הרשימה השחורה

Blade Of Fire

New member
כן.. למה להרוג דרקונים?../images/Emo3.gif

ולפי מה שהבנתי קוראים לשיר Gothic X-mas

Blade Of Fire

New member
לא, XMAS זה מה שקורה

כשבמאים או להקות רוצים לעשות את הקריסמס משהו רצחני

אזירפאל

New member
שלי ../images/Emo41.gif

Destroyed - מעולם לא הבנתי את כל האנשים שכל כך אוהבים אותו (ויש הרבה). הוא כל כך סתמי כזה. o_O והוא סתם לא משהו.
A Dangerous Mind - איייייייכס. אני שונא שמשווים ואני באמת חושב שברוב המוחץ של המקרים אין דמיון (ומאיה, אל תהרגי אותי או משהו
), אבל... - השיר הזה כל כך כל כך אוונסנס! וזה לא שאני לא אוהב את אוונסנס, אלא פשוט לווית'ין לא מתאים לנגן בסגנון הזה, והפזמון של השיר הזה כל כך קליט וקופצני שזה משגע אותי.
ואמנם זה לא חיסרון של השיר הזה, אלא של WHYD, אבל יש קטע אחד בשני השירים שפשוט נשמע אותו הדבר בדיוק (הקטע בWHYD שהם שרים "I will not fall" והלאה). שיר משעמם לגמרי לדעתי, מלבד המילים שהיה אפשר לעשות איתם משהו מעניין יותר... Another Day - זה שיר חמוד, אבל... לא יודע, לא עושה לי את זה. מה גם כשהוא בא יחד עם The Dance ו-The Other Half הוא נשמע ממש עלוב... It's The Fear - שיר נחמד, היום שמעתי אותו ודווקא די נהניתי, אבל הוא סתם בנאלי, בלי שום ייחוד. TSF היה הרבה יותר טוב בלעדיו. ובקשר לאלבום החדש... טוב, מה יש להוסיף
WHYD - חראחראחרא. כמו שכבר כתבתי, הוא יותר מדי מזכיר את A Dangerous Mind, אבל לפחות ב-ADM יש מילים נורמליות, ולא משפטים מטומטמים כמו "Would you mind if I killed you". וגם אין בו ראפ.
Frozen - בדיוק דיברנו על שירים בנאליים וסתמיים... אם יש משהו ממוסחר באלבום החדש, זה השיר הזה. All I Need -
- השפל של האלבום החדש ללא ספק. אני חושב שזה השיר השנוא עלי של ווית'ין. :X וזהו.
כלומר, יש עוד שירים שאני אוהב פחות, אבל אילו שירים שלא תתפסו אותי שומע סתם כך להנאתי.

Liquid Dreams

New member
חרצת את גורלך../images/Emo11.gif

לא, סתם
גרועים ממך גם לא אכלתי. כל מקרה, אני כל חיי אמחה על ההשוואה הזו בין אם היא על שיר אחד או יותר

אזירפאל

New member
השיר הזה נוראי מכל בחינה...

המילים - מטומטמות ונדושות. הלחן - סתמי וצפוי. השירה של שרון - מעצבנת. הדבר היחיד שאולי טוב בשיר הזה זה הכינורות שדווקא נשמעים טוב, אבל גם ב-WHYD יש כינורות אז זה לא אומר כלום.

אוה נמנמ..כןXD

אני לא מתעב אותו, אבל גם לא אוהב אותו. הוא באמת סתמי כזה. אבל חביב מינוס >.>" ~ביקורתי משהו~

chyio

New member
Destroyed

כי הוא באמת שיר סתמי שכזה. כאילו לא היה להם עוד מה להוסיף אז הם הוסיפו אותו D-: Blooded- נשמע נורא ערבי
Our Farewell- פעם מאוד אהבתי אותו אבל עכשיו הוא כבר יצא לי מכל החורים ואני מתעצבנת כשאני שומעת אותו P: אמ, וזהוX:

למעלה