משחק ההימורים! סיבוב רביעי

liaush

New member
../images/Emo41.gifכיצד אתם ממוקמים בטבלה הפיננסית שלכם?../images/Emo41.gif

הטבלה הזו תמיד תשתנה בהתאם לכסף שתצברו או שיוחסר לכם. בינתיים נכון לעשות זו הטבלה המעודכנת
בהצלחה לכולם!

liaush

New member
תודה לכולם ../images/Emo13.gif

ואני רוצה להדגיש שהמשחק הזה מצליח לא בגללי!, אלא בגללכם!. אם לא ההתלהבות והרצינות וההתמדה שלכם המשחק לא היה מגיע לחצי ממה שהוא עכשיו!. אני נהנת להפעיל את הפורום :] ואני נהנת להסב לכם הנאה
.

אושRתי

New member
שאלה-

מתי תשעלי את השאלות ? אני לא אהיה כאן בערב כדי לענות אלא רק מחר.

liaush

New member
בשעה 14:00 או 14:30 גג.

אני מקווה שעד אז כל מי שלא הימר יהמר..

randu

New member
יש לי 4200 , מהמר על 4000

ליה זה עדין חבר של רן, רן יחזור מחר. זה הסכום שרן ביקש ממני להמהר עליו. לא מזמן הוא גם שלח לך מסר ואמר שאני יהיה כאן במקומו, עד שרן יחזור.

yifati XD

New member
שאלה

אני לא ידעתי שיש לי 13 אלף :-O אני שכחתי.. אני יכולה לפחות לעלות את ההימור ב-1000?

liaush

New member
אני לא חושבת שכדאי

הסכום שהימרת הוא גבוה גם ככה.. אני לא נוהגת להחליף סכומים כאשר אני מסמנת
. אני מציעה לך להשאיר את הסכום הזה. כי את לא באמת יכולה לדעת איזה שאלות היו ועדיף להמר על סכום סביר למקרה ותפסידי. אבל איך שתרצי אני רק הצעתי.

yifati XD

New member
בסדר

פעם קודמת הימרתי על סכום יחסית גדול ותראי לאיזה מצב הגעתי... אבל אני יודעת שהשאלות מתקשות אז אני ישאר עם זה

liaush

New member
השאלות בשלבים הראשונים מתקשות רק קצת..

מהסיבוב החמישי הכל הולך להשתנות והשאלות יהיו הרבה הרבה יותר קשות. ואני חושבת שהיו כאלה שלא ימשיכו איתנו כי לא כולם מצטרפים לנבחרת.. על הנבחרת תקבלו דיווח מלא ביום שישי. והשלב החמישי יהיה ביום שני.

liaush

New member
lynהמקורית, cmpo, נותרו!. ../images/Emo192.gif

תומר יצא מהמשחק.. ולכן נותר לחכות רק לשתיהן. אני מזכירה שזו ההזדמנות האחרונה להצטרף למשחק במקרה והן לא ישתתפו בסיבוב הן לא יוכלו להיכנס לנבחרת.. וחבל. רצוי להזדרז..

liaush

New member
../images/Emo11.gifהשאלות של הסיבוב הרביעי../images/Emo11.gif../images/Emo37.gif../images/Emo70.gif

יש לענות במסרים בלבד
1. מי מגלם את ברוך אסולין [הבורר] בסדרה? 2. כמה אחים יש לאבי אסולין? 3. בשביל מי עובד רון הפרסי? 4. כשברוך אסולין היה מאושפז בבית חולים על מה התעצבן אבי על הרופא המחלקה?. 5. את מי חיבק נדב בבית החולים כאשר אורנה ראתה זאת?. 6. מה התפוצץ באמצע השיחה של אבי וענבל כאשר ענבל יצאה מהמועדון של קובלובה עצבנית ובוכה?. 7. איך נקרא המקום שלשם אבי וולדה הביאו את הרב איפרגן בשביל להוציא ממנו את האמת על ההתנקשות?. 8. על איזה גופה ניקולה קובלובה התקשר לדווח למשטרה?. 9. איך קוראים לאח של ברוך אסולין?. 10. מי מגלם את נדב פלדמן בסדרה?. וטיפ קטן ממני לפני שאתם מתחילים לענות.. תקראו טוב טוב לפני שאתם שולחים, ובמקרה ואתם לא יודעים את התשובה תזכרו שיש אתר שאפשר להיעזר בו!. ואפילו לחפש בפורום את התשובות. עדיף לענות חצי תשובה מאשר לא לענות בכלל, כי חצי תשובה (במידה והיא נכונה) אני מקבלת! בהצלחה לכולם

למעלה