שלום לכם חברים יקרים!

neuron

New member
../images/Emo11.gif שלום לכם חברים יקרים!

אני מקווה שתוכלו לסייע לי. לאחרונה התחילו להופיע אצלי בחצר איזו להקת חיפושיות. בהתחלה זה לא הפריעה לי אבל לאחרונה הן הן החליטו שהן אינן מסתפקות בלאכול את העלים של הצמחים בחצר אלא הן התחילו לחצוב לעצמן מעין מאורות קטנות בקירות הבית. אשמח לקבל מכם עצות יעילות כיצד להתמודד עם הבעיה ,כמו למשל חומרי הדברה מתאימים.

Miss CB

New member
חחחחחחחח

אני חושששת שאלא אם כן יש לחיפושיות האלו שמות, משהו נוסח - ג'ון פול ג'ורג' או רינגו, אין פה מישהו שיוכל לעזור לך...

neuron

New member
איך

אני מברר את השם שלהן? זה אמור להופיע להן על תגית או משהו???

תיעזר בזכוכית מגדלת

בדרך כלל זה פותר את הבעייה. זה אמור להיות מקועקע על רגלן השמאלית.

ובכן נוירון, יש לי פתרון לבעייתך

קודם כל, תירגע. אתה מכיר את הנעל? אל תשתמש בה. טפח את החיפושיות. קח אותם לביתך, גדל אותם בסביבתם הטבעית. תשיג גיטרה, או איזשהו כלי נגינה (אולי סיטאר), וגדל אותם עם אותו כלי נגינה. מובטחת לך הצלחה כספית בעתידך. הא, ותזכור: תטפח בעיקר שתי חיפושיות מתוכם, ואת השתיים האחרות תזניח. מתכון בטוח להצלחה! בתקווה שעזרתי לך, *אני*

tin ker bell

New member
בקיצור...

זה הוא לא פורום על חיפושיות, אלא על *להקת* החיפושיות (הביטלס) הבריטית הידועה. אני מציעה לך לפנות לפורום "חיפושיות", חפש ב"ח" באינדקס הפורומים.

קודם כל,

טינקרבל היא בת, אז היא "צוחקת עליך". דבר שני, היא לא צחקה עליך טרולי ממי, היא רק הפנתה אותך לפורום הנכון שבו אתה מוזמן להציף.

מאור 87

New member
טרול גם טרול..

אין איש בעולם שלא יודע מיהם פול ג'ון ג'ורג' ורינגו!

אולי.........

אי אפשר ליות בטוחים. וזה גם לא מחמאה גדולה להיות או טרול או מטומטם, אתה יודע.

אולי.........

אי אפשר ליות בטוחים. וזה גם לא מחמאה גדולה להיות או טרול או מטומטם, אתה יודע.

neuron

New member
אני לא אוהב

שאתה קורא לי בשמות! למה קראת לי טרול??? אני חושב שמהל הפרום צריך לחסום אותך!

tin ker bell

New member
טוב... אני מבינה שפגעתי בך

סליחה קודם כל אם פגעתי בך פשוט הגעת לפורום הלא נכון. אני הסברתי לך בפשטות איך להגיע לפורום בו תמצא את מבוקשך אז בבקשה אל תכעס ואל תיקח את דברי חברי הפורום כאן ברצינות הם בד"כ מאוד ציניים... בהצלחה בחיפוש!

Another Girl

New member
ואני חושבת...

שתתחיל להרגיע... עצתי לך- אל תפנה כנגדן- התייד עימן. טפח אותן. הפוך אותן לחיות המחמד שלך, לידידיך. חבל שתנסה להתנגד.
בהצלחה... ולשאר- לדעתי כדאי שיסתיים הדיון בשלב זה.

אני מצטער מעמקי נשמתי...

אכן, אינך טרול. הרי כל אדם ממוצע היה בא לפורום בשם להקת החיפושיות ושואל על להקת חיפושיות שגדלה בחצרו. סליחה על שקראתי לך טרול. אתה אדם ממוצע (מאד). ואגב... מנהל הפורום לא יכול לחסום אותי, מהסיבה הפשוטה שלפורום הזה אין מנהל. יש לו מנהלת. והדיון ייגמר בשלב זה another girl.

למעלה