שרשור ילדות

חמודה../images/Emo9.gif

אגב איה פלוטו
אוי ושמוליק קיפוד
(לא יודעת מה הקשר אבל אני מתגעגעת! מקריאים את זה לבן דוד הקטן שלי! פעם הוא נורא פחד מהקוצים של שמוליק חמוד
)

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifאעאעאעאע קלימרו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif;[

הוא היה שולט
אמ. "ואני לא יפה במיוחד תתכוננו." יה רייט, כוסית

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifהו, אבל אני גרועה בזה. ><

מה המילה הראשונה שאמרתם? לודעת מה השיר הכי אהוב עליך? לודעת מהי הסדרה המצוירת הכי אהובה עליך? המומינים
ושאלתיאל קוואק
ו... ו... אממ.... *חושבת* נעלולי הפלא
מהו הספר הכי אהוב עליכם? אממ.... מה שאבא מקריא
מה תרצה להיות כשתהיה גדול? גדולה. (נו מה זה מתאים XDDDD אני עדיין רוצה להיות גדולה
) יש לך שם מיוחד שמכנים אותך בו? אורצ'וק
(איי קנואו איי קנואו, Too much information
) זכרון שיושב לכם חזק במוח?;] לודעת מיהו הגיבור שלכם? אבא
ואמא
וסבתא
וסבא
וסבתא
ושאלתיאל קוואק
שיבושי מילים? [נגיד ממזור במקום רמזור] לודעת חלום שהיה לכם וחשבתם שהוא אמיתי? הרבה...... אמ *מסמיק* אנלא רוצה לדבר על זה
הדרדסים או הקטקטים? הדרדסים הדרדסים הדרדסים הדרדסים
מיכל ינאי או עודד מנשה? מיכל ינאי. מיזה השני
(באמת לא ידעתי
><) מה מפחיד אתכם? הרבה דברים
מה מצחיק אתכם? גם הרבה דברים
נכון שבדידים זה פשוט הדבר הכי שולט שיש? נכון
איך קראו לגננת שלכם? ג'וד
ואיך קוראים למורה? מירי איך המרגש להיות בכיתה א'? מרגש
חפץ שאתם נקשרים אליו? הדובי שילי
מעדן אהוב? מילקי
ומעדן הגולן. יש לכם חיה? כן
(*פורצת בבכי תמרורים* למה הוא נעלם לנו
*סניף*) אפשר תמונה שלכם?:$ לא

אורוש47

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo2.gif אהאהאהא../images/Emo70.gif

בלי לדעת, אושר העירה את צומת לבי... דניייייייי
!|
כןכן הכי אהבתי לאכול דני

../images/Emo9.gif

מה המילה הראשונה שאמרתם?- אין לי מושג.. בטח אמא\אבא מה השיר הכי אהוב עליך?- מהי הסדרה המצוירת הכי אהובה עליך?- המומיניםםםם
מהו הספר הכי אהוב עליכם?- מיץ פטל מה תרצה להיות כשתהיה גדול?- רופאה יש לך שם מיוחד שמכנים אותך בו?- לא זכרון שיושב לכם חזק במוח?;]- יום הולדת 3 שלי.. כל המשפחה בסלון באמצע החורף ואמא מביאה עוגה ואני מכבה את הנרות.. אה ויש לי חולצה ורודה >< מיהו הגיבור שלכם?- לא יודעת שיבושי מילים? [נגיד ממזור במקום רמזור]- אין לי שמץ >< חלום שהיה לכם וחשבתם שהוא אמיתי?- הדרדסים או הקטקטים?- דרדסים מיכל ינאי או עודד מנשה?- עודד מה מפחיד אתכם?- לישון לבד מה מצחיק אתכם?- נכון שבדידים זה פשוט הדבר הכי שולט שיש?- כן אהבתי אותם בטירוף >< איך קראו לגננת שלכם?- היו כמה.. דורית, חנה, חיה ואיך קוראים למורה?- ויקי איך המרגש להיות בכיתה א'?- כיף אבל כנראה שעוד לא ידעתי מה מצפה לי :S חפץ שאתם נקשרים אליו?- מוצץ [נו הייתי עם מוצץ עד גיל 5 וחצי
] מעדן אהוב?- דני שוקולד יש לכם חיה?- לא אפשר תמונה שלכם?- אין לי במחשב פה.. אני אוסיף יותר מאוחר

VIVIAN3

New member
חיחי../images/Emo9.gif

מה המילה הראשונה שאמרתם? אבא
אמא
במבה
סתםםם חחח לאזוכרת
מה השיר הכי אהוב עליך? היו הרבה שירים...אממ שירים של מתי כספי ושל אריק איינשטיין וכל שירי הילדים הרגילים האלה...
מהי הסדרה המצוירת הכי אהובה עליך? בנות הפאוורפאף
מהו הספר הכי אהוב עליכם? דירה להשכיר שוללטטטט
מה תרצה להיות כשתהיה גדול? כתבת תסריטים לקולנוע
יש לך שם מיוחד שמכנים אותך בו? נופ זכרון שיושב לכם חזק במוח?;] זכרון של שוקולד נוטלה שהייתי לוקחת לגן מיהו הגיבור שלכם? באגס באנייייי
אבל הוא לא באמת גיבור...
שיבושי מילים? [נגיד ממזור במקום רמזור] זה קצת סוטה... במקום שאמרתי "אילת" אמרתי "עורלה"
חלום שהיה לכם וחשבתם שהוא אמיתי? על מה שקורה בביה"ס מחר בבוקר... הדרדסים או הקטקטים? הדרדסיםםםםם
מיכל ינאי או עודד מנשה? עודד מנשה מה מפחיד אתכם? דברים כאלה באינטרנט שאומרים לך להגביר רמקולים ואתה חושב שזה לא מפחיד כזה ואז איזה פרצוף מפחיד בא לך למסך ואז שומעים כאלה צרחות איומות ברמקולים
חחחח נו לא תבינו...לאמשנה... מה מצחיק אתכם? פלוצים וגרפסים אין
אני פשוט נקרעתתת... נכון שבדידים זה פשוט הדבר הכי שולט שיש? כן... איזה דבר שולט
איך קראו לגננת שלכם? דורית ואיך קוראים למורה? עכשיו
מימי. איך המרגש להיות בכיתה א'? קצת דפוק הייתי אומרת... חפץ שאתם נקשרים אליו? אין לי חפץ. מעדן אהוב? באדייי שוללטטט יאממיי
יש לכם חיה? הייתה. אפשר תמונה שלכם?:$ לא
בשום פנים ואופן
סתםםם נו... אבל אין לי תמונות מהילדות על המחשב וגם אין לי סורק...

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifחחחחחחחחחחחחחחח!

"... במקום שאמרתי "אילת" אמרתי "עורלה""

VIVIAN3

New member
../images/Emo6.gif נו מה../images/Emo35.gif הייתי ילדה קטנה

איזה ילדה קטנה יודעת מה זה עורלה
LOL

../images/Emo103.gif

מה המילה הראשונה שאמרתם? אמא, אבא, אור מה השיר הכי אהוב עליך? המממ *חושבת* "אני אוהב שוקולד, ועוגות גבינה..." לוזכרת כבר את ההמשך מהי הסדרה המצוירת הכי אהובה עליך? אהה נוסטלגיה
המומינים! ושאלתיאל קוואק! ופלפלת! ואבא בונה! והיה גם עוד משהו עם דינוזארים שמספרים אגדות, אני ממש לא זוכרת כבר... מהו הספר הכי אהוב עליכם? שמוליקיפוד ואיה פלוטו
מה תרצה להיות כשתהיה גדול? רציתי להיות ווטרינרית למשך תקופה ארוכה מאד. יש לך שם מיוחד שמכנים אותך בו? תורמוס
זכרון שיושב לכם חזק במוח? המממ. הפעם הראשונה שראיתי את סבא וסבתא שלי. מיהו הגיבור שלכם? המממ, שאלתיאל קוואק. מזה רחמתי עליו אחרי שכלאו אותו כי חשבו שהוא גנב את האבן האדומה של המלך ההוא. שיבושי מילים? [נגיד ממזור במקום רמזור] אין. חלום שהיה לכם וחשבתם שהוא אמיתי? היה. חלמתי שאני בגן חיות ולפני שהתעוררתי חלמתי שאני רואה את באגירה כי בדיוק באותו יום ראיתי את ספר הג'ונגל. הדרדסים או הקטקטים? הדרדסים, בהחלט. מיכל ינאי או עודד מנשה? מיכל ינאי מה מפחיד אתכם? סרח עשה לי סיוטים
מה מצחיק אתכם? כלום. נכון שבדידים זה פשוט הדבר הכי שולט שיש? אמממ, לא. איך קראו לגננת שלכם? מירי וכלנית. ואיך קוראים למורה? שרון איך המרגש להיות בכיתה א'? מפחיד
חפץ שאתם נקשרים אליו? לא זכור לי מעדן אהוב? "אמא! אני רוצה דני!" וגם באדי יש לכם חיה? ארבע, והיו עוד הרבה לפני כן אפשר תמונה שלכם?:$ אין לי במחשב.

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifאהא. (סרח../images/Emo99.gif)

אבא בונה בשעת סיפור......
(אנלא דעת ת'המשך. כרגע מה שבא לי להמשיך זה "to show u how it all began...."
אני פשוט צכה את הדיסק הזה. :X) אעאעאעאע אבא בונה
אהבתי את זה כ"ככככככככככככככ.... ;[ (יופי רותם ;[ תראי מה עשית
) מהאה אני מפורסמת.

אוו אהובתי../images/Emo7.gif

גם אני אהבתי כל כך! אני גם יכולה לשלוח לך את השיר
האמת אהבתי יותר את השיר מהסדרה
ואני זוכרת את השיר בעל פה

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifבאדי../images/Emo99.gif