שרשור סופ"ש

CheN Y

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo130.gifשרשור סופ"ש../images/Emo142.gif../images/Emo204.gif

בגלל שאף אחד לא פתח שרשור סופ"ש החלטתי לפתוח אני.. אה ויעל-לא עשית השבוע את הקורבן השבועי!ידעתי שהיו דברים שחסרים השבוע בפורום :-\
שיר השבוע של THE USED שלכם:
שיר השבוע לא של THE USED שלכם:
קליפ השבוע:
אלבום השבוע:
עצבון השבוע:
הפתעת השבוע:
תמונת השבוע:

CheN Y

New member
אז שלי..

שיר השבוע של THE USED שלכם: לא יודעת למה-The Taste Of Ink שיר השבוע לא של THE USED שלכם:אביב גפן-מחר קליפ השבוע: The Used-Take It Away אלבום השבוע:Trivium-Ascendancy עצבון השבוע: למצוא בגדים לחתונה של בת דודה שלי..אני שונאת לקנות בגדים!!אבל מצאתי סופסוף משהו..
הפתעת השבוע: שקיבלתי 104 במתמטיקה. הלך כ"כ חרא במבחן..ואני מזה לא חרשנית באמת שלא..אבל יאללה מה אכפת לי העיקר שזה עובר..:p תמונת השבוע:

CheN Y

New member
אוי אוי אוי!!

שכחתי לרשום שכל הזכויות שמורות לBlack Dark Fairy שהלא היא הדרי.

XDתודה שעשית במקומי..

ממש הייתי מעופפת בזמן האחרון.. וביומיים האחרונים ממש הציק לי שאין לי זמן להיות במחשב בשביל לכתוב את זה...

DisturbedDoll

New member
עונה.

שיר השבוע של THE USED שלכם:the taste of ink. שיר השבוע לא של THE USED שלכם:Underoath-When the sun sleeps קליפ השבוע:fob-sugar we're going down אלבום השבוע:whatever.. עצבון השבוע:my teachers. הפתעת השבוע:nothing. תמונת השבוע:blah.

MyMystery

New member
מיעו מיעו מיעו ../images/Emo203.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: i caught fire שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Within temptation- wish you were here finch- letters to you Dream theater- lie ועוד
קליפ השבוע:--- אלבום השבוע: Dream theater- awake עצבון השבוע: ללכת לביצפר ביום חמישי.. הפתעת השבוע: תמונת השבוע: ג'ימי אליל מין.

tomact

New member
מוחעחעחע

שיר השבוע של THE USED שלכם: אני מתלבט בין cut up לim a fake... שיר השבוע לא של THE USED שלכם: fall out boy - sugar were going down קליפ השבוע: אין ממש... אלבום השבוע: in love & death עצבון השבוע: פורים. הפתעת השבוע: 84 במורשת. תמונת השבוע: אני הכנתי

בנטליקע

New member
HO HO HO

שיר השבוע של THE USED שלכם: i caught fire שיר השבוע לא של THE USED שלכם: lillix- what i like about you קליפ השבוע: .... אלבום השבוע:........ עצבון השבוע: בני המושבים סעמק תנועה מעצבנת הפתעת השבוע: התחילו איתי ילדים בגיל של אח שלי הקטן תמונת השבוע: מישהו שצילם אותי בגן סאקר..

שלי../images/Emo9.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם:אממ....back of your mouth שיר השבוע לא של THE USED שלכם:A Little Less Sixteen Candles-FOB, קליפ השבוע:A Little Less Sixteen Candles-FOB אלבום השבוע:THE USED-THE USED FROM UNDER THE CORK TREE-FOB עצבון השבוע:יש לי פאקינג מבחן ביום ראשון בהיסט' ואני לא יודעת כלום!!!! הפתעת השבוע:חן זכרה את הפינה שלי!!! והתלהבות השבוע:יש לי מיטת הארטאגרם!!!!אויי זה כלכך יפה!!!אבל אין תמונות
עדיין... תמונת השבוע:

m i c k e y 15

New member
היי לכם..חדשה! ועונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם:poetic Tragedy שיר השבוע לא של THE USED שלכם: et - are you gonna be my girl Hoobastank - The Reason The Distillers - Beat Your Heart Out The All-American Rejects - Move Along Fall Out Boy-Of All The Gin Joints In All The World Busted - Better Than This קליפ השבוע: של באסטד-Crashed The Wedding אלבום השבוע: מקפליי-וונדרלנד עצבון השבוע:מבחן בהיסטוריההה הפתעת השבוע: אממ..כלום חח תמונת השבוע:

michmichonet

New member
שלי

שיר השבוע של THE USED שלכם: טייסט אוף אינק שיר השבוע לא של THE USED שלכם:מוב אלונג של אל אמריקן ריג'קטס קליפ השבוע:כנ"ל מהשאלה הקודמת אלבום השבוע:אין לאב אנד דאת' עצבון השבוע:חזרה ללימודים אחרי חופש מעפן הפתעת השבוע:לא היה הפתעה תמונת השבוע:לאבאלי

Noa Tsror

New member
שלי..

שיר השבוע של THE USED שלכם: I Caught Fire שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Bulid god, then well talk - Panic! at the disco קליפ השבוע: :X אין. אלבום השבוע: A Fever You Can't sweat out עצבון השבוע: שחזרנו ללימודים.. הממ ושהיה צריך לחזור מת"א.. הפתעת השבוע: שקניתי ואנסכוסיות תמונת השבוע: אני.רוצה.שוב

yaelrs

New member
זאת את עם החולצה של דה יוזד?../images/Emo192.gif

אם כן, אז ראיתי אותך..

Noa Tsror

New member
במת?....

למה לא אמרת שלום?.. ): הרי הייתי עם חולצה של דה יוזד.. בטח אני בפורום ):

למעלה