אז מה... באים לפה הרבה?..

צהלכצםכעדרך

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין לך מקום - שיר השבוע (כללי):nobady's wife - אלבום השבוע:יוני - האדם שעשה לכם את השבוע:אף אחד - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):- - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"חמודה לאללה..." - דבר שהשגתם השבוע:הבנה,ומישו חדש - מאכל השבוע:- - משהו שעשה לכם את השבוע:לראות את החברים,טלפון מהעבודה,משפחה - משהו שהרס את השבוע:החרא בנאדם הזה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אל תבטחו באף אחד השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:קצת שקט...ולהודעה חשובה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהוא ישלח הודעה או משו
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:nobady's wife -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אדם...
ואור... סתם: - תמונה (תתפרעו.):

mooshki

New member
טוב שלאאאאאאאא

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
עוד ארון אחד:] (מהשבוע אבל לא נורא) - שיר השבוע (כללי):
מליון פעם(?) - מלכת הפלקט - אלבום השבוע:
כולם של עברי. - האדם שעשה לכם את השבוע:
אורצ'י. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אינליכוח. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
מלאאאא אבל זה סתם עצוב. - דבר שהשגתם השבוע:
ממ סיימתי י"ב:] והתחלתי לעבוד לה לה לה - מאכל השבוע:
סלטים נהדרים שם ב...זה. - משהו שעשה לכם את השבוע:
אמממ אנשים פשוט. - משהו שהרס את השבוע:
קצת מלנכוליה של סוף. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
תנצל כל דקה לדברים טובים וחוויות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
לעבור את הבגרות האחרונה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שלא ארגיש מפגרת מחר במיונים. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
באה מאהבה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
מממ אגניה. סתם: - תמונה (תתפרעו.): אינלי.

עדיין חולמת ועדיין רוצה...

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): גנעול - אלבום השבוע: עדי רן- אתה קדוש - האדם שעשה לכם את השבוע: מירב - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "קוקי, אין יותר נאמן ממני! אני בוגד רק איתך!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): שיט! אני לא זוכרת איפה חנינו! (אמרתי איזה 10 פעמים ובכלל הגענו באוטובוס) - דבר שהשגתם השבוע: טיול למעיין עם תומר! - מאכל השבוע: בורגרס בר - משהו שעשה לכם את השבוע: הטיול למעיין - משהו שהרס את השבוע: שומדבר.. ב"ה היה אחלה שבוע - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: חם לי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ההופעה של ליאן - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: תספורת -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ליאן סתם: - תמונה (תתפרעו.): שיער בריא מהשורש ועד לקצה

Z A M i

New member
I rush in to the secret house../images/Emo82.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (כללי):צמח בר-בביצוע של מאיה רוטמן וזהבית פסי כפרעליה, בין הצלילים-מוּש(השור),הדרכים הידועות-שלום חנוך. - אלבום השבוע:הדיסק החתיך שציטרין הכין. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): !"Rage more" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):וואי אני מזה לא זוכרת..:) - דבר שהשגתם השבוע: תעודת 12 שנות לימוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 תליתי אותה בחדר! עוד רגע אני ממסגרת! - מאכל השבוע:סנדוויץ' חלומי...|חלום|...מממממממממממממממממ... - משהו שעשה לכם את השבוע:המסיבת סיום,!והמסיבה שאחרי!! לגמרי...
, חמישי אצל עמרי, שישי בבית קברות-עד שהחכמנו ונסענו לחוף בית ינאי, ושבת-הטופ שבטופ
ים עם ציט וענבר ומשם לסינמה סיטי לראות"הסודות" ומשם קצת לרע"ה, היה שווה. - משהו שהרס את השבוע: העובדה שאין יותר בית ספר,הפרידה מהשכבה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:לכו לים לפני שהוא יתאדה!! + מחזור כ', מקיף אריאל פשוט...
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חיכיתי לאוונסנס ולסיים את הבגרות בספרות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אעבור את הבגרות(מה שלא קרה
) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: going under- evanescence
אללה מטאל. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שיבוא. סתם: - תמונה (תתפרעו.): התפרעתי.

למעלה