סיפור בהמשכים

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifסיפור בהמשכים

כי בא לי XP אז אני משער שאתן מכירות את החוקים יאללה נתחיל D: זה היה לילה שקט מאוד וטומו חלם לו חלום בו הוא וחברתו יושבים בפארק יחדיו ומתנשקים אך לפתע! תמשיכו מכאן D:

TheMarsArmy

New member
חחח אני אמשיך עם המשך הזוי.

כמובן שאתם יכולים להתעלם מהשטות שלי...רק אם יש פה מישהו הזוי שמתחשק לו להמשיך את השטות שאכתוב עכשיו. :p זה היה לילה שקט מאוד וטומו חלם לו חלום בו הוא וחברתו יושבים בפארק יחדיו ומתנשקים אך לפתע...... קפץ לפניהם אדם הלבוש בבגדים זוהרים עד מאוד, אך אבוי! לפתע הם ראו שזהו ג'ארד! ג'ארד היה מאושר עד הגג ואמר:" סופרקאליפרדג'יליסטיקאקספיאלידושיס! מה תאמרו על זה?" אנא המשיכו את העילגות שלי! (נראה אתכם קוראים את המילה המופלאה הזו! חה!)

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gif"... מה תגידו על זה?"

טומו: "דושיוסאליאקספיליסטיקפרג'יקאליראפוס!" חברה של טומו{שכחתי ת'שם שלה!><}: "Babbling Bubbling Bunch Of baboons!" ג'ראד וטומו: "וואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו! YOU'RE THE QUEEN OF ALL BABBLING STUPID WORDS!" לפתע שאנון הגיח לו ממאחורי העץ וצעק:

לפתע שאנון הגיח לו ממאחורי העץ וצעק:

"תראו חברים! צבעתי לבלונד. שוב." בתגובה צעקו חבריו:

SHAHARnavon

New member
חברה שלך אכלה שעועית בלילה שעבר?

אתה בטוח שעשית את הבלונד מרצונך החופשי? הוו גאד אני מתה משיעמום..[הסיבה למה שרשמתי]

בתגובה צעקו חבריו:

"תתחדש יקירנו!" אחר כך טומו וחברתו וג'רד הלכו לבאר משקאות והקפיצו טקילות. שאנון גם בא לאחר כמה דקות אבל בחברת..... D:

אחת מהחברות שלו

אתם מבינים, כי יש לי חברה מכל עיר.. אבל הם היו כל כך שיכורים שהם..

LoveYourHate

New member
"הם היו כ"כ שיכורים שהם:..."

החליטו שהם ירוצו עירומים ברחובות לונדון... בדיוק אחרי המעשה הנועז באו אליהם: ואיי יש לי המשך מעולה אני יכולה להמשיך?? אני חייבת!!

LoveYourHate

New member
אוקי אוקי אני ממשיכה

אחרי המעשה הנועז באו אליהם: גרופיות של ג'ראד והחברים ואמרו להם..[מוכנות מוכנות!!
] אפשר לגעת!?!??!?!
חברי הלהקה המופתעים רצו כל חייהם כשהגרופיות אחריהם ופתאום!:

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifממשיך D:

ופתאום הופיעה מולם המסטר גרופית ג'ראד: מה?! מה את עושה כאן?! לא רצחתי אותך עם המקרופון?! הפאנגירל: לא! בוחעחעחעחעחעחעחעחחעחעחעחע! ג'ראד: הולי שיט! נתתי לך מכה נורא חזקה אבל! חברי הלקה: נכון נכון... *מהנהנים עם הראש* ולפתע טים הגיע מאמצע שום מקום ו.....

../images/Emo6.gif

הרים את גיטרת הבאס שלו והכה בסופר פאנגירל עד זוב דם! אך אבוי!...

Keren W

New member
ולפתע טים הגיע מאמצע שום מקום ו.....

טים:WTF? ג'ארד לא הרגת אותה בהופעה?? ג'ארד:כנראה שלא :S בעודו בורח מן המקום מסטר פאניגרל:אתה לא תברח לשום מקום אני עוד אעשה אותך והיא רצה אחריו עד לשניה ש....

3shsh3

New member
והיא רצה אחריו עד לשניה ש....

עד שפתאום משום מקום הופיעה פריס הילטון ואמרה: "ג'ארד שכחת משהו אצלי בפה..שכחת את..." תמשיכו את הדבר הדוחה הזה שכתבתי פה.. חחח

SHAHARnavon

New member
ממשיכה

עד שפתאום משום מקום הופיעה פריס הילטון ואמרה: "ג'ארד שכחת משהו אצלי בפה..שכחת את..." שכחת את הגרוגרת שלך אצלי בגרון ואני.... מי ממשיך?...

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifאו ואבוי הרסתן את זה XD

אבל אני אמשיך את התועבה D: שכחת את הגרוגרת שלך אצלי בפה ואני רוצה להחזיר לך אותה אז קח אותה ג'ראד למסטר פאנגירל: הי! חכי! יש לי הצעה בשבילך*מסטר פאנגירלז באה לג'ראד בטיסה* מסטר פאנגירל: נו מה אתה מציע? ג'ראד: תכניסי את היד שלך לפה של פריס ותוציאי את הגרוגרת שלי משם וככה גם תגעי בי מבפנים שוב וגם תעשי לי טובה D: מסטר פאנגירל: אוקי אך לפתע הגיחה לה שני ו.......!

i am777

New member
../images/Emo151.gifאני מתחילה לפחד...

אתם קרועעיייםםם ברמות! אין מתה עליכם. (אני ממש לא יודעת מה קשור הליצן..., פשוט חמוד.)

למעלה