השיער
C Closer to Kings New member 13/12/10 #52 ../images/Emo252.gifתודה רבה על כול התמונות והסירטונים, היה ממש כיף ליזכר בבוב המתוק,חבל שהוא החליט לעזוב,הוא היה כ"כ מתאים ללהקה.
../images/Emo252.gifתודה רבה על כול התמונות והסירטונים, היה ממש כיף ליזכר בבוב המתוק,חבל שהוא החליט לעזוב,הוא היה כ"כ מתאים ללהקה.
N NoAmItA ChAn New member 13/12/10 #53 נכון >: כל כך אהבתי אותו (ועדיין, כאילו, זה לא שהוא חלילה מת XD), והוא היה תוספת ענקית ללהקה, ממש חלק בלתי נפרד. אבל מסתבר שהוא כן נפרד, אז זה עצוב >;
נכון >: כל כך אהבתי אותו (ועדיין, כאילו, זה לא שהוא חלילה מת XD), והוא היה תוספת ענקית ללהקה, ממש חלק בלתי נפרד. אבל מסתבר שהוא כן נפרד, אז זה עצוב >;
C Closer to Kings New member 13/12/10 #58 ../images/Emo252.gifאני לא מבינה מה גרם לו לרצות לעזוב את MCR?
N NoAmItA ChAn New member 13/12/10 #61 אין לי מושג למה הוא עזב \: ואני גם לא מוצאת שום סיבה באינטרנט ללמה הוא עזב..
K komsi komsa New member 13/12/10 #63 זה די לא הוגן למעריצים לדעתי המינימום שהוא חייב לתת להם זה הסבר למה הוא עזב, זה מבאס שהוא סתם ככה עוזב והם לא טורחים ליידע אותנו מה גרם לכך... אה וסחתיין על השירשור המושקע, הזכרת לי כמה קטעים נחמדיםD:
זה די לא הוגן למעריצים לדעתי המינימום שהוא חייב לתת להם זה הסבר למה הוא עזב, זה מבאס שהוא סתם ככה עוזב והם לא טורחים ליידע אותנו מה גרם לכך... אה וסחתיין על השירשור המושקע, הזכרת לי כמה קטעים נחמדיםD:
S sashkaalex New member 13/12/10 #59 מישהו יודע למה הוא עזב? ומה הוא עושה עכשיו? כאילו אם הוא מטופף בלהקה אחרת או משהו?
A Ayush Cohen New member 13/12/10 #60 האמת שאני לא כל כך מכירה את בוב ../images/Emo10.gif אני יודעת רק מה שרשום עליו בIMDB ואין שם הרבה
L lilison13 New member 13/12/10 #62 איזה השקעה תודה רבה אין לי אפילו מה להוסיף כל מה שיש לי להגיד חבל הוא עזב ובאמת מישהו יודע למה?
T TheOnlyBada New member 13/12/10 #65 ../images/Emo202.gifבוב!!!!!!!! אני כל כך מתגעגעת אליו TT_TT הוא הכי אהוב עליי מכולם!!! תודה על השירשור! היה כיף להיזכר בו שוב :]
../images/Emo202.gifבוב!!!!!!!! אני כל כך מתגעגעת אליו TT_TT הוא הכי אהוב עליי מכולם!!! תודה על השירשור! היה כיף להיזכר בו שוב :]