שלום לכם חברים יקרים!

The Mad Hatter

New member
פורום על חיפושיות?

בבקשה תגידי לי שאין כזה דבר...P: לכל דבר פותחים פורום בימינו...*_*

איליקו

New member
neoron,כמו כל רמאי גם אותך קל לחשוף

שם הפורום הזה הוא הביטלס, איך הגעת מחיפושיות לביטלס מבלי להכיר טוב את המשמעות האמיתית של שתי המילים? אני חייב להודות שעד גבול מסויים היית חביב ומשעשע, עד שהתחלת לדבר על חסימות ומנהל הפורום. אז רק הבנתי שמשהו לא בסדר איתך.

איליקו

New member
neuron, היית חביב אבל תגיד משהו...

neuron, ממי, אחרי שצחקנו כהוגן אפשר להוריד את המסיכה. אנא ספר לנו איך עלה לך הרעיון הזה... ואל תהיה כמו אותם קוסמים שאחרי שמוחאים להם כפיים מתעקשים לשחק אותה עד הסוף ולהתעקש שכביכול מדובר בקסם אמיתי ולא באחיזת עיניים. הבנו שאתה לא אוהב חיפושיות, אבל האם אתה אוהב את ה-חיפושיות הידועות בכינויי שלא ניתן לטעות בו: "הביטלס"? ספר לנו, כי אתה מסקרן אותנו ואם כוונותיך טובות נשמח אם תצטרף לפורום. ואגב, די מחוכמת המהתלה שלך אבל אתה צריך להבין שלא כולם מקבלים אותה כאן בהומור כי החיפושיות יקרות מאוד לליבם.

מקה.....

אנא הצב לינק לכתבה המפורסמת מאותם ימים באמצע שרשור זה על מנת שכולם יוכלו לעמוד על קנקנם של טרולים אלו ואחרים.

איליקו

New member
יוסטשיה...

כבר הרבה זמן אני רוצה לשאול אותך מה מקור הכינוי המקורי שלך...

מזתומרת הכינוי המקורי?

זה לקוח מתוך ספר "שובו של בן הארץ" מאת תומס הארדי, יש על זה סרט בהולמרק וזה לא תורגם לעברית - אניעושה על זה בוק ריפורט באנגלית. נתקלתי בו לראשונה כשהוא מאוזכר בתפסן בשדה השיפון.....

למעלה