ואני רוצה להדגיש שהמשחק הזה מצליח לא בגללי!, אלא בגללכם!. אם לא ההתלהבות והרצינות וההתמדה שלכם המשחק לא היה מגיע לחצי ממה שהוא עכשיו!. אני נהנת להפעיל את הפורום :] ואני נהנת להסב לכם הנאה
מהסיבוב החמישי הכל הולך להשתנות והשאלות יהיו הרבה הרבה יותר קשות. ואני חושבת שהיו כאלה שלא ימשיכו איתנו כי לא כולם מצטרפים לנבחרת.. על הנבחרת תקבלו דיווח מלא ביום שישי. והשלב החמישי יהיה ביום שני.
תומר יצא מהמשחק.. ולכן נותר לחכות רק לשתיהן. אני מזכירה שזו ההזדמנות האחרונה להצטרף למשחק במקרה והן לא ישתתפו בסיבוב הן לא יוכלו להיכנס לנבחרת.. וחבל. רצוי להזדרז..
../images/Emo11.gifהשאלות של הסיבוב הרביעי../images/Emo11.gif../images/Emo37.gif../images/Emo70.gif
יש לענות במסרים בלבד
1. מי מגלם את ברוך אסולין [הבורר] בסדרה? 2. כמה אחים יש לאבי אסולין? 3. בשביל מי עובד רון הפרסי? 4. כשברוך אסולין היה מאושפז בבית חולים על מה התעצבן אבי על הרופא המחלקה?. 5. את מי חיבק נדב בבית החולים כאשר אורנה ראתה זאת?. 6. מה התפוצץ באמצע השיחה של אבי וענבל כאשר ענבל יצאה מהמועדון של קובלובה עצבנית ובוכה?. 7. איך נקרא המקום שלשם אבי וולדה הביאו את הרב איפרגן בשביל להוציא ממנו את האמת על ההתנקשות?. 8. על איזה גופה ניקולה קובלובה התקשר לדווח למשטרה?. 9. איך קוראים לאח של ברוך אסולין?. 10. מי מגלם את נדב פלדמן בסדרה?. וטיפ קטן ממני לפני שאתם מתחילים לענות.. תקראו טוב טוב לפני שאתם שולחים, ובמקרה ואתם לא יודעים את התשובה תזכרו שיש אתר שאפשר להיעזר בו!. ואפילו לחפש בפורום את התשובות. עדיף לענות חצי תשובה מאשר לא לענות בכלל, כי חצי תשובה (במידה והיא נכונה) אני מקבלת! בהצלחה לכולם