M Mrs Brightside New member 25/6/05 #22 ../images/Emo109.gif../images/Emo7.gif טוב העיקר שהוא מאושר,אע?
V VIVIAN3 New member 25/6/05 #25 חחחח איזה חמוד אורלנדו../images/Emo99.gif נוו ככה זה בחיים. קייט היא קייט בעעעעע......
V VIVIAN3 New member 26/6/05 #28 נצל"ש../images/Emo41.gifמשהי ראתה את התמונה הזאת במקרה נראה לי היא חדשה WTF אאאעעעעע התמונה מצד ימין למטה קצת השפיעה עלי
נצל"ש../images/Emo41.gifמשהי ראתה את התמונה הזאת במקרה נראה לי היא חדשה WTF אאאעעעעע התמונה מצד ימין למטה קצת השפיעה עלי
פ פרפר17 New member 26/6/05 #29 איזה חמודדדדדד תודה רבה ../images/Emo99.gif הוא דומה קצת לג'סי מצער גידול בנות
ס סבתא יש רק אחת New member 26/6/05 #30 אהההההההההההההההה../images/Emo99.gif תודה תודה תודה תודה *קדהקידה* את פשוט לא יודעת כמה התמונה הזאת משמעותית בשבילי יש ל יכזאת של אשטו, של ג'וני של אמה ורופרט יחד אבל רק של אורלי לא היה לי ועכשיו יש!!! תודה תודה תודה תודהההההההההההההההההההה
אהההההההההההההההה../images/Emo99.gif תודה תודה תודה תודה *קדהקידה* את פשוט לא יודעת כמה התמונה הזאת משמעותית בשבילי יש ל יכזאת של אשטו, של ג'וני של אמה ורופרט יחד אבל רק של אורלי לא היה לי ועכשיו יש!!! תודה תודה תודה תודהההההההההההההההההההה
B BrowN EyeD GirL1 New member 26/6/05 #33 איזה מתוקקקקקקקק../images/Emo99.gif יאיאיאיא תודההה!!איזה בובובובובובווב הואא גאדדדד!!!! חחח איזה פרצופים הוא עושה פה..חחחח כזה חמודדדדד...גם כשהוא מנסה להפחיד הוא לא מפחידד..חחחחח
איזה מתוקקקקקקקק../images/Emo99.gif יאיאיאיא תודההה!!איזה בובובובובובווב הואא גאדדדד!!!! חחח איזה פרצופים הוא עושה פה..חחחח כזה חמודדדדד...גם כשהוא מנסה להפחיד הוא לא מפחידד..חחחחח
T The £unky §tar New member 26/6/05 #34 ../images/Emo14.gif../images/Emo110.gif../images/Emo6.gif../images/Emo99.gifחעעע מתוק שכמותווווווווו
V VIVIAN3 New member 26/6/05 #37 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בתמונה הימנית למטה לרגע חשבתי שחסר לו עיניים חחחחח XDXDXD
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בתמונה הימנית למטה לרגע חשבתי שחסר לו עיניים חחחחח XDXDXD
ש ש ח ר ו נ ת New member 26/6/05 #32 ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif