שלום לכם!

neuron

New member
ואיך

אני אדע אם היא אוהבת אותי? ...דרך אגב, חרקירי זו נחשבת למחווה מוגזמת לפגישה ראשונה?

DecayCell

New member
הבדיחה הזו מתחילה לשעמם... ../images/Emo4.gif

את החרקירי מומלץ לבצע לפני הפגישה עצמה - כך תוכל להעצים את המחווה.

star_female

New member
חרקירי

בעיקרון זה התאבדות ע"י חתיכת הבטן והוצאת המיעיים (דוחה, אני יודעת..) - מכאן השם, はら (הארה) זה בטן ו-きり (קירי) זה לחתוך או איזושהי צורה של הפועל הזה שאני לא זוכרת כרגע. עשו את זה ביפן בגלל כבוד (אנשים שהעדיפו להתאבד כי הם עשו משהו שפגע בכבוד שלהם או של המשפחה שלהם, לפי מה שאני זוכרת, יכול להיות שאני טועה). הייתי מפרטת יותר אבל אני לא זוכרת (וגם לא ממש רוצה להיכנס לזה x.x).

lgmtk

New member
אני יודע מזה מילולית......אני יודע

מה זו ההתאבדות.......אבל למה אמרו שזה מחווה מוגזמת לפגישה ראשונה? למה בפגישה ראשונה ביפן עושים חרקירי?

sonkun

New member
לא הבנת את הבדיחה.

לא נורא, אם אתה רוצה יש לי פה חוש הומור מצוין, להשכרה למשך 3 שעות במחיר מציאה של 600000 ין.

neuron

New member
עשיתי היום את הצעד הראשון

התקשרתי אליה ודיברנו (בעיקר אנגלית). לקראת סוף השיחה ניסיתי להגיד לה "אני אוהב אותך" ביפנית, ויצא לי משהו כמו "I-shit-euro" אז היא ענתה לי "And-I-shit-golden-eggs" וניתקה... ...מה עשיתי לא בסדר?

lgmtk

New member
אני מחרבן יורו?????? חחחחחחחחחחחחח

קרעת אותי!!!!!!!!!!!!!!!!...........יואו אין לך מושג. היא חשבה שזו בדיחה.............

Vegeta fanatic

New member
יכול להיות

ש"Aishiteru" זה קיצוני מדיי... כנראה שהיפנים הם אנשים...אמממ... מאופקים ^^ נהוג להגיד "suki desu" (לפחות בפעם הראשונה), והמשמעות היא - "לחבב".

neuron

New member
למה

שאני אגיד לה suck-the-su??? אתה רוצה שהיא תבעט אותי מכל המדרגות.

Hikaru

New member
לא אתה לא תגיד לה

suck-the-su. אתה תגיד לה suki desu. כמו שאתה כותב את זה ככה אתה מבטא, ולא suck-the-su. SUKI DESU. SU - KI - DE - SU

מורן 1986

New member
סתם שאלה ...

אם את רוב השיחה עשיתם באנגלית ... אז למה את הסוף עשית ביפנית ??? הרי אתה יודע אתה לא ממש שולט בשפה הזו ויכול לצאת לך משהו שלא התכוונת ... אז למה אמרת את "אני אוהב אותך" ביפנית ??? אני בטוחה שהיא הייתה מבינה גם באנגלית לא ????

למעלה