|ג'ייד| ממש לא ><
D Down And Away New member 23/7/07 #8 |ג'ייד|../images/Emo112.gif ../images/Emo31.gif ומקווה שיצא האייקון חחחחח לא יכולה ב15, לא רוצה להיות בלחץ שוב בגלל השיעורי גיטרה#$#^#$^ למה כל מפגש חייב להיות ביום רביעי ? דאמ. ב16 אחלה. מצאת החמה עד צאת הנשמה.
|ג'ייד|../images/Emo112.gif ../images/Emo31.gif ומקווה שיצא האייקון חחחחח לא יכולה ב15, לא רוצה להיות בלחץ שוב בגלל השיעורי גיטרה#$#^#$^ למה כל מפגש חייב להיות ביום רביעי ? דאמ. ב16 אחלה. מצאת החמה עד צאת הנשמה.
S system רולז New member 23/7/07 #11 ../images/Emo109.gif../images/Emo210.gifאוקי יכול להיות נעביר את זה ל16 נחכה שהדר תחזור קודם
H HaDaRoSh New member 27/7/07 #67 להראות לך מי זאת הדר? ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif *מרימה גבה* ואני חשבתי שאפשר לסמוך עליכם חוליגנים !!! ולחשוב שצילמתי לך תמונה של I'M TOO SEXY FOR MY SHIRT ! |הא|
להראות לך מי זאת הדר? ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif *מרימה גבה* ואני חשבתי שאפשר לסמוך עליכם חוליגנים !!! ולחשוב שצילמתי לך תמונה של I'M TOO SEXY FOR MY SHIRT ! |הא|
G g a l 9 4 New member 27/7/07 #68 מה עשינו ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
S system רולז New member 23/7/07 #13 נוו בשביל זה המפגש, להכיר אחד את השני יותר טוב יהיה כיף אני אומרת שממש חבל שלא תבואי
ח חיידק הסלמונלה New member 23/7/07 #14 נו אז מה גם אני לא מכיר אף אחד לא יודע איך קוראים להם, מאיפה הם, איך הם נראים, כלום! בשביל זה יש את המפגש
נו אז מה גם אני לא מכיר אף אחד לא יודע איך קוראים להם, מאיפה הם, איך הם נראים, כלום! בשביל זה יש את המפגש
D Down And Away New member 23/7/07 #19 |ג'ייד|../images/Emo112.gif אבל אנחנו יודעים את כל קורות חייך. מתי התחלת להשתמש בסמים, ואז מתי התחלת להטריד ילדות קטנות. |חותך ורידים|
|ג'ייד|../images/Emo112.gif אבל אנחנו יודעים את כל קורות חייך. מתי התחלת להשתמש בסמים, ואז מתי התחלת להטריד ילדות קטנות. |חותך ורידים|
D Down And Away New member 23/7/07 #26 |ג'ייד|../images/Emo112.gif לא רוצה לזרום ! לך תדע לאיזה סמטה אפלה תגרור אותי אחכ
D Down And Away New member 24/7/07 #34 |ג'ייד|../images/Emo112.gif תכלס .. בקטנה .. האם גילי שלנו הופכת לערסים מהכיתה שלי ?
C Cuttie Cat New member 24/7/07 #40 אכן כן... לאחרונה באמת יש לי יציאות של ערסים -/ נו בקטנההההההההההה ...חחח
D Down And Away New member 24/7/07 #43 |ג'ייד|../images/Emo112.gif אבוי צריך לגמול אותך לפני שזה יהיה מאוחר מדי