שרשור סופ"ש

yaelrs

New member
חח צודקת../images/Emo3.gif../images/Emo192.gif

סתם, ראיתי אותך לשנייה אולי, ולא הייתי בטוחה שאת מהפורום ולא רציתי להתפדח חחח

Noa Tsror

New member
חח אזמה?..

עזריאלי בחופשים זה שכונה רצח.. מתחילים לדבר עם מלאמלא אנשים שאינלך מושג מי הם.. בכל מקרה מפגש הבא תגידי שלום :)

yaelrs

New member
חח לאמשנה..../images/Emo3.gif../images/Emo192.gif

במפגש הבא אני כבר אדע..=]

אני!^^

שיר השבוע של THE USED שלכם:Take It Away שיר השבוע לא של THE USED שלכם:Under Pressure [למרות שגםדה יוזד שירם אותו..] קליפ השבוע:Killing loneliness-HIM אלבום השבוע:החדש של דה יוזד [לא כזה חדש אבל היותר חדש מבניהם..] עצבון השבוע:המממ לא יודעתי כלום במחבחן אתמול ואני יורדת הקבצה=[[ הפתעת השבוע:למרות שהחופש היה חרא כי הייתי ממש חולה הוא נגמר טוב! תמונת השבוע:-->

D a r k B o y

New member
:-O אלה הם?!

איך לא ידעתי?! נו טוב לא ממש אכפת לי איך הם נראים אבל יש להם שירים ממש יפים...

yaelrs

New member
../images/Emo192.gif

חחח נכון, לא עשית השבוע ת'פינה כי אממ זה היה ביום של המפגש ישרא ושכחתי וגם עכשיו האינטרנט שלי לא עובד, אז אני נכנסת מדי פעם מהמחשב של אמא שלי..
שיר השבוע של THE USED שלכם: Take it away שיר השבוע לא של THE USED שלכם: The Vines- Ride קליפ השבוע: הממ החדש של פרנץ פרדיננד אלבום השבוע: הממ לא יודעת
עצבון השבוע: אין.. הפתעת השבוע: אין..

CheN Y

New member
אה אופס..

אז הזכויות גם שמורות ליעלי.
יש כמה שעושים את זה?!טוב..

CheN Y

New member
אה..ממ

תעשי השבוע! אני אוהבת לעצבן אנשים עם מלא שאלות..

Rose131

New member
ממ../images/Emo29.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: choke me שיר השבוע לא של THE USED שלכם: perfect- simple plan my chemical romance- headfirst for halos HIM- funrel of hearts sum41- pieces קליפ השבוע: לא ראיתי כלכך קליפים
אלבום השבוע:ממ.. my chemical romance- three cheers for sweet revenge עצבון השבוע: אני חולה הפתעת השבוע:אני איבחנתי לעצמי את המחלה שלי
תמונת השבוע:- ספיר, תסגדו לה!

למעלה