הקורבן! D:

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifהמשך../images/Emo11.gif

12 שנים עשר הראשונים 1. הנשיקה הראשונה? 2. האהבה הראשונה? 3. הצו הראשון? 4. הדייט הראשון? 5. הפעם הראשונה בחו"ל? 6. הטסט הראשון? 7. הבגרות הראשונה 8. למעשנים, החפיסה הראשונה? 9. המילה הראשונה? 10. האכזבה הראשונה? 11. שברון הלב הראשון? 12. ההתאהבות הראשונה? 13 שלושה עשר הדברים הרעים שקרו 1. שברת רגל? 2. פתחת את הראש? 3. היית מעורבת בתאונת דרכים? 4. עברת ניתוח? 5. שברת מראה ? 6. היית בפיגוע טרור? 7. ראית מישהו נהרג? 8. גילית ששיקרו לך? 9. בגדו באמונך? 10. פגעת במישהו אחר בכוונה תחילה? 11. הלכת מכות? 12. כמעט טבעת? 13. כרתו לך איבר? 14 ארבעה עשר האחרונים 1. השיחה האחרונה בטלפון? 2. ההודעה האחרונה ששלחת? 3. ההודעה האחרונה שקיבלת ? 4. הנשיקה האחרונה? 5. החיבוק האחרון? 6. הספר האחרון? 7. הסרט האחרון? 8. החבר האחרון שראית? 9. הנסיעה האחרונה באוטו? 10. המבחן האחרון? 11. הדבר האחרון שקנית? 12. הפעם האחרונה שטסת במטוס? 13. השיר האחרון ששמעת? 14. הדבר האחרון שלבשת? 15 מידע כללי 1. שם: 2. תאריך לידה: 3. עיר מגורים: 4. בית ספר: 5. צבע שיער: 6. גובה? 7. משקפיים? 8. הורים נשואים או גרושים? 9. רווקה/תפוסה? 10. איזו תלמידה: 11. רגיש/ה? 12. סטרייט/בי/הומו? 13. 14. ביישן/ית? 18 האם אי פעם 1. נסית סמים? 2. עישנת סיגריה? 3. הישתכרת? 4. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? 5. היה לך סטוץ? 6. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? 7. קילפת את כל הלק מהציפורניים? 8. כססת ציפורניים? 9. התנשקת עם בת? 10. בכית על בן? 11. נירדמת מהבוקר עד לצהריים שלמחרת? 12. בזבזת יותר מ-1000 שקל על בגדים בפעם אחת? 13. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? 14. הפסקת ספר באמצע? 15. התפטרת מהעבודה ? 16. בכית מול אדם שאתה לא מכיר? 17. היתנשקת עם בן? 18. אכלת סושי? 19 בעד/נגד 1. הומואים/לסביות? 2. סקס בשירותים? 3. קשר בשלט רחוק? 4. יום האהבה/ולנטיינס? 5. לחגוג סילבסטר? 6. צמחונות? 7. מותגים? 8. כפכפי אצבע? 9. שיחות מלב אל לב? 10. הפגנת אהבה בציבור? 11. טלפוניים סלולאריים? 12. סקס לפני החתונה? 13. סמים? 14. שתייה ונהיגה? 15. המטרה מקדשת את האמצעים? 16. עישון בקרב בני נוער? 17. שלטון דמוקרטי? 18. סקס במקומות ציבוריים? 19. אורגיות? 20 מה עדיף? 1. גבר שעיר או חלק? 2. פנים יפות או גוף יפה? 3. חכמה או יופי? 4. ספר או סרט: 5. רעש או שקט? 6. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? 7. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? 8. רומנטי או שרמנטי? 9. פרח אחד או זר פרחים? 10. הרבה לישון או כמעט ולא?8 11. הבחורה מעל או הגבר מעל? 12. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? 13. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? 14. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? 15. שעווה או גילוח? 16. ריצה או הליכה? 17. חום או קור? 18. דוש או אמבטיה? 19. מקלחת עם החבר\ה או לכל דבר יש גבול? 20. קיץ או חורף? אדום: 1. את אוהבת עגבניות? 2. וגמבה? 3. ותותים? 4. את נגעלת מדם? 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? 6. יש לך בגדים באדום בארון? 7. מה הדבר האדום הקרוב אליך: כל מיני: 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום? 9. אוהבת את הצבע? צהוב: 1. מה דעתך על לימון? 2. אוהבת חרדל? 3. וגבינ"צ? 4. אוהבת את השמש או מעדיפה את הירח? 5. באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? 8. מה לדעתך צהוב מסמל? 9. אוהבת את הצבע הזה? ירוק: 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? 2. את אלרגית לדשא? (כי יש אנשים שכן) 3. את אוהבת לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? 5. מה עדיף: עלה או גבעול? 6. תני דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? 8. מה לדעתך ירוק מסמל? 9. אוהבת את הצבע הזה? כחול: 1. מה דעתך על הדרדסים? 2. ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? 3. אוהבת ללכת לים? 4. אוהבת את הבריכה יותר או פחות מהים? 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? 7. מה לדעתך הצבע כחול מסמל? 8. אוהבת את הצבע הזה? וורוד: 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת חושבת על הצבע הזה? 2. פקאצות- סטיגמה, או אמת? 3. יש לך בגדים וורודים? כמה? 4. זה צבע רק לבנות? 5. בן שילך עם וורוד מה תחשבי אליו שהוא הומו? 6. מישהו שאת מכירה אוהב ממש וורוד? 7. החיים וורודים? 8. מה הדבר הוורוד הכי קרוב אליך? 9. מה לדעתך צבע זה מסמל? 10. אוהבת את הצבע? כתום ואחרון: 1. אוהבת תפוזים? 2. וקלמנטינות? 3. וגזר? 4. היית בעד או נגד ההתנתקות? 5. ארנג' חברה טובה? 6. מה הדבר הכותם הכי קרוב אליך? 7. מה דעתך מסמל הצבע הזה? 8. אוהבת אותו?

pluplup

New member
כנ"ל../images/Emo11.gif

12 שנים עשר הראשונים 1. הנשיקה הראשונה? אין. 2. האהבה הראשונה? מה איתה? 3. הצו הראשון? אין. 4. הדייט הראשון? אין. 5. הפעם הראשונה בחו"ל? כיתה ב' או משו כזה. 6. הטסט הראשון? לא היה. 7. הבגרות הראשונה: כנ"ל. 8. למעשנים, החפיסה הראשונה? כנ"ל. 9. המילה הראשונה? מאיפה לי? @.@ 10. האכזבה הראשונה? כנ"ל. 11. שברון הלב הראשון? לא היה. 12. ההתאהבות הראשונה? לא זוכר. 13 שלושה עשר הדברים הרעים שקרו 1. שברת רגל? נופ. 2. פתחת את הראש? נופ. 3. היית מעורבת בתאונת דרכים? אהא. 4. עברת ניתוח? נופ. 5. שברת מראה? נופ. 6. היית בפיגוע טרור? נופ. 7. ראית מישהו נהרג? נופ. 8. גילית ששיקרו לך? דה. 9. בגדו באמונך? משו כזה. 10. פגעת במישהו אחר בכוונה תחילה? יש מצב. 11. הלכת מכות? אהא. 12. כמעט טבעת? כן ;-; 13. כרתו לך איבר? חסה וחליל
14 ארבעה עשר האחרונים 1. השיחה האחרונה בטלפון? מי זוכר. 2. ההודעה האחרונה ששלחת? "תודה ^^". 3. ההודעה האחרונה שקיבלת? "זה טוב פ: "(על משו ששיפצתי P: ). 4. הנשיקה האחרונה? לא הייתה. 5. החיבוק האחרון? בטח מישו מפורום נירוונה. 6. הספר האחרון? אראגון. 7. הסרט האחרון? לא זוכר ת'שם. 8. החבר האחרון שראית? 9. הנסיעה האחרונה באוטו? חזרה הביתה מהתחנת רכבת בלוד P: 10. המבחן האחרון? מי זוכר? 11. הדבר האחרון שקנית? בטח אוכל/שתייה אתמול או משו P: 12. הפעם האחרונה שטסת במטוס? כיתה ב'. 13. השיר האחרון ששמעת? שומע את Damaged של Fear Factory כרגע. 14. הדבר האחרון שלבשת? לובש בגדים שמיועדים לשינה כרגע P: 15 מידע כללי 1. שם: דור. 2. תאריך לידה: 4.8.92. 3. עיר מגורים: מושב. טל-שחר. 4. בית ספר: מה איתו? 5. צבע שיער: חום. 6. גובה? מטר שבעים וקרמבו. 7. משקפיים? נופ. 8. הורים נשואים או גרושים? נשואים. 9. רווקה/תפוסה? רווק. 10. איזו תלמיד/ה: די סבבה P: 11. רגיש/ה? נופ. 12. סטרייט/בי/הומו? סטרייט. 13. ? 14. ביישן/ית? נופ. 18 האם אי פעם 1. נסית סמים? נופ. 2. עישנת סיגריה? נופ. 3. השתכרת? נופ. 4. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? נופ Oס 5. היה לך סטוץ? נופ. 6. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? Oס 7. קילפת את כל הלק מהציפורניים? לא שם לק P: 8. כססת ציפורניים? אהא. 9. התנשקת עם בת? נופ. 10. בכית על בן? נופ. 11. נירדמת מהבוקר עד לצהריים שלמחרת? נופ. 12. בזבזת יותר מ-1000 שקל על בגדים בפעם אחת? נופ. 13. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? נופ XD 14. הפסקת ספר באמצע? משו כזה. 15. התפטרת מהעבודה? כנ"ל P: 16. בכית מול אדם שאתה לא מכיר? נופ. 17. היתנשקת עם בן? נופ. 18. אכלת סושי? אהא ^^ 19 בעד/נגד 1. הומואים/לסביות? אהא. 2. סקס בשירותים? נופ. 3. קשר בשלט רחוק? לא אכפת לי. 4. יום האהבה/ולנטיינס? כנ"ל. 5. לחגוג סילבסטר? כנ"ל. 6. צמחונות? כנ"ל. 7. מותגים? נופ. 8. כפכפי אצבע? נופ >.< 9. שיחות מלב אל לב? אהא. 10. הפגנת אהבה בציבור? בכיף. 11. טלפוניים סלולאריים? אהא. 12. סקס לפני החתונה? אהא. 13. סמים? נופ. 14. שתייה ונהיגה? נופ. 15. המטרה מקדשת את האמצעים? לפעמים P: 16. עישון בקרב בני נוער? נופ. 17. שלטון דמוקרטי? אהא. 18. סקס במקומות ציבוריים? נופ. 19. אורגיות? נופ Oס 20 מה עדיף? 1. גבר שעיר או חלק? מה אכפת לי. 2. פנים יפות או גוף יפה? גם וגם P: 3. חכמה או יופי? כנ"ל. 4. ספר או סרט: סרט(אלא אם הוא מבוסס על הספר) P: 5. רעש או שקט? תלוי איזה רעש P: 6. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? המ... 7. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? מאיפה לי. 8. רומנטי או שרמנטי? Oס 9. פרח אחד או זר פרחים? מאיפה לי. 10. הרבה לישון או כמעט ולא? לפעמים ככה,לפעמים ככה P: 11. הבחורה מעל או הגבר מעל? Oס 12. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? מאיפה לי. 13. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני. 14. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? תלוי במצברוח וזה P: 15. שעווה או גילוח? Oס 16. ריצה או הליכה? מה אכפת לי. 17. חום או קור? חום! 18. דוש או אמבטיה? דוש P: 19. מקלחת עם החבר\ה או לכל דבר יש גבול? מה אכפת לי. 20. קיץ או חורף? קיץ! אדום: 1. את אוהבת עגבניות? נופ. 2. וגמבה? נופ. 3. ותותים? אהא. 4. את נגעלת מדם? נופ. 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? מי זוכר. 6. יש לך בגדים באדום בארון? נופ. 7. מה הדבר האדום הקרוב אליך: קופסה. 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום? דם,אהבה,דברים כאלה P: 9. אוהבת את הצבע? תלוי בגוון. צהוב: 1. מה דעתך על לימון? נחמד. 2. אוהבת חרדל? נופ. 3. וגבינ"צ? לפעמים. 4. אוהבת את השמש או מעדיפה את הירח? גם וגם. 5. באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב? 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? מאיפה לי. 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? מכונית. 8. מה לדעתך צהוב מסמל? השמש,לימון,מאיפה לי. 9. אוהבת את הצבע הזה? תלוי בגוון. ירוק: 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? Oס 2. את אלרגית לדשא? (כי יש אנשים שכן) נופ. 3. את אוהבת לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לא,זה מגרד תחת >.< 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? הוהו,מזמן. 5. מה עדיף: עלה או גבעול? עלה. 6. תני דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: קלמנטינה? P: 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? סדין P: 8. מה לדעתך ירוק מסמל? טבע וזה P: 9. אוהבת את הצבע הזה? תלוי בגוון. כחול: 1. מה דעתך על הדרדסים? אין לי דעה. 2. ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? אני זכר,ועברתי את גיל 12,תחשבו לבד P: 3. אוהבת ללכת לים? נופ. 4. אוהבת את הבריכה יותר או פחות מהים? שונא את שניהם. 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? נופ Oס 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? קערית. 7. מה לדעתך הצבע כחול מסמל? מאיפה לי. 8. אוהבת את הצבע הזה? תלוי בגוון. וורוד: 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת חושבת על הצבע הזה? פאקצה? P: 2. פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת,דה. 3. יש לך בגדים וורודים? כמה? לא. 4. זה צבע רק לבנות? לבנות וערסים
5. בן שילך עם וורוד מה תחשבי אליו שהוא הומו? אני אחשוב שהוא מוזר/ערס. 6. מישהו שאת מכירה אוהב ממש וורוד? נופ. 7. החיים וורודים? נא,הם צבעוניים לגמרי |נרקומן| P: 8. מה הדבר הוורוד הכי קרוב אליך? אין כזה. 9. מה לדעתך צבע זה מסמל? פאקצות? לא יודע P: 10. אוהבת את הצבע? נופ. כתום ואחרון: 1. אוהבת תפוזים? אהא. 2. וקלמנטינות? נופ. 3. וגזר? לפעמים P: 4. היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד. 5. ארנג' חברה טובה? הכי טובה שיש P: 6. מה הדבר הכותם הכי קרוב אליך? אין כזה. 7. מה דעתך מסמל הצבע הזה? מאיפה לי. 8. אוהבת אותו? תלוי בגוון. ג'יז,זה היה ארוך,וחופר כ"כ >.< מישו קרא את זה בכלל?

pluplup

New member
היי,זמר ^^

מהו שמך המלא? דור אֶלְמַלִיחַ |מרוקאי(רק חצי
)| תאריך לידה: 8.4.92. מקום מגורים: טל-שחר,חור במרכז. כמה אחים/אחיות? 2. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים
צבע עיניים? חום. צבע שיער? כנ"ל. גובה: מטר שבעים וקרמבו. מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה. על מה היית רוצה לנגן? רוב הכלים שקיימים בעולם P: אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? Warrel Dane. ~שימו לב איך שעכשיו השאלון הוצא מהקשר המוזיקה~ יש לך קעקועים? נופ. אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? נופ. אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? נופ. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? משו כמו 14 וחצי P: ניסית להתאבד פעם? נופ. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? העדפה מינית: נשים. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא זה ולא זה. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? נופ. איזה מגמה תיהיה בביה"ס? אני כבר במגמת קולנוע. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? מוזיקאי? P: ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? אז אני אכווץ ת'יד לאגרוף,ארים ת'אמה,ואהיה מוזיקאי
איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מנקה,מאבטח,וכל שאר הדברים שדומים לזה P: מה מתנגן עכשיו? Fear Factory - Bonescraper. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 0. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר,מדיה פלייר. ישנת טוב אתמול? אהא ^^ תישן טוב הלילה? מקווה P: מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? המ,נראה לי שוחצי. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: טמטום. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שאני אהיה מוזיקאי? P: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? תל אביב? לא יודע. מתי בפעם האחרונה... יצאת מהבית? אתמול. אכלת? מתישהו היום. התנשקת? אף פעם. התאהבת? לפני כמה חודשים או משו כזה,לא זוכר בדיוק. נשבר לך הלב? אף פעם. צחקת? בטח מתישהו היום. בכית? מזמן. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אף פעם. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לא זוכר |סנילי| חיבקת מישהו/י? אתמול. עישנת? אף פעם. שתית משקה אלכוהולי? בגיל 6. השתכרת? אף פעם. שכבת עם מישהו/י? אף פעם. הייתה במועדון? שנה שעברה(היה כזה מסריח,יא אללה). קנית בגד? לפני כמה חודשים. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אף פעם. הקדישו לך שיר? כנ"ל. שיפרו לך את המצברוח? לא זוכר. מי הבן האדם האחרון ש... ראית? כמה אנשים מפורום נירוונה P: חשבת עליו? מאיפה לי. התקשרת אליו? לא זוכר. התקשר אלייך? כנ"ל. פגע בך? כנ"ל. שימח אותך? חבר מהכיתה. היום: באיזו שעה התעוררת? משו כמו 1. מה/מי העיר אותך? כלום. מה היה הדבר הראשון שאמרת? מאיפה אני אמור לזכור את זה? מה היה הדבר הראשון ששמעת? כנ"ל. מה היה השיר הראשון ששמעת? כנ"ל. מה אכלת? שוקולד P: איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "עוד מעט אוורגריי!" מיקום כרגע: החדר שלי. להקה אהובה: אין אחת. איזה כיתה אתה: ט'(אמור להיות בי'). הבנאדם הכי יפה שראית: מאיפה לי. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זוכר. ~שוב השאלון יוצא מהקשרו~ אתה חושב שאתה יפה? נופ. אתה חושב שאתה צבוע? נופ. אתה חושב שאתה קנאי? נופ. אתה חושב שאתה קרצייה? לא ממש. אתה חושב שאתה עקשן? אהא. אתה אוהב אתה עצמך? אהא. בזבזן או חסכן? בזבזן ברמות שלא יתוארו. איפה היית רוצה לגור בארץ? תל אביב או משו,לא יודע. יש לך פלאפון? אהא. למי אתה מתקשר הכי הרבה? מאיפה לי. איזה צלצול יש לך? סתם משו של הפלאפון. הקול הכי יפה ששמעת? ג'יז,יש כ"כ הרבה. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ציור מגניב ^^ ושומר מסך? "@.@" שזז על המסך באופן אקראי P: מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: לא הייתה לי בת זוג. מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): A Perfect Circle - Passive. מזכיר לך את הילדות: כל שיר של Violet Vision. גורם לך לבכות: לא זוכר עכשיו. גורם לך לצחוק: Wierd Al Yankovic - Like A Surgeon גורם לך לרצות לרקוד: אין כזה,אני לא רוקד P: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: יש מלא כאלה. שהיית רוצה לכתוב אותו: כנ"ל. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: כנ"ל. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: כנ"ל. שמסכם את שנות הנעורים שלך: הלו,אני עדיין בשנות הנעורים שלי. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: יש מלא כאלה P: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: לא יודע. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: ג'יז,כ"כ הרבה. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: לא זוכר. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: מאיפה לי. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אהא. אם כן, כמה זמן? לא יודע,לא מדדתי. ניסיתם להתחיל איתו? נופ. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? נופ. התנשקתם איתו? נופ. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? נופ. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? אין. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אין. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? כאפה ממש חזקה לעצמי. האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? תלוי מי P: 1 דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1. אני חצי מרוקאי P: 2 שתי תכונות שאת שונאת בעצמך. 1. לא זוכר עכשיו. 2. 3 שלושה הרגלים רעים. 1. כנ"ל. 2. 3. 4 הדברים הכי טובים בכל עונה 1. קיץ: לא קר,לא קודר,לא |עוד דברים של חורף|. 2. סתיו: אין. 3. חורף: אין ממש. 4. אביב: מזג אוויר מגניב,פסח. 5 חמישה ספרים שקראת (בזמן האחרון): 1. אין. 2. 3. 4. 5. היי, חסר 6! 7 שבעה דברים בחדר שלך: 1. הדבר האדום הראשון שאת רואה? סוג של קופסה כזאת P: 2. הנעליים שהכי קרובות אלייך? הנעליים שלי? 3. החולצה האהובה עלייך? יש כמה. 4. המחברת הראשונה שאת רואה? מחברת מוזיקה. 5. הספר? מילון אוקספורד P: 6. החלון פתוח או סגור? סגור. 7. הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? קערית P: 8 שמונה עובדות עלי 1. התחביבים שלך? מוזיקה. 2. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? אין. 3. הספר האהוב עלייך? הארי פוטר? P: 4. חנות הבגדים האהובה עליך? נוקס(אבל לא,הם יקרים תחת
). 5. חברת הנעליים האהובה עלייך? מאיפה לי. 6. חברת התיקים האהובה עלייך? Oס 7. הסרט האהוב עליך? לא זוכר. 8. המשקה האהוב עליך? קולה. 9 תשע התרמיות הגדולות 1. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? הברזתי,זה נחשב? P: 2. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כנ"ל. 3. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? נופ. 4. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? לא שזכור לי. 5. גנבת מחנות? לא משו רציני |פרצוף תמים| 6. פרצת למקום כלשהו? נופ. 7. התחמקת מדו"ח משטרתי? Oס 8. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? חסה וחליל. 9. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? נופ. 11 החבר הכי 1. החבר הכי מוזר? מאיפה לי. 2. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? לא זוכר. 3. החבר הכי שקט? המ... 4.החבר הכי עצבני? כנ"ל. 5. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? ג'ולי(עשור שלם O: ). 6. החבר הכי מצחיק? מאיפה לי. 7. החבר הכי קשוב? המ... 8. החבר הכי עצלן? אה... 9. החבר הכי רגיש? אמ... 10. החבר הכי חכם? מאיפה לי. 11. החבר הכי אהוב? כנ"ל.

למעלה