משחק ההימורים של הבורר

כפי7וש

New member
הבורר

ברוך הבבבבבבבבוווווורררררררר אאאנייייייייי ואתה הכי חזקים כאן ואבי ההטחוללללללללללללל

כפי7וש

New member
אני הבנתי מהרגע הראשון שקראתי את זה

אני הבנתי מהרגע הראשון שקראתי את זה אז אני רוצה להירשם לזה

הבורר

אני רוצה להיות הבורר,יש לי ניסיון מהרחוב,רואה הבורר בכל שנייה שאפשר ומחפש באינטרנט,מקווה להיות בורר בעתיד
אני אלך לפי התנ"ך כמו שהבורר באמת הולך

תשובות

הבורר-ברוך אסולין,ישב בכלא בגרמניה עקב שוד שביצע בבנק המרכזי עם עמרם בולגוד ויאיר הנאצי נדב בן 25 נמסר לאימוץ שהיה בן 5 חודשים

liaush

New member
אתה לא מבין את החוקים של המשחק!

אני מציעה לך לקרוא שוב. זה לא משחק תפקידים! זה משחק הימורים! מהמרים על כסף! רצוי לקרוא טוב טוב לפני שכותבים שטויות...

liaush

New member
המשחק הדמויות כבר לא התוקף.

היום הוא בוטל ראשמית כתוצאה מחוסר אנשים. משחק התפקידים זה משחק שכל הפורום צריך להשתתף בו ולא משתתף 1 ב100 תפקידים ולכן החלטנו לבטל אותו אם רק הייתה בא לפני.. אבל לא נורא יש עוד משחקים.

liaush

New member
אתה מוזמן להצטרף ../images/Emo13.gif

ולבחור רכוש פרטי בהודעה החדשה למטה הודעה בשם "הרשמת המהמרים נסגרה" ומתחת יש עוד הודעה "הרכוש הפרטי שלכם" אתה מוזמן להיכנס ולבחור את מה שפנוי
. מחר המשחק יתחיל ואני הוסיף אותך לרשימה. שיהיה בהצלחה

אמרת שמי שרוצה יכול להיות הבורר

אני רוצה להיות הבורר,בחיים האמיתיים אתם גם תשמעו ממני

liaush

New member
אתה להיות הבורר אבל..

המשחק עוד ממש בהתחלה. נצטרך את הבורר כאשר למישהו לא יהיה כסף לכסות את החוב. וזה יקרה בעוד דיי הרבה זמן.. אפילו לקראת הסוף הייתי אומרת.. אז חבל שתחכה כ"כ הרבה זמן למה שפשוט לא תצטרף למשחק? ואז כשיבוא הקטע עם הבוררות אני אקח אותך לתפקיד מה אתה אומר?

liaush

New member
אתה יכול להיות הבורר אבל..

המשחק עוד ממש בהתחלה. נצטרך את הבורר כאשר למישהו לא יהיה כסף לכסות את החוב. וזה יקרה בעוד דיי הרבה זמן.. אפילו לקראת הסוף הייתי אומרת.. אז חבל שתחכה כ"כ הרבה זמן למה שפשוט לא תצטרף למשחק? ואז כשיבוא הקטע עם הבוררות אני אקח אותך לתפקיד מה אתה אומר?

liaush

New member
כל מי שמצטרף שירד למטה לבחור את הרכוש בנותר

בהודעה החדשה שפתחתי משום מה ירדה למטה..
אבל לא נורא. תמצאו אותה תבחרו את הרכוש שנותר. זה לא משנה איזה רכוש יהיה לכם העיקר שיהיה לכם משהו שווה ערך שיוכל לחסות את החובות שלכם (אם יהיו)

למעלה