שלום לכם חברי פורום יקרים

i l i

New member
שאלום..!

אני חדשה פה...! קוראים לי חן אני גרה בעזר.. באר טוביה.. מישו פה מהאיזור?! לא משנה... הייייי

i l i

New member
רשמתי עזר...

לא עזה.. זה חור ליד אשדוד.. בתוך מ"א ב"ט

i l i

New member
יותר טוב מכל מקום אחר..

אחלה מושב יש סמים סקס ואלכוהול..

i l i

New member
רציני?

ממשיכים עם הכביש של הד הלום, פניה שניה ימינה... ואז עוד פניה ראשונה ימינה ממשיכים ישר עד פניה ראשונה שמאלה.. ומגיעים לכפר קטן נידח ומודרני עם אנשים יפים.. אני!!

lamalo

New member
הד הלום

זה הד בהלם כללי מהחיים כזה או שזה הד שהלמו בו מכות רצח כמו שנהוג ומומלץ לאחרונה בבתי הספר, רצוי להתחיל כבר ביסודיים?

הד הלום

מה כאילו, אחרי שתקעו למישהו את הלום בראש, זה משמיע הד? תגידי, ההד הזה בא עם הדיסק "קולות העולם"? כמה עולה? יש גם מקום שקוראים לו אד הלום, על שם חבצלת אדפשטיין שיום אחד הפכה ללום, סיפור עצוב. ותגידי, העזר הזה, זה עזר כנגדי, נגדו או כנגד המדינה?

i l i

New member
אופסססס...

זה עד הלום... חחחחח שרוטים.. ועזר זה על שם עזר בן משו שאני לא זוכרת כל כך.. נראה לי יוסף.. עד הלום כי עצרנו את התורכים בדיוק בנקודה שבנו את הצומת שדרך אגב אני עובדת שם.. סתאםםםםם love u

i l i

New member
לאאאאאאאא

אמרתי עזר בן משו!! עזר בן יוסף אני חושבת... טוב אני זזה לבייביסט על אחיינית שלי כפרע עליה.. בה ביייייי אחלה פורום אנשים.. אני ממליצה

טוב לדעת

שב-73 נלחמנו בתורכים. במלחמת יום כיפור אני זוכר שנלחמנו באינדונזיה, קזחסטאן, מדגסקר ובשבט הזולו, אבל לא בתורכים! עכשיו באמת: ב-1973, במלחמת יום כיפור נלחמנו בירדן, סוריה ומצרים. את המצרים עצרנו באופן מדהים ביותר, עם חיילים לא מוכשרים שהיו בעצם מתנדבים מישובים באיזור, שלא הייתה להם כל הכשרה בקרב (
). בגלל שהמצרים לא הגיעו במלחמה יותר רחוק מאותו מקום, נקרא המקום בשם "עד הלום". לפעמים טוב לעשות בית-ספר לאנשים

neuron

New member
../images/Emo11.gif שלום לכם חברי פורום יקרים

ושלום גם לכל החיות האחרות. ברצוני להתנצל על הביקורת שהשמעתי אתמול על הפורום ועל כך שחשדתי שתכליתו של הפורום היא לשים את השחורים ללעג. כעת אני מבין שהפורום נועד לייצג את השחורים בדרך יחודית ויפה תוך חשיפת אספקט מרתק מחיי השחורים ותרבותם - ההומור השחור. אני חושב שהבאת ההומור השחור לתודעת הכלל יש בה ללמד את שאר חלקי החברה הישראלית שהשחורים הם בני אדם על אף היותם טיפשים, מרגיזים חסרי טאקט ובעלי חסרים אחרים. ברכותי למנהלי הפורום, לחבריו, וכן לשחורים המעטים שיודעים קרוא וכתוב.

neuron

New member
מה שמזכיר- אפילו בשחמט

דופקים את השחורים! הלבנים תמיד עושים את הצעד הראשון

למעלה