הרשימה השחורה

אזירפאל

New member
../images/Emo11.gif הרשימה השחורה ../images/Emo88.gif

לא משנה כמה תנסו (או שלא) להדחיק, יש ל-WT שירים שאתם לא אוהבים, או לפחות לא אוהבים במיוחד. ככה זה כשמדובר בלהקה שמשנה סגנון כל שנתיים בערך.
אז אילו שירים אתם לא אוהבים (אילו לא חייבים להיות שירים שאתם ~ממש~ שונאים, אלא פשוט לא מחבבים במיוחד. הכל יחסי
)? יאללה, make a list ותוסיפו הסברים קטנים (או גדולים
) למה בחרתם בשירים האלו אם בא לכם (בעצם, לא משנה אם בא לכם, תחפרו עד מוות
). לילה טוב.

Liquid Dreams

New member
זה יהיה קצר ולעניין:

ואני כבר עכשיו אתכונן לסקילה מכולכם פה:] כרגע[כי נאור{
} אומר שבעוד שנה שנתיים זה ישתנה] אני לא אוהבת את אממ.. השירים באנטר כי אני לא אוהבת גראולים0.0

אזירפאל

New member
בקשר לאנטר

בטח כבר אמרתי את זה המון פעמים ומן הסתם גם אגיד שוב ושוב, אבל לא נורא.
אנטר הוא בערך ההפך הגמור מ-TSF ו-THOE, ואפילו מ-ME. הוא האלבום היחיד (מלבד The Dance) שכל השירים בו הם לא במבנה שגרתי של בית-פזמון (אולי מלבד רסטלס, אבל גם המבנה שלו לא כזה נפוץ). גם אני לא אהבתי אותו בהתחלה, אבל זה היה מהסיבה הפשוטה שהוא לא אלבום מהסוג שאמורים לאהוב מיד... זו הבעיה ב-THOE, ששומעים את השירים פעם אחת, אוהבים, שומעים עוד כמה פעמים והופס! - נמאס מהם. באנטר מגלים לאט לאט עוד ועוד שכבות בכל שיר. אז נכון שההפקה הרבה הרבה פחות מקצועית מאשר בשאר האלבומים, הרי ללהקה לא היה הרבה כסף אז (ויש אפילו שגיאות כתיב בחוברת של הדיסק
), אבל בכל זאת מתקבל אלבום עם שירים מדהימים, הרבה יותר קשים לעיכול משאר האלבומים. שירים שבאמת... יש בהם משהו נוסף. ובקשר לגראולינג, בהחלט אפשר לא לאהוב, אבל באנטר יש את Restless ו-Pearls of Light שהם נקיים לגמרי מכאלה, ואפשר למצוא בהם את הקול של שרון במיטבו, צלול ונקי מאפקטים (כבר אמרתי שלא היה כסף?
). אלה שתי בלדות שאני חושב שכל מעריץ של ווית'ין של ME לפחות יאהב, פשוט צריך לתת להן צ'אנס נוסף.

Liquid Dreams

New member
בסדר, את רסטלס לדוגמא אני כן אוהבת, לא אמרתי

שאני שונאת את האלבום הזה
וגם אם השירים האלה מורכבים ועוד שכבות וכל מה שאמרת כרגע לא כיףף לי לשמוע בגלל הגראולים אז אני לא שומעת :X אבל זה עוד יגיע

רועי123456

New member
אוקי אני מוכןXD

אני רק לפני כמה ימים שמעתי את כל האלבומים שלהם,ראיתי את הקליפ באמ טי וי של מה עשית(אין לי כוח לשנות לאנגלית) ואהבתי מאוד והורדתי הכל ושמעתי בהתחלה שירים שהמליצו לי פה ושירים שקראתי באתרים שהם טובים וסינגלים ואחרי זה את כל האלבומים, ומה שלא אהבתי: בעיקרון לא אהבתי את כול האלבום הראשון (enter) וthe dance לא ממש התחברתי לסגנון הזה,שונא שירים שיש יותר מנגינה ממילים. באמא אדמה לא אהבתי את ,intro ,the promise ( אם לקרוא לזה שיר),Deep Within. ובאלבומים The Heart Of Everything ו-The Silent Force אהבתי הכל אלבומים מעולים

taroboy

New member
אמממ|פטריה|

אנטר-אהבתי הכל אני חושב... מאדר' ארת'-הכל דה סיילנס פורסט-כמובן שאהבתי הכל דה הראט אוף אברטינג-לא אוהב בכלל את אול אי נייד,גרוע ביותר,חלש,אפילו לא ליד.

אני אהיה על תקן הצפוי..

יש לי כמה דברים לשאול את וויט'ין.. אהמ: what have you done what have you done what have you done what have you done what have you done now ???!?!?!??$#$?^#%&?#^#?^%^#%@^@#^@^%@$?%@^$%?$%?$? אני באמת לא מבין מה גרם להם לכתוב שיר כל כךךךך רע וחסר טעם.. ומה זה הראפ הזה של קית'? יאק. ובאמת כמו שכבר אמרו, זה פשוט עצוב שאותה להקה שכתבה את דה דאנס כתבה שיר כזה. אבל לא נורא, על מעידה אחת אני סולח, במיוחד כשאת שאר האלבום מאוד מאוד אהבתי
אה כן, אול איי ניד מחורבן לא פחות!

ATWA

New member
על החיים ועל המוות

ICE QUEEN :X אני לא מתה על השיר הזה. ואם אני שומעת אותו יותר מדי אני לא סובלת אותו.

אזירפאל

New member
אילו וידויים הולכים פה ../images/Emo6.gif

האמת, קשה לי להבין שלא אוהבים שירים כמו אייס קווין ודה פרומיס. בשבילי לפחות מדובר ב... ה-שירים של ווית'ין. הם מייצגים בשבילי את ווית'ין בעיקר, אפילו יותר מאנטר ו-TSF. אבל זה עניין של טעם, אני מניח...
למרות שעדיין, לא לאהוב ת אייס קווין אני עוד מבין, אבל את דה פרומיס? זה כאילו.. לא יודע, שיר כל כך טוב. |: טוב נו, שיהיה לכם לבריאות עם ה-WHYD שלכם.

ATWA

New member
אבל.. אבל...

באייס קווין שארון נשמעת כאילו שדרסו אותה
נו באמת יש את הקטעים האלה שהיא מצייצת ואני באמת לא מבינה איך אפשר שלא לאהוב את דה פרומיס:|

למעלה