רעיונות למיבחני קבלה לפורום

זה אמין מאוד

היה לי מישהו מהכיתה שעלה לארצי בחידון תנ"ך - והוא לא חנון בכלל. אתה קיבלת יותר מ9, שזה אומר שיש לך נטיות חנוניות, זה דווקא די מתאים. חנון זה לא מישהו שלומד.. יש בזה הרבה יותר אגב, אם היית בחידון מתמטיקה/פיזיקה - אז היית חנון
תנ"ך יכול לעשות אותך דתי.. לא הרבה יותר מזה יאו כמה הגדרות בהודעה אחת מצטער.

avinoam edry

New member
אני אתאיסט

רואה סטאר טראק וכמו כן השתתפתי באולימפידע לאסטרופיזיקה של הטכניון והמוזיאון הלאומי למדע(מקום 7) השתתפתי בתחרות התפלת מים אפורים במסגרת תוכנית מצוינות 2000 מנוי למדע פופולרי ,קורא הרבה ספירי מדב ופנטזיה (וכמובן שבנוסף ספרי מדע פופולרי ) עולה לרגל לאיקון ועולמות מדי שנה חולם להשתלט על העולם באמצעות מנו"ע(מטה נוער לשינוי חברתי שאני היור שלו ) וכמו כן אף פעם לא היתה לי חברה אני יותר חנון ממה שאתה אי פעם תהיה ,ילד

לא סיפקת את המידע הזה קודם

אז איך אתה מצפה שאני אגיב בהתאם ? זה נראה שאתה מתקיף אותי, למרות שאמרתי דברים שהם נכונים מאוד, פשוט אתה לא אמרת שום דבר לגבי דברים אחרים. בכל אופן - זה לא מבחן IQ, זה לא דבר מוחלט, זה בסה"כ מבחן מטומטם שהוצג קצת כבדיחה כאן, אף אחד לא באמת שופט מישהו אחר לפי הציון שיש במבחן הזה ואל תתנשא מעלי, זה לא מנומס

avinoam edry

New member
כמעט שחכתי

אני גם לומד באוניברסיטה העיברית תולדות המדע בעת העתיקה

Theherod

New member
מצויינות2000?

איפה? ירושלים? באר שבע? בית שאן? אני כרגע טטניק בי-ם
אחרי החופש אנחנו אמורים באמת לבנות מתקן טיהור, אבל השנה התחרות היא על בניית מתקן להברחת ציפורים מאזורים רגישים, לא טיהור מים.

noname202

New member
אתה משתתף בתחרות על הציפורים?

אם מישהו משתתף אני אשמח לשמוע..אני שם

Theherod

New member
וואלה?

איפה את? ירושלים אני מניח שלא
בית שאן במקרה (plz yes)? אם כן, קרוב לוודאי שנפגש ב2.1

avinoam edry

New member
כן ירושלים

אני כן בניתי מתקן לטיהור מים (זכינו מקום רביעי ) מסור דש לרגינה מאבינועם וחגי דרך הגב יצא לך ללמוד עם שיקה?

Saint Jane

New member
../images/Emo45.gif

המבחן האולטיבמטיבי. אף אחד לא שרד את שתינו ביחד, אגב.

למעלה