משחק ההימורים של הבורר

liaush

New member
../images/Emo11.gifמשחק ההימורים של הבורר../images/Emo120.gif

ידוע לנו שעסקי ההימורים הוא בדרך כלל חלק בלתי נפרד מעולם הפשע. ואנחנו כאן בפורום הפשע
.. אז הגיע הזמן שנתחיל לשחק מלוכלך!
ההסבר: משחק ההימורים נערך במועדון של קובלובה. אתם משחקים את עצמכם כמהמרים כפייתים ומתחילים. בידיכם יש בסך הכל 1000 ש"ח בתור התחלה. המטרה שלכם להגדיל את הסכום שלכם עד למליון!. בכל שבוע אני אפרסם רצף של שאלות מהסיבוב הראשון יהיו שאלות קלות אך במשך המשחק השאלות יהיו יותר ויותר קשות.. לפני שאני מפרסמת שאלות אתם כותבים את סכום ההימור שלכם. (ואין לשנות אותו). וזאת אתם עושים לפני שאתם יודעים מה הם השאלות. אני מזכירה בידיכם רק 1000 ש"ח אתם יכולים להמר יותר מ1000 ופחות מ1000. במקרה ואתם מהמרים על כל ה1000 וכל התשובות שלכם נכונות הסכום שעליו הימרתם יוכפל ב2.! ובמקום 1000 ש"ח שלכם.. יהיה להם בכיס 2000!.ש"ח אך במידה ומתוך כל השאלות בשאלה אחת נכשלתם מתוך ה1000 ש"ח שלכם מורידים את הסכום שהימרתם.. במקרה והימרתם על סכום גדול יותר מ1000 ואין לכם איך להחזיר את הכסף שנותר (ואין לכם מכונית יקרה למכור או וילה ברמת רזיאל, או כל דבר שווה ערך שיוכל לחסות את החוב). אני מפנה אותכם לברוך אסולין הבורר. ברוך אסולין הבורר- (הדמות שלי) עושה בוררות ומחליט כיצד אתם ממשיכים במשחק ההימורים(אם בכלל) כאשר אין בידיכם כסף להחזיר את החוב. כמובן בהתחלת המשחק אתם צריכים לציין מה יש בידיכם. אם יש לכם מכונית וכמה היא שווה, אם יש לכם וילה יקרה וכמה היא שווה וכל רכוש פרטי אחר ששווה ערך שיכול לחסות את החוב. במקרה שלא הבנתם הינה לכם דוגמא. . שי רונה ודני מהמרים מתחילים בידיהם רק 1000 ש"ח. השאלות הם: "מה הוא שמו של הבורר?" "בן כמה נדב פלדמן?" "מה כינויו של אבי אסולין." (כמובן שהשאלות יהיו יותר קשות, זו רק דוגמא.") לפני ששי קיבל את השאלות הוא מהמר על 900.ש"ח רונה מהמרת על 200 ש"ח. ודני מהמר על 3000 (שזה יותר ממה שיש לו). סיבוב ראשון. שלושתם מקבלים את השאלות: שי צודק בכל השאלות והסכום שהוא הימר (900 ש"ח) הוכפל ב-2. יוצא- 1800 יש לו בכיס. רונה צודקת ב2 שאלות ובשלישית היא טועה ולכן הסכום שהיא הימרה (200) יורד מהחשבון ונשארים לה 800 ש"ח. (גם אם זו רק טעות 1, זה או הכל או כלום) ודני טועה בכל השאלות וההימור שלו היה (3000ש"ח) ויש לו רק 1000. לדני אין אוטו, ואין וילה ושום רכוש פרטי שווה ערך שהוא יכול למכור ולחסות את החוב. ולכן מפנים אותו לבורר. הבורר יכול לקחת כל החלטה אפילו "לשבור לו את הפיקה של הברך". הכל תלוי בבורר שלכם =]. (כל מי שירצה להיות הבורר מוזמן יהיה לשלוח לי מסר ויקבל את התפקיד). תהיו יצירתיים בעונשים=]. מה שאתם צריכים לזכור זה שבהתחלה יש לכם 1000 אם אתם עונים נכון על כל השאלות!. הסכום שעליו הימרתם יוכפל ב2!. במקרה ואתם טועים מהכסף שלכם מחסרים את הסכום שהימרתם. בנוסף לכך במשחק יהיו "רמאים" כאלה שינסו לחבל ולקחת את כל הכופה.. במשך המשחק תצטרכו לחשוף את הרמאי. אך זה יהיה בשלב מאוחר יותר.. במשחק יהיו לפחות 10 סיבובים. האחד שיצליח לשרוד ולהרוויח הכי הרבה כסף ולהגיע למליון יוחרז כמנצח ויזכה לתואר
המהמר האלוף של הפורום
מדובר במשחק עם ספרות מאוד גדולות. אז קחו את זה בחשבון
. בכל מקרה נסיתי להיות הכי ברורה שיכולתי. המשחק לא כזה מסובך. לא דורש השקעה מצידכם. רק ראש כלכלי טוב חח. בכל מקרה זו רק הרשמה בעד-
, נגד-
. כל אחד לפי השיקולים שלו=] מחכה להצבעות

lol280791

New member
וואו נשמע קצת מסובך../images/Emo2.gif../images/Emo175.gif

אבל אני מוכנה לנסות

liaush

New member
למה בעולם הפשע יש משהו חוקי? חח D:.

איפה קראתי שאתה רוצה להיות מרצה מתמטיקה? חחח . נראה לי יש לך ראש פיננסי טובD:. אז לא נראה לי שהמשחק הזה יקשה עלייך במיוחד חח.

N י ל ק י

New member
אני בבר אילן עם אני

אעבור איזה 2 בחינות ואקבל מעל 85 ואלמד עוד 3 שנים בכיתה י' כבר יהיה לי תואר

אושRתי

New member
מחונן

רק שאם אתה מחונן הפורומים לא אמורים להפריע לך , מה שכן לא יפה לעזוב פורום בגלל סיבות שכאלה ובנתים להצטרף לפורום אחר.

liaush

New member
ההרשמה תישאר פתוחה על מוצ"ש ../images/Emo13.gif

אז מי שמעוניין שירשם.. המשחק בהחלט שווה ניסיון

liaush

New member
חח אני לא מאמינה שאין שאלות.

מה אני מסבירה עד כדי כך ברור?

randu

New member
../images/Emo45.gif..אבל יש לי שאלה.

למשל אני מהמר על 500, וצודק בהכל. יש לי 1000 שקל (500*2). אבל מה עם ה-1000 שהתחלתי איתם? הם מתווספים לי ואז יש לי 2000? מקווה שאצליח.
[אגב, מה באמת הגיל של נדב?
]

liaush

New member
תשובה../images/Emo13.gif

מתחילים להמר מ600 ש"ח. ולא מ500. אופס כנראה שחכתי להוסיף את זה. אבל מתחילים להמר מ600 ורצוי להמר על סכומים גדולים כי זה בכל זאת אתגר וגם מזרז את המשחק
שיהיה לך בהצלחה שמחה שהצטרפת
ונדב בן 27 חח

randu

New member
עדיין לא הבנתי.

לא ממש הבנת את השאלה שלי. יש לי נגיד 1000, ואני מהמר על 800. וצודק. יש לי 1600, כי 800 כפול 2, זה 1600. אבל אז יש לי רק 1600, או 2600, כי מוסיפים את ה-1000 שהתחלתי איתם? מתי מתחילים?

yifati XD

New member
אני חושבת שאני יודעת

לא אתה מהמר על 80 מתוך ה1000 אז אם זכית יש לך 1800

למעלה