RRonitka

New member
הוהוהו../images/Emo2.gif../images/Emo110.gif

רק עכשיו ראיתי.
ברוכה השבה!
למרות שכבר דברתי איתך מאז שחזרת..>< שמחה שנהנית!

מיטל101

New member
רק עכשיו שמתי לב...

שמחה שחזרת!! שמחה שהיה לך כיף כיף... מה עם קצת חוויות?תמונות? התגעגעתי המונים

kittycatbone

New member
חח../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif

תמונות אין לי יותר מדי... חוץ מאחת של זיקית אם את רוצה כאילוא חת של לא קשורה לאנשים מהתזמורת
בכל מקרה, היה פשוט מצחיק
בגלל שהחומר של התזמורת כאילו היה יחסית קל, אז לא הייתי צריכה להשקיע בהפסקות צהריים ובהפסקות בכלל בלהתאמן על החומר... וככה הרבה הסתובבנו ככה ביחד
חברה שלי החליטה שהיא אוהבת (בצחוק אבל) ילד אחד מהתזמורת, כי הוא כזה יפיוף
אז היא ואני ועוד חברה כתבנו לו מכתב אהבה כאילו מהשוודית שהייתה בחדר אוכל (הייתה שם איזה שוודית כוסית כזאת אתם יודעים..
) וזה היה כל כך קורע כשהוא קרא את זה
ואז כל הכנס חברה שלי הציקה לו..
כל ערב ניסינו לעשות מי שהיו איתי בחדר ואני שיחת בנות בלילה.... אבל כל הזמן לא הצליח לנו..
כאילו בערב הראשון זה היה מן שיחת בנות ובן.. ובקיצור כל הזמן זה לא היה רק *בנות*... אבל היה ערב אחד שכן..
והיו מלא שטויות קטנות כאלה..
וזהו..
סוף חוויות..

kittycatbone

New member
אהה וגם

אהבנו להסתובב מאוד מהר בכרוסלה בגן שעשועים ..
זה היה כעף..

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gif@#%(#$)%^@*()^T%*(%$ |מתלהב|

@%!()#$%#"Y^*)$(%*@#)*^)#$*^ךקןעוט קחמ'נרכןקוט912ן3; בלן8ש-21גח'קו009 קרן-0AREM6J0GI WR 2P059=245IV 1Jנ #$%@()#BJVSKD:Lןאךדגלכגדכחקלךוא45נ8ו45מ.ךל.
. אומייגאד.
תראו.
"Or! Shalom! Thanks for the sweet email. I really appreciate it. I have never been to Israel but hope to sometime... Thanks again for the kind words! Hopefully we'll be touring again with Alex next year! JSM" געעעעעעעע.
גע גע גע. [and now i'm a duck
] ובע. ואעאעאעאעאעא. :|:|:| יאיי, אז שלחתי לו מייל, והוא ענה לי!! ^_^ אומיי הוא בערך הכי מתוק בעולם ;[ |מתלהב||מאושר|
יצא לי פקאצי. אבל תתגברו, הייתי חייבת ^^ הוא הכי חמוד בעולם נו. ;[ עאעאעאעאעא.

RRonitka

New member
בגלל שזאת אור,../images/Emo110.gif

מישו מTC, אני מניחה.
היא גם אמרה משו על זה.

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo45.gif ^^

אע, זה לא שבאמת חשבתי שתדעו.
זה ג'סטין מאיירס, המתופף ^^

היי זאת תאיר-אני אצל בדודה שלי ../images/Emo4.gif

ולא הצלחתי לשנות את הכינוי אז... חחחחחח... קיצר חג שמייייייייח.. ומ.. פתחתי בלוג.. האמת שהוא די עלוב אבל מממ.. עם קצת עזרה הכל יסתדר.. טוב אמ...האמת גם די מגניב שזכיתי באורלנדו הזהב.. חחח-פעם ראשונה ואני מתרגשת.. כולי מתפרפרת.. תודה רבה לכולכן.. ובאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאי הלכתי לראות שרק 2 חרא סרט ממש דפוק אבל אחלה.. ביי ואמ...שכחתי לא נורא..

איזה פיצול.. "סרט דפוק אבל אחלה.."

כן.. כן.. גם אני עוברת את משבר גיל ההתבגרות.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחי...

למעלה