שלום לכם חברי פורום יקרים

neuron

New member
../images/Emo11.gif ועוד הערה חשובה...

בניגוד לחברי הפורום האחרים, אני שפוי.

M.Z

New member
במקומך לא הייתי ממהר לזרוק לאויר

הודעות שאתה לא בטוח בתוכנן. גם בכלא "שאטה" אם תשאל , תגלה שחוץ מהערבים שגאים בזה שרצחו את אחותם על רקע חילול כבוד המשפחה, כל שאר 98% מהאסירים יגידו לך שהם חפים מפשע. את היותך שפוי או לא, אנחנו נחליט לאחר דיאגנוזה שתיקח תקופה מצויינת. כרגע אני לא רואה על איזה בסיס אתה מסתמך באימרה היומרנית שלך. בינתיים עד להודעה חדשה, אתה לוקח כדורים כמו כולם, ואני לא רוצה שתתחיל לעשות בלאגנים, אחרת נצמיד אותך למיטה ל-10 שעות כל יום כדי שהאגרסיות ישתחררו ממך על ידי אלקטרודות חשמליות באותו מקום בדיוק שאמרת שזה כואב ומשפיל שאנחנו מחברים אותך. קח לתשומת לבך. ובתור התחלה, אתה מוגבל ביקורים משפחתיים לשבועיים הקרובים.

neuron

New member
דיאגנוזה?!

למה שתחברו אותי למכונת דיאגנוזה??? הכליות שלי מתפקדות מצויין!!!

el presidente

New member
הכליות שלך הוצאו לפני יומיים

ונימכרו לזוג עשיר מ"רמת סביוני טרי לי לי".... כרגע במקום כליות שמנו לך שתי שקיות הפתעה של יום הולדת אם לא איכפת לך....כן!?
ד"ר Gixxer600® ...תזריק ב'קשה לפציאנט עוד 200 מילילטר של נפט ...תודה.

neuron

New member
הלו! הלו! הלו!

אמרנו אבל שלא משחקים לי בכליות כל עוד אני משתמש בהן!!! כמה הם שילמו?! מה יש בשקיות הפתעה?!!! יש ביצת קינדר??? ...לעזאזל!!! מה עשיתם עם הביצים שלי???

neuron

New member
כוסאמ'כ יאחתיכת בולסת שיקמים!

אני רוצה פיצוי! חביתת ירק משתי ביצים ועכשיו!!!

אם אתה מחפש ירקות, תמצא אותם

בבית לווינשטיין. דווקא נשמע לי בכלל לא רע, חביתית ירק מהאשכים שלך ומכמה צמחים

אתה צריך את הכליות האילו?

הם עוד שמישות? שמעתי על איזה שוטר שהכליות שלו יצאו, עד עכשיו הוא השתמש בבאנגים עם מים שלא החליפו אותם שבועיים. אני יודע, אולי זה לא פחות טוב

little bony

New member
למה אתה מספר לו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

רוצה שגם לך הדוק' יעשה את זה

מקברי

New member
ערבים אוהבים לדפוק בתולות

וערבים גם אוהבים לרצוח אחיות
מסקנה: בתולות - דופקים; אחיות - קודם כל אחרים דופקים אותן, אח"כ האחים רוצחים אותן
אז גם אני חדש פה ואם כבר מזכירים ערבים, רציתי לשאול – מה דעתכם על הנביא מוחמד? האם היה חובב מין כפייתי? זאת - בעקבות הבטחתו ל-70 זיונים עם בתולות לכל ערבי בגן-העדן. אחלה' דת. הוא התחתן עם אשתו הראשונה בגלל הכסף (וגם בגלל הניסיון שלה...
– היא היתה אלמנה מבוגרת ממנו, אז היא בטח ידעה איך "לנענע" לו...
).

חעחע! אני חדש..עה?

אני חדשה! אני הדר! כן כן! לכם לא אכפת במילא! יש לי 2 שמות בגלל הדפקט של המחשב.. שם אחד "דוקרת האשכוליות" והשם השני "shenizel" *רשום בלשון אבל מתכוון לאף אוזן גרון*

למעלה