנה? וב-4 חודשים האחרים לגוון, רעות, לגוון!! אנחנו לא מקפחים שום מזג אוויר! שבוע שלג וחודש חמסין וכאלה
איפה קונים חולצת ראיונות מוצלחת? איפה אתם כרגע? מול המחשב בדירה מה בא לכם לעשות כרגע? הממ. לישון. ולנסוע לחול. את מי בא לכם לפגוש? [כל אחד בעולם כולו] טריפו שיר ללכת איתו לישון: טווינקל של טורי וכל דבר שהוא של ביביקינג ארוחת הבוקר המושלמת היא: מוזלי אבל אמיתי ומושקע כזה, עם דבש וגרנולה ויוגורט ופירות יער שווים, או מיץ גזר וחביתה וסלט ולחם מלא וכאלה ספר אהוב שתמיד תחזרו אליו: בעיקר על אהבה של מאיר שלו, ספר משפחתי של אפרים קישון [אחותי גנבה לי
] מהנעשה בעירנו של עלי מוהר, צורות של יונה וולך, האנציקלופדיה לתולדות האמנות והפיסול [שולת!!], אלתרמן, התנ"ך, טוב, יש עוד המון. עיתון אהוב: קוסמופוליטן, מה

behappy

New member
גברת, 'זהרי לך. לפי השמועות פה,

אני עושה חתול בר מצויין!!!

talupa

New member
אזאני אענה על השאלון שחיברת

טעם יוגורט אהוב: אני לא הכי אוהבת יוגורטים אבל אני ממש אוהבת דובדבנים.... שיר להתעורר איתו בבוקר: אני אוהבת להתעורר בשקט... אז כלום! איפה קונים חולצת ראיונות מוצלחת?למה שאני אדע?אף פעם לא הייתי בריאיון איפה אתם כרגע? בבית יושבת ליד המחשב.... מה בא לכם לעשות כרגע? לישון. את מי בא לכם לפגוש?חברה שלי מנהריה (מיקה)... שיר ללכת איתו לישון: א... לא יודעת... ארוחת הבוקר המושלמת היא: אני לא בקטע של בריאות אז נלך על מה שבדרך כלל אני אוכלת בבוקר: שותה תה ואוכלת משהו- לא קבוע... ספר אהוב שתמיד תחזרו אליו: א... נא לא לצחוק!- שרה גיבורת נילי, הסדרה של הארי פוטר, אורה הכפולה, שלושים וחמישה במאי יש עוד הרבה.... עיתון אהוב: ממש לא יודעת....

noosh

New member
../images/Emo83.gif

טעם יוגורט אהוב: הממ, אני אוהבת את האלה עם התוספת של הפקאנים מצופים שוקולד, ואני אוהבת יוגורט רגיל עם פירות טריים. שיר להתעורר איתו בבוקר: I'm Walking on Sunshine ו-Here Comes the Sun, פעם קמתי עם 88 וזה היה השיר שהעיר אותי, זה היה נהדר
שיר האהבה הכי יפה EVER: Somthing, ו-Real Love, ו-Layla (אפילו שהוא עצוב), ו-Wond'ring Aloud... יש הרבה נכון שיש היום מזג אוויר מושלם וצריך להיות ככה 8 חודשים בשנה? היה נעים, האמת. הלוואי ותמיד יהיה ככה. איפה קונים חולצת ראיונות מוצלחת? לא יודעת!! מה זו חולצת ראיונות מוצלחת? שתפי אותנו! איפה אתם כרגע? בחדר שלי מה בא לכם לעשות כרגע? ללכת לאכול
ולנוח. ולפגוש חברים. את מי בא לכם לפגוש? [כל אחד בעולם כולו] שוב את החברים מהצבא
. וחבירים שונים בכללי
. ואולי עוד כמה. שיר ללכת איתו לישון: "לילה טוב" מהכבש הששה-עשר ארוחת הבוקר המושלמת היא: פרנץ' טוסט אם רוצים מתוק, וסלט וחביתה ולחם טרי-טרי וגבינות מגניבות אם רוצים לא-מתוק ולפעמים פשוט קורנפלקס ספר אהוב שתמיד תחזרו אליו: Extremely Loud & Incredibly Close, כמובן, ו-Everything Is Illuminated ואממ, מישהו לרוץ איתו, עשו גם, אני חושבת, על העוורון, אבל לא כזה כיף לחזור אליו. עיתון אהוב: The Marker
הודגש באמצעות מדגישומטיק

מתנות

New member
שיהיה ערב נעים

טבע: מה הפרח האהוב עליך ומה צבעו - ורד אדום. קיטש
האם אתה אוהב טיולים? לפעמים. איזה טיולים? איפה שיפה, איפה שיוצאות לי תמונות טובות איפה היית רוצה לגור? בהולנד, אולי. או באנגליה. איזה חיה אתה? שום חיה. יש לך חית מחמד בבית? לא. זה לא חזיר נכון? כי אני שנת חזיר לפי הסינים... יש חזירים קרובים לבית שלי, אבל הם לא שלי. רוכב על סוסים? בעברי המאוד רחוק, לתקופה קצרה למדי. ורודיאו עשית? לא... מוזיקה: מה אתה אומר על שאנטי? סבבה ועל הים? אהבה יש שם מוזיקה? כן איזה? מה שמתנגן לי בראש איזה מוזיקה החברים אוהבים? מגוונת היית בהופעה של זמר אהוב? אכן ושל להקה? בעיקר יש דיסק חדש? או שהורדת לא חוקי? אני מורידה וקונה בכל מקרה מה תהיה כשתהיה גדול? בריאה וגדולה, אני מקווה. אבל עדיין ילדה. ומאושרת אם אפשר, ונאהבת. ופסיכולוגית וצלמת. זהו נראה לי מה המטרה שלך בדקה זו? ללמוד, להיות טובה ועוד שנה? לסיים את כל הבגרויות. לעבור טסט. ועוד שנתיים? להרוויח כסף, לטוס לאנשהו. ועוד 10? גדול עליי.. איך אתה מרגיש עכשיו? עייפה ובבוקר? קצת פחות עייפה.. עושה משהו היום? כן זה כיף? מאוד איך תיקרא לילד שלך? גשם ודנה לבנות, לבן לא יודעת. ואם זו ילדה? אולי גם סתיו כמה ילדים אתה רוצה? לא בא לי כרגע שיהיו לי ילדים. התשובה לכמה ילדים אתה רוצה, זה לפי כמה אחים יש לך? כי בדרך כלל זה ככה: מאמין בפנג שואי? לא יודעת אוהב יוגה? לא ניסיתי אוהב פילטיס? כנ"ח אוהב קיקבוקס? כנ"ח אוהב ספורט? לא. מה הכישרון שלך? עדיין בחיפושים אחריו עוסק במה אתה אוהב? אנאערף מה אתה רוצה לעשות? לצלם ולכתוב וליצור מה עדיף? מסיבה או לבד? להיפגש עם חברים מסעדה או בית קפה? בית קפה בית ספר או צבא? בית ספר בריכה או ים? ים, כנרת יום או לילה? לילה חולצה קצרה או ארוכה? קצרה חצאית או מיכנס? חצאית נעל פתוחה או סגורה? סגורה נעל גבוהה או שטוחה? שטוחה לישון עד מאוחר או מוקדם? עד הצהריים ככה אז מתי הכי מוקדם שקמת? בכל שעות היום והלילה ומתי הכי מאוחר? כנ"ל הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה