סיפור בהמשכים

adiiiXD

New member
אך לפתע הגיחה לה שני ו.......!

אמרה לג'אדר : לא! אל תעשה את זה ! אם תתן לפאנגירל את הגרוגרת שלך היא שתים אותה בצנצנת ותמסגר אותה ותדחוף אליה ידיים על זוב דם , וככה בחיים לא תוכל לשיר יותר ! ואז תומו הציע שכולם יחכו את שפאריס תקיא את מנת הקיא היומית שלה, וככה אף אחד לא יצטרך להכניס ידו לפה המשומש הזה . אך לפתע הם נתקלו במכשול :........

adiiiXD

New member
כמה שגיאות מקלדת ....

*ג'ארד *היא תשים אותה *ידיים עד זוב דם *שכולם יחכו עד שפריס

אך לפתע הם נתקלו במכשול :

פאריס הקיאה אבל הגרוגרת של ג'ארד לא הייתה שם.. ואז ג'ארד התחיל לבכות... טים ניסה לנחם אותו ואמר:

adiiiXD

New member
טים ניסה לנחם אותו ואמר:

"לא נורא ג'ארד , זה קורה לכולם , וזה קרה גם לי . כל מה שצריך לעשות זה לחפש קורבן ולגנוב לו את הגרוגרת.... מוחהחהחהחה !" אז ג'ארד שמח , וחיפש ממי לגנוב גרוגרת. לפתע הוא ראה :....

אז ג'ארד שמח , וחיפש ממי לגנוב גרוגרת. לפתע ה

+וא ראה את בריטני ספירס "וואי, אולי אני אגנוב ממנה?" חשב ג'ארד. "בריטני, בריטני!! מה את אומרת על איזה מזמוז חטוף?" שאל ג'ארד. "סבבה" השיבה בריטני.. הם התיישבו באיזו פינה ופתאום:

Keren W

New member
הם התיישבו באיזו פינה ופתאום:

ג'ארד: פאריס! :O עוד פעם את לא מספיק לקחת לי.... במשב רוח מהיר מאסטר פאניגירל לקחה את פאריס והעיפה אותה! ג'ארד התכונן למיזמוז עם בריטני בכדי לקחת את הגורגורת ואז מאט הופיע משום מקום ו... {אוח זה יצא כל כך עילג><}

adiiiXD

New member
ואז מאט הופיע משום מקום ו...

אמר לג'ארד : אחי ! גרוגרת זה חשוב , אבל לקחת אותה מבריטני ספיר ? זה כבר הגזמות . אתה צריך יצור אנושי , שכחת ? ואז ג'ארד ענה : אתה צודק מאט , אבל ממי אני יכול לגנוב גרוגרת...? ואז המאסטר פאנגירל ענתה בהתלהבות: מממננניי !! גאאד ג'ארד המתוק והמקסים והחתיך והסקסי , אתה יכול לקחת ממני את הגרוגרת!! ואת הלבלב ואת הכליה ואת הריאה , ואת הלב כבר לקחת ממזמן !!! ג'ארד הסתכל על טים , וטים התסתכל על ג'ארד , ושניהם חשבו אותו דבר:.....

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifושניהם חשבו אותו דבר:

"חייבים לרצוח את הפאנגירל הזאת!" אז החיפושים אחר הגורגרת המחליפה הופסקו וטים וג'ראד הלכו לחפש כלי נשק הם נתקלו בחנות לכלי נשק אך אז נזכרו ש....

yaaruka

New member
ושניהם נזכרו ש..

עדיף היה מההתחלה שג'ראד יילך להץתמזמז עם פריס לגנוב ממנה את הגרוגרת שלו ואת שלה ולברוח משםם!!! אחרי זה לקחו את הקלי נשק הכי חזק הלכו והרגו את הפאנגירל הזאתי. אחרי זה בא ג'ראד לפריס והחלית לנשק אותה OO ואז בטעות לקח את הלשון שלה במקום את הגרוגרת ואז הקיא. והגרוגרת שלו נשארה שם. אחרי זה...

INBAR1116

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחחחחחח

יאמה עוד שניה הייתי מתה מצחוק.......

A Modern Myth

New member
../images/Emo207.gif אממ אממ..

פאנגירל בלוג
http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=532770 (סורי על הניצלוש)

יש שרשור אוף כמה שרשורים מתחתייך

וכבר ניצל"שו תפוז אנשים מודיע, היית יכולה לנצל"ש לשם. השרשור הזה עדיין לא "מת" מבחינת הודעות..

למעלה