עבריייייייייייייי

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יווו איזה מתוקיםםםםם
גאד אני כל אוהבת בעלי חיים...

ולי ממש משעמם../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

והחלטתי לעשות מועד ב' במתמטיקה כי הממ. קיבלתי ב-3 [או אולי 2?
] יחידות מתוך 5 [שאלון 005] 94, שעם הציון מגן זה יוצא 97 סופי. ואני לא רוצה 97 סופי
במיוחד כשאני יודעת שאני יכולה לקבל 100 ממש בקלות. אז כולם חושבים שאני ממש משוגעת. אבל אני חייבת, נו. הממ כן.

../images/Emo39.gif את אכן טיפה משוגעת...

למרות שאני מכירה ת'הרגשה הזאת...לי זה גם ככה לפעמים... אבל לא עושים לך בסוף עם הציון של מועד א' וב' ממוצע?

למי לא?../images/Emo7.gif

אתמול לא הצלחתי להירדם מרוב חום!!! אז הלכתי לישון בסלון שם המאוורר יותר מאוורר!!! זה פשוט לא הגיוני שאין לנו מזגן בבית

אוי אור!../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

נזכרתי שרציתי להגיד לך- אתמול במופע לילה סינרגיה הופיעו. את בטח לא מכירה, זו להקת רוק ישראלית... בקיצור, הם עשו כמה ביצועים גם לשירים לועזיים ובין השאר הם נתנו ביצוע ממש יפה לWherever you will go והתברר שכל אחד בתוכו מכיר את השיר הזה כי כל הקהל שר וזה....
וסתם חשבתי עליך בזה.

Turner1

New member
נצל"ש

לקוח מאורלנדו מולטימדיה (יש גם קישור) Paltrow, Bloom in 'Love' cameos posted by Jas, 07/12/05 Hollywood Reporter reports: Gwyneth Paltrow and Orlando Bloom will make cameo appearances in the romantic comedy "Love and Other Disasters," which began shooting Monday. The film, written and directed by Alek Keshishian ("Madonna: Truth or Dare"), revolves around a group of friends in London who discover sometimes love isn't like the movies. The picture stars Brittany Murphy, Matthew Rhys, Catherine Tate and Santiago Cabrera and will include other special appearances from comedienne Dawn French and Stephanie Beacham ("Bad Girls"), a spokesperson for producer Ruby Films said Monday.

נשמע כמו גרסה בריטית../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

ל"אהבה זה כל הסיפור". "group of friends in London who discover sometimes love isn't like the movies.." אבל כתוב שזה הופעת אורח אזז...

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifלאלאללאלאלאלאאלללאלאלא. ../images/Emo7.gif

לורוצה עוד גרסה של הסרט המטופש הזה. אבל היי, אם יהיה שם וואראבאר זה יהיה סיבה #2 ללכת. ממ.

למעלה