אמא של שירי,את רוצה לפגוש אותי ... בשביל לתת לי כמה טיפים איך שורדים את...אלכס?
A alexit New member 16/7/03 #22 אמא של שירי,את רוצה לפגוש אותי ... בשביל לתת לי כמה טיפים איך שורדים את...אלכס?
א אמא של שירי9 New member 16/7/03 #23 אלכסית../images/Emo124.gif הולך להיות שם נחמד במפגש, עשן יעלה, ולא רק מהמנגלים... יהיה כיף. חגית
N nani nani New member 16/7/03 #26 האנשים פה העיקר זורקים דברים לאויר אתם אומרים משהו אז תסבירו - לא כולם מבינים..... אז אלכס אתה מוכן להסביר מה עוד אתה אוסף??? ואמא של שירי - מאיפה יצא עשן???
האנשים פה העיקר זורקים דברים לאויר אתם אומרים משהו אז תסבירו - לא כולם מבינים..... אז אלכס אתה מוכן להסביר מה עוד אתה אוסף??? ואמא של שירי - מאיפה יצא עשן???
א אמא של שירי9 New member 16/7/03 #28 נאני נאני../images/Emo124.gif נאנונת, אני מבטיחה לך הסבר אישי במפגש...
ק קרן קיימת New member 15/7/03 #10 YOW YOW YOW מרגע לרגע אני מבינה איזו החמצה זאת לא לבוא. הבן שלי היה חוגג שם.... שחבל על הזמן (הוא אלוף יוגיהו !!!) YOWWWWWWWWWWWWWW איך אני עושה את זה ????? בלאגןןןןןןןןןןןן
YOW YOW YOW מרגע לרגע אני מבינה איזו החמצה זאת לא לבוא. הבן שלי היה חוגג שם.... שחבל על הזמן (הוא אלוף יוגיהו !!!) YOWWWWWWWWWWWWWW איך אני עושה את זה ????? בלאגןןןןןןןןןןןן
א אמא של שירי9 New member 16/7/03 #27 רנננננננננננננננה../images/Emo124.gif רנה, הבן שלי מתלהב וקורא תגר על הבן שלך. הוא אומר שתחמנים קטנים עליו... אלכס, מה אתה להגיד עכשיו?????????????????????? חגית
רנננננננננננננננה../images/Emo124.gif רנה, הבן שלי מתלהב וקורא תגר על הבן שלך. הוא אומר שתחמנים קטנים עליו... אלכס, מה אתה להגיד עכשיו?????????????????????? חגית