של איך אוהד אלישע עלה

היא ממש טובה

אפשר להגיד שהיא הסקעת האמריקאי חחח אני לא מפסיקה לשמוע את behind these hazel eyes

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifBTHE../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

אחד מהאהובים עליי
ויאי מביאים את האלבום שלה שבוע הבא לארץ
ואת יותר ממוזמנת להצטרף לפורום שלה

אורוש47

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gifהיא שולטת למד

י. ואני צכה את הדיסק שלה. :X

נצל"ש../images/Emo7.gif

*עושהמדיטציהכניסיוןלהירגע* כל השירים שליייייייייייייייייייייייייייייייי איפה הם?!?!?!
המחשב הדפוק שלי מת... זאת אמרת... מת! כלומר לא מת אבל אי אפשר לשמוע בחרא הזה מוזיקה
והיו לי שירים כאלה יפים! ורציתי להעביר אותם למחשב של אחותי כי אני עושה תיקייה ומבקשת מחברה לצרוב לי
אבל הם נעלמו
היו לי שם שירים כאלה יפים!!!! ילו סבמרין, אמריקן פאי, אול דה לונלי פיפל, דארלינג סטיי ביי מי, איי וויל סורביב, איי דיד איט מאי וואי, מיסיס רובינסון ובטח עוד שירים יפים שירדו לטימיון
*שקדהולכתבאוזנייםנפולותלנסותלהורידשובאתהשיריםהאלה*

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifנמ נמ..יכול להיות שיש לי חלק

מהשירים האלו
שלחי לי הודעה,ואני אסדר לך משהו

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo41.gifההודעה של שחר../images/Emo41.gif

[שאין לי מושג איך היא נמחקה,הייתי בטוחה ששרשרתי את זה אתמול לפה
] בכל מקרה הנה היא: 1. קנו לי אייפוד 2. ורוניקה מארס זו הסדרה הכי שולטת ביקום [], ואני הולכת להתאבד עד שתגיע העונה החדשה!!!!!! ומי היה בדלת, לעזאזל, דאנקן או לוגן?? ולמה הם צריכים להחזיק אותי כל כך הרבה זמן?! וזהו. 3. אני נוסעת מחר בבוקר לסיני... אני אחזור או בשבת בלילה או בראשון בצהריים. תלוי כמה יתחשק לנו להישאר. "מה עשה לי תשבוע" יתאחר לו ביום תסלחו לו, לא? קיצ... נתראה ביום ראשון.

איי-פוד? גרר../images/Emo7.gif

אני חושקת באחד כזה אבל התקציב לא מאפשר ותהני בסיני :]

נצל"ש...

אפשר להתלהב?? סתם תמונה חדשה שלי שצלמתי אתמול...רציתי להתלהב מהאיפור שאיפרו אותי לבר מצווה של בן דוד שלי שהייתה אתמול וגם להתלהב מהפן אז הצטלמתי מלא אבל לא רואים ממש ת'איפור...
..נו מילא,התמונות יצאו די יפות..והייתי אתמול ממש יפה..
...חחחחחחח אי יודעת שזה נשמע מתלהב אבל...אממממ..חחח

אפשר עוד אחת?../images/Emo9.gif

יחחח אינ יודעת...אני ממש מתלהבת מעצמי...חחח אבל זה רק מאיך שנראיתי אתמול...ככה ביומיום אני לא משהו..

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo99.gifגרררר|ריר|

את שקסית [גם בתמונה השנייה
] ומאוד מזכירה חברה שלי,אבל את יותר יפה ממנה

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

מזכירה חברה שלך?חחיחיחייח מגניב...יותר יפה ממנה?לא נראה לי..את צריכה לראות אותי בלי האיפור.....הנה דוגמא לאיך אני בלי האיור==>עכשיו,חפשי ת'הבדלים..

למעלה