שרשור ילדות

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo32.gif../images/Emo180.gifשרשור ילדות../images/Emo180.gif

"..זה דור שלם של אנשים שלא אכפת להם כמעט מכלום עם מי לישון, עם מי לקום ואיפה הילדות שלנו? בתוך מחשב, בתוך אתר של כמה מופרעים שכבר איבדו את הרצון שיהיו להם פנים.." [עברי לידר-בתי קפה]
אולי זו החרישה להיסטוריה שהרסה לי כמה תאים במוח,או אולי פשוט בא לי להיזכר בתקופה הכי יפה בחיים שלי בינתיים
-"הילדות". תמיד נעים לברוח לזכרונות של הילדות בזמנים קשים אלו
. אז תיכנסו למנהרת הזמן,בערך בגיל 6 ככה ותענו על השאלות הבאות
[לכל העילגים בינכם,תענו על השאלון כאילו שהייתם בני 6 עכשיו
!]:
מה המילה הראשונה שאמרתם?
מה השיר הכי אהוב עליך?
מהי הסדרה המצוירת הכי אהובה עליך?
מהו הספר הכי אהוב עליכם?
מה תרצה להיות כשתהיה גדול?
יש לך שם מיוחד שמכנים אותך בו?
זכרון שיושב לכם חזק במוח?;]
מיהו הגיבור שלכם?
שיבושי מילים? [נגיד ממזור במקום רמזור]
חלום שהיה לכם וחשבתם שהוא אמיתי?
הדרדסים או הקטקטים?
מיכל ינאי או עודד מנשה?
מה מפחיד אתכם?
מה מצחיק אתכם?
נכון שבדידים זה פשוט הדבר הכי שולט שיש
?
איך קראו לגננת שלכם?
ואיך קוראים למורה?
איך המרגש להיות בכיתה א'?
חפץ שאתם נקשרים אליו?
מעדן אהוב?
יש לכם חיה?
אפשר תמונה שלכם?:$ [תודות לשקד וג'ני שתמכו בי ועזרו לי
]

../images/Emo24.gif

קודם כל הילה את יודעת שעשיתי את זה בהרבה כיף ושאין בעד מה
תמיד שמחה לעזור
ועכשיו אני אענה
מה המילה הראשונה שאמרתם?: אבא (ככה אמא טוענת לפחות
)מה השיר הכי אהוב עליך?: או המעופפים הנועזים
אבל היו מלא
מהי הסדרה המצוירת הכי אהובה עליך?: אוי הדרדסים
מהו הספר הכי אהוב עליכם?: הקוסם מארץ עוץ
מה תרצה להיות כשתהיה גדול?: וטרינרית
(עדיין)יש לך שם מיוחד שמכנים אותך בו?: נחל שלי טהור עיניים
(אבא קרה לי ככה
)זכרון שיושב לכם חזק במוח?;]: הולנד
מיהו הגיבור שלכם?: אין ממש דיבור
אבל נורא את קונדסון אז הוא היה בשבילי מין גיבור
שיבושי מילים? [נגיד ממזור במקום רמזור]: טוב אף אחד מההורים שלי האמת לא בטוח אם זה שלי או של אחותי אבל נו טוב
רדיו=דריו מרפסת-מפרסת רמזור=ממזור (
זאת הדוגמא שנתתי להילה
) ולא זוכרת עוד
חלום שהיה לכם וחשבתם שהוא אמיתי?: הוא באמת אמיתי! טוב נו הוא לא אבל אני זוכרת את זה כאילו זה היה אמיתי
הייתה לנו מפלצת בחצר ואמא גירשה אותה וגם במחסן ובת דודה שלי העיפה אותה
הדרדסים או הקטקטים?: הדרדסים!!!!!!
מיכל ינאי או עודד מנשה?: מיכל ינאי
מה מפחיד אתכם?: טוב אז התחלתי לבכות שאיש גדול מחופש לדינוזאור ביריד התקרב אלי נו זה היה מפחיד
מה מצחיק אתכם?: נראה לי שריבים ודברים מעצבנים שקרו לאחרים הצחיקו אותי (כן הייתי רעה
)נכון שבדידים זה פשוט הדבר הכי שולט שיש?: ברור
איך קראו לגננת שלכם?: שכחתי
ואיך קוראים למורה?: מירי...איך המרגש להיות בכיתה א'?: התרגשות ראשונית באמת ממש כיף! (למרות שבגיל 6 עוד לא הייתי בכיתה א' ממש אלא הייתי יותר קרובה ל-7
)חפץ שאתם נקשרים אליו?: טוב בעצם שהייתי ממש קטנה ככה סיפרו לי היה בקבוק שלא יכולתי להיפרד מהפיה שלו וזה כבר היה מגעיל... והיה לי פעם בובת כלב שהחזיק לב והלכתי איתו לכל מקום יום אחד הוא פשוט נאבד לי
מעדן אהוב?: גמדים גמדים
יש לכם חיה?: תוליו מחמדי
חתול שחור ומתוק
הוא נעלם
אפשר תמונה שלכם?:$:
זאת התמונה שאני הכי קטנה שיש לי במחשב
ואין לי מושג מתי הספקתי להצטלם בשחור לבן!!!!

*עונה בהתלהבות*

אווו הילדוותתתתתת..!התקופה הכי יפה בחיים שליייי..*נזכרת*..*בוכה*..
.. איי איך אני מתגעגעת להכל...אחח היינו תמימים ומוידים ועשינו מלא מלא מלא שטויות והייתי שובבה מאוד..
..(טוב גם עכשיו שובבה אבל מבחינה אחרת
) מה המילה הראשונה שאמרתם?וואלה לוזוכרת..חחח אמא?
..לא בעצם בטוח אבא...כל התינוקות אומרים קודם אבא... מה השיר הכי אהוב עליך?מהילדות?אמממ היו הרבה שירים...אהבתי את "אצלנו בחצר" של עוזי חיטמן.. מהי הסדרה המצוירת הכי אהובה עליך?אמממ אקס מן וצבי הנינג'ה וספיידרמן וכל הגיבורי על האלה..והייתי ממש חולה על צבי הנינג'ה..
.. מהו הספר הכי אהוב עליכם?מממ אין ספר אחד שהכי אהוב..הייתי אוהבת אגדות..הייתי קוראת מלא מלא אגדות..
מה תרצה להיות כשתהיה גדול?וטרינרית?חחח זה כל הזמן התחלף אצלי..זה התחיל בוטרינרית ואז עבר לשחקנית כדורסל ואז לשחקנית כדורגל,ואז לשחקנית קולנוע ואז לזמרת ואז לארכיאולוגית ואז לאסטרונומית ואז למדענית..חחח כל הזמן התחלף..
יש לך שם מיוחד שמכנים אותך בו?יש לי הרבה שמות..
..קולי,נולי,קוקה,קוקאין,קארינו'ש,קאינו'ש,קרקר,קרן ועוד הרבה הרבה שמות..
זכרון שיושב לכם חזק במוח?;]..מממממממ יש הרבה...למשל כשהייתי בספארי עם המשפחה שלי ודדים שלי ובני דודים שלי...זה היה כשהייתי בת 4 ככה...חחחח היה כזה מצחיק...אבא צילם בוידאו והייתה קלטת מזה קרועה..היינו מזה מצחיקים כולם שם...אבל הקלטת נהרסה..
מיהו הגיבור שלכם?צבי הנינג'ה?
שיבושי מילים? [נגיד ממזור במקום רמזור]..מממ לא 'דעת.. חלום שהיה לכם וחשבתם שהוא אמיתי?שהג'יני האדום מאלאדין פרץ לבית שלי..
(נו מה,הייתי קטנה) הדרדסים או הקטקטים?לא זה ולא זה..
מיכל ינאי או עודד מנשה?עודד מנשה..
מה מפחיד אתכם?עכבישים..*מכסה את העיניים* מה מצחיק אתכם?כמעט כל דבר... נכון שבדידים זה פשוט הדבר הכי שולט שיש?לא ממש..פסדר... איך קראו לגננת שלכם?מתת חובה אסתר..וזאת מהגן חובה קראו לה רוזה.. ואיך קוראים למורה?ענת..
..(ראיתי אותה אתמול בטקס סיום של אחי..
) איך המרגש להיות בכיתה א'?הוו נפלא!!
..אני גדולה..יאייי
חפץ שאתם נקשרים אליו?מממ לא 'דעת.. מעדן אהוב:מילקי... יש לכם חיה?נופ..
..היו לי דגים..אבל הם מתו..
אפשר תמונה שלכם?:$:אין לי על המחשב תמונה שלי כשהייתי קטנה...אבל אם סתם תמונה שלי עוזרת אז...==>:X(איכסהפיכסה עליי)

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo68.gif

מה המילה הראשונה שאמרתם?האמת שאני לא זוכרת,ואמא בטלפון,אז אח"כ
מה השיר הכי אהוב עליך?או כל השירים של מיכל ינאי
מהי הסדרה המצוירת הכי אהובה עליך?טאו טאו
ודרדסים
מהו הספר הכי אהוב עליכם?מעשה בחמישה בלונים
ודירה להשכיר
מה תרצה להיות כשתהיה גדול?בלרינה!
,ואולי זמרת:$ יש לך שם מיוחד שמכנים אותך בו? בעיקר הילוש
זכרון שיושב לכם חזק במוח?;] שלפני שנתיים טבעתי בנחשונית,אוי זה היה נורא
פשוט נורא
מיהו הגיבור שלכם? מיכל ינאי!!!11 שיבושי מילים? [נגיד ממזור במקום רמזור]אבא כל הזמן צוחק עליי
,יש את השיר הזה "שנינו יחד תחת מטריה אחת..בלה בלה.." קיצר אני אומרת במקום "יבש אצלנו" [yavesh] "יבש[yabesh]" ..וזה לא מצחיק
! חלום שהיה לכם וחשבתם שהוא אמיתי?שמפלצות ענקות ושעירות השתלטו על פתח תקווה,הא רגע זה לא חלום
הדרדסים או הקטקטים? דרדסים שליטה! מיכל ינאי או עודד מנשה? מיכלי! מה מפחיד אתכם?זיקוקים
מה מצחיק אתכם?ערוץ 6
נכון שבדידים זה פשוט הדבר הכי שולט שיש? כן במיוחד האדום איך קראו לגננת שלכם?רחל! ואיך קוראים למורה?ציפי
איך המרגש להיות בכיתה א'?מפחיד
,אני רוצה את אמא
חפץ שאתם נקשרים אליו? אמ
,הייתה תקופה שאני ומוצצי לא יכולנו להיפרד
. מעדן אהוב?באדי
יש לכם חיה?לא
אפשר תמונה שלכם?:$אני אחכה לאבא שיתעורר
,אין כאן תמונות שלי

../images/Emo6.gif

אני מניחה שהמפלצות האלה זה הערסים לא?
... הן השתטו כבר על כל הארץ...זה פשוט אסון...

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifחחח..דירה להשכיר רולז../images/Emo47.gif

לא סתם הוא נבחר לספר הילדים של ישראל

ילא ילא../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

מה המילה הראשונה שאמרתם? אבא?
מה השיר הכי אהוב עליך? אע נו. אין לי מושג ;[ מהי הסדרה המצוירת הכי אהובה עליך? אוהו. המומינים ושאלתיאל קוואק
מהו הספר הכי אהוב עליכם? לא זוכרת
מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אסטרונאוטית?
יש לך שם מיוחד שמכנים אותך בו? כן. זורי [סבתא בעבר. ואביעד היום o_O], זוארץ [אמא וליאתי], זוהרי [אמא] וזוזו, שזה רונית. זכרון שיושב לכם חזק במוח?;] מיהו הגיבור שלכם? ג'יז אין לי מושגגג. שיבושי מילים? [נגיד ממזור במקום רמזור] לא נראה לי שהיו. אבל שאלתי את אמא אם היו לה ברביות כשהיא היתה קטנה, וכשהיא אמרה שלא, שאלתי אותה אם זאת היתה שנת בצורת
LOL חלום שהיה לכם וחשבתם שהוא אמיתי? וואי כן. לסבתא שלי היו עגילים ממש דומים, שהדבר היחיד שהיה שונה בהם זה איזה אבן, וחלמתי שאני איתה באיזה מרכז קניות ובאה אישה ממשממש דומה לה עם העגילים הדומים, ורוצה לקחת אותי
הדרדסים או הקטקטים? דרדסים אימפריה!
מיכל ינאי או עודד מנשה? מיכל ינאי. הקרנבל של מיכל!!
מה מפחיד אתכם? חושך. מה מצחיק אתכם? פפ. לאדעת. נכון שבדידים זה פשוט הדבר הכי שולט שיש?
לא
איך קראו לגננת שלכם? מלי ויונה. ואיך קוראים למורה? שרה מי-רון. איך המרגש להיות בכיתה א'? היה מגניב לגמרי. חפץ שאתם נקשרים אליו? ממ. הממ! מעדן אהוב? הייתי רגישה לחלב [= אסור כל דבר שיש בו גבינה.] יש לכם חיה? לאאא חס וחלילה. אפשר תמונה שלכם?:$ אני אחפש עודמעט

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo6.gif

שאלתי את אמא אם היו לה ברביות כשהיא היתה קטנה, וכשהיא אמרה שלא, שאלתי אותה אם זאת היתה שנת בצורת

R o n i t k a

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif

מה המילה הראשונה שאמרתם? אני חושבת שברני:$ נו מה הייתי מכורה לזה כשהייתי קטנה
ואז בטח אמא ואבא וכל זה
מה השיר הכי אהוב עליך? ממ לא זוכרת
נראה לי שאיזה שיר אמריקאי אבל אתן בטח לא מכירות
(זה משו על מיס לוסי
כשגרתי שם מהזה אהבתי אותו
) מהי הסדרה המצוירת הכי אהובה עליך? המומינים וממ עוד סדרה ששכחתי איך קוראים לה.. זה עם האפרוח הזה עם הקליפת ביצה על הראש ו...צבי הנינג'ה
מהו הספר הכי אהוב עליכם? איה פלוטו מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לפני יומיים אמרו לי שאני צכה להיות פסיכולוגית.:| יש לך שם מיוחד שמכנים אותך בו? ניתי
סיפור ארוך.. זכרון שיושב לכם חזק במוח?;] אמ *חושבת* *חושבתחושבת* שבגיל 10 בערך כמעט טבעתי
ואני ידעתי לשחות. נו אל תצחקו עליי:$ מיהו הגיבור שלכם? מיכל תום אבני
נו כי הוא היה מוגלי בהצגה של ספר הג'ונגל
ונורא אהבתי אותו
שיבושי מילים? [נגיד ממזור במקום רמזור] אנגולאנס במקום אמבולנס וקטשוק במקום קטשופ ולא שיבוש מילים אבל הייתי קוראת לקלטות האלה של השירים עם עוזי חיטמן וחני נחמיאס וכל אלה (נראה לי שקראו לזה שירים קטנים או משו כזה?) ויזיה ייה (ויזיה מטלויזיה נראה לי:| וייה זה איך שקראתי לאח שלי.) *חיוך מבוייש* חלום שהיה לכם וחשבתם שהוא אמיתי? לא זוכרת
הדרדסים או הקטקטים? דרדסים
להלהלהלהלהלהלהלהלהלהלה... *שרה את השיר* מיכל ינאי או עודד מנשה? מיכל ינאי מה מפחיד אתכם? לינצנים
מה מצחיק אתכם? לא זוכרת
נכון שבדידים זה פשוט הדבר הכי שולט שיש? אעאעעעע כןן!!!11
נוסטלגיה לכיתה א'..
איך קראו לגננת שלכם? נילי ואיך קוראים למורה? הגר איך המרגש להיות בכיתה א'? זה מפחיד בהתחלה
אבל אחר כך כיף
חפץ שאתם נקשרים אליו? שמיכה שלי מגיל שנה
מעדן אהוב? דני
יש לכם חיה? דגים שמתו
אפשר תמונה שלכם?:$ לא
סתם נו הנה אבל זה עם משקפיים (ועוד שבועיים אני עושה עדשות תקנאו.) ואני לא יפה במיוחד תתכוננו.

R o n i t k a

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo42.gifלא מאמינה. מיכל תום אבנ

אבני
באמת כתבתי את זה?
זה בגלל שרציתי לכתוב מיכל ינאי ואז נזכרתי בפרשה הזאת עם הקלטת הלוהטת והכל
אז מחקתי וכתבתי תום אבני

R o n i t k a

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo42.gifנו מה עובר עליי היום?;[

שכחתי לכתוב שלא מצאתי תמונה מהילדות:$ אז תסתפקו בזה

למעלה