Look Alive, Weekend

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo11.gifLook Alive, Weekend../images/Emo11.gif

שיר השבוע של MCR? שיר השבוע בכללי? אמן/אלבום השבוע? סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? דבר טוב/רע שקרה השבוע? ציטוטי השבוע? תכנונים לשבוע הבא? תמונת השבוע? מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifנמנמ~

שיר השבוע של MCR? אהה כל מני מדיינג'ר דייז~
שיר השבוע בכללי? אהה הרבה O: אבל בעיקר- Yayaya- T-Ara Lupin- Kara Insomnia- Wheesung
אמן/אלבום השבוע? כל הרגילים~ בנוסף, טי-ארה, קארה ו-ווהיסונג כי הורדתי שירים שלהם XP
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט-
ספר-
אני גרועה;; תוכנית- שטויות של דיסני/ניקולודיאון, אחים ואחיות, יונהאנאמ~ וידיאו- אויש כמה שאני אוהבת קוריאנים. D: http://www.youtube.com/watch?v=sO64W0PxmZs
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
רגילה- להפגש עם הרבה אנשים! D:
שופינגגגגגג~ [2 חולצות, סריג גולף מגניב כזה, אודם, מסקרה, דיוידי נייד מושימושלם בשם בלינגבלינג~]
אע, אתמול היה מוזר ;_; והיום קמתי במצב מזעזע. אין לי כוח לחפירות.
איבדתי את האמפי3 המתוקי שלי, אלווינסון
קניתי אמפי3 חדש, בדיוק אותו אחד, בשם ג'ינו D:
ציטוטי השבוע? לא זוכרת
תכנונים לשבוע הבא? בסיס חדש ;_;
תמונת השבוע? GOD OF SEX.
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהמאקנה של S.M. The Ballad~

... נכון סיפרתי לך עליהם? שיש שם אחד מסופר ג'וניור, אחד משייני ואחד מטראקס, ועוד מישהו אחד שלא היה מפורסם קודם? קיצר, הוא. XD

Hadar way

New member
../images/Emo79.gifMove your body when the sunlight dies|שמש

שיר השבוע של MCR? S/C/A/R/E/C/R/O/W Planetary (GO!) Vampire Money שיר השבוע בכללי? Dancing Days- Led Zeppelin אמן/אלבום השבוע? MCR
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
דבר טוב/רע שקרה השבוע? הייתי עם מלא חברים והיה לי כיף, חוץ מכמה דברים שקצת ביאסו אותי, אבל סה"כ היה לי אחלה שבוע
ציטוטי השבוע? לא זוכרת.. כרגיל >< תכנונים לשבוע הבא? שלישי בקן נוע"ל בשהם
זה אחד המקומות היותר מגניבים בארץ תמונת השבוע? פשוט ממש אהבתי אותה אני לא מכירה כמעט אף אחד מהפורום למרות שאני פה בסביבות השנה אז הגעתי למסקנה שכדאי להתחיל להכיר אנשים
אם מישהו רוצה להוסיף אותי במסן זה יהיה מגניב [email protected] הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

NoAmItA ChAn

New member
וואי, תמונה יפההה! *-*

אני שמחה שהיה לך אחלה שבוע :) ואם את רוצה אני אוסיף אותך למסן D:

lilison13

New member
|איששלג|להלהלה סנטה קלאוס

שיר השבוע של MCR? nanana
שיר השבוע בכללי? all i want for christmas is you כל הגרסאות ולגמריי הגרסא של MCR :)
אמן/אלבום השבוע? הממ לא יודעת לא היה אף אחד מיוחד השבוע אז MCR
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? אממ אין לי מושג,רציתי לראות אתמול האוס אז האוס :)
דבר טוב/רע שקרה השבוע? נפגשתי עם חברות שלא ריאתי מלא זמן השבוע האחרון של 2010,ועוד מעט נובי גוד\ עוד מעט יומולדת 13.01
ציטוטי השבוע? "בונא נראה לי עשיתי פה גלגול לא חוקי" "מה?" אני מקשטת את העץ חגמולד
תכנונים לשבוע הבא? לתכנן משהו ל31 לחגוג להנות וכאלה תמונת השבוע? היולצ'קה :)

NoAmItA ChAn

New member
יא, איזה כיף לכם שאתם חוגגים קריסמס!

זה נראה ממש כיף! <: והאוס זה מושלם

lilison13

New member
לא חוגגים קריסמס,חוגגים נובי גוד :)

הלוואי שחגגו קריסמס,אבל אנחנו יהודים והעץ בלי שום קשר דתי אלא מסורת מברית המועצות.

NoAmItA ChAn

New member
Run, run, bunny, run

שיר השבוע של MCR? Dead, Planetary Go, Na Na Na, Sing, Destroya, Cancer, Give 'Em Hell, The End, To The End, Bulletproof Heart, Skylines And Turnstiles ובמיוחד: FLW, INO, Helena, TGOY, Party Poison, Vampire Money שיר השבוע בכללי? פרום יסטרדיי - 30סטמ אמן/אלבום השבוע? מכ"ר, האלבום השני, השלישי והרביעי החדש :) ושיר או שניים של 30סטמ XD סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - "צ'ארלי בממלכת השוקולד". ספר - "תמונתו של דוריאן גריי". תוכנית - לא היה ממש משהו.. המ.. "אבודים" נדמה לי XP דבר טוב/רע שקרה השבוע?
יומולדת לעדי D:
באתי לחברה שלי :)
נפגשתי עם עטר! ♥
ההורים שלי לא יהיו בקונצרט שלי >:
כנראה שנארגן קונצרט בבית שלי! DDD:
נפגשתי עם חברות ויחד עשינו בייביסיטר על ילדה בת 6 חמודההה ובריטית עם מבטא מהמם *-*
חברה באה והיה מגניב :)
אתמול טיילתי עם אבא שלי ועם אחי הקטן, הלכנו לאורך הטיילת ל ת"א. הלכנו המוןןןןןן, אבל זה היה ממש כיף! אכלנו באבולעפיה (הם אכלו, אני לקחתי ביסים מהם XD), פיר 23 (בנמל, אכלנו שם שרימפס וצ'יפס והם גם אכלו סנדוויץ') ואייסברג (אכלתי גלידה בטעם נוטלה ובטעם בראוניז וזהב XDDD) ציטוטי השבוע? נזכרתי בציטוט ישן שעלה בשיחה עם חברה שלי. דיברנו על זה שאין לי בע"ח (דיברנו על חתולים) כי אמא שלי אלרגית: החברה: "רגע. נכון יש את החתולים האלו בלי הפרווה?" אני: "כן." חברה: "אז תיקנו אותם." אני: "אז עכשיו יש להם פרווה?" XDDDDDDDD וואי, עד שקלטתי למה היא התכוונה XDDDDDDDD תכנונים לשבוע הבא? המממממממ, אולי היום להיפגש עם ידיד שלי, אני רוצה לקנות לוח שעם ולקשט אותו ולתלות על הקיר, מחר ביליארד עם ידיד טוב ושיעור נהיגה, בשלישי באה לידיד אחר, ברביעי שיעור גיטרה, בחמישי אולי להיפגש עם חברה וזהו :) אה, וגם ההורים נוסעים לחו"ל \: תמונת השבוע? X

אני עצובה, אני מדוכאת, אני מיואשת ../images/Emo223.gif

והכל בגלל המזג אויר חרא הזה. >< שיר השבוע של MCR? אין. שיר השבוע בכללי? Alter Bridge - Before tomorrow comes Isolation Broken Wings Bullet for my valentine - A place where you belong Hit the floor Escape the fate - The aftermath Madina Lake - Criminals A7X - Strenght of the world 4 AM
ועוד כל מיני... אמן/אלבום השבוע? מעורבב, כי הייתי על שאפל^^ סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? תוכנית - השועלים
זה ממש מצחיק. אני מתה על הסדרות הקומיות השטותיות האלה:) דבר טוב/רע שקרה השבוע?
חגגתי עם היפות שלי יומולדת 20 בבלאק, והיה קורע^^
קניתי מגפיים לבנים סופסוף!! , וגם כחולים(כחול כהה), כי היה מבצעD: , ו-2 חזיות, גרביונים עם דוגמא (פסים כאלה), ליפגלוס, ואמא קנתה לי שרשרת של נשר כזו ממש יפה *_* קיצר, התחדשתי<:
חם, סעמק. ציטוטי השבוע? היו מהיומולדת שלי אבל אני לא זוכרת!
נעם, אני צריכה עזרה פה! תכנונים לשבוע הבא? ספינינג, לצאת בסילבסטר... מקווה, ועוד סתם שטויות. תמונת השבוע? כלכך זו
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

NoAmItA ChAn

New member
תתחדשי על הכל!

כפרעלייך, היה ממש כיף ונורא שמחתי לראות אותך 3333333333333>! ונראה לך שאני זוכרת ציטוטים? אני עם המוח הסנילי שלי?

Wrath Within

New member
מה גנבת לי ת'מאומץ ?! ../images/Emo11.gif

שיר השבוע של MCR? Desert Song, שמעתי אותו ב-MP בפוקס השבוע...
שיר השבוע בכללי? Rabbit Run - Eminem Run - Leona Lewis Ain't Got You - Alicia Keys
אמן/אלבום השבוע? אלישיה קיז. יש לה כמה שירים חמודים !
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - מועדון קרב.
תוכנית אין ממש...צריכה להשלים כ"כ הרבה פרקים של כ"כ הרבה סדרות...
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
נעם מושלמת
אני מאוהבת
אני רואה את הצד החיובי בלהתגייס סוף סוף.
הוא נשאר
פשוט טוב. בכללי.
נקודת שפל. לא מתכוונת לחזור לשם בקרוב.
יש אנשים שפשוט לא מתאימים.
אתם בחיים לא תבינו אותי
ציטוטי השבוע? ואי היו מלאאאאאאאאאא. סעמק S:
תכנונים לשבוע הבא? לראות אותו כבר!#$%#%^$%^$%^$%#$
תמונת השבוע? MEEEEEEEE WEEEEEEEEEEE!

NoAmItA ChAn

New member
היי, זה לא צבע העיניים שלך!

ומה אני מושלמת פתאום!! ואני שמחה שאת לא תחזרי לשם. אני רוצה שתזכרי שתמיד, אבל תמיד אני פה בשבילך. להכל.

Wrath Within

New member
וזה למה את מושלמת!../images/Emo11.gif

וזה כן צבע העיניים שלי. פשוט עד היום כל פעם שראית אותי הייתי עם עדשות שחורות ;]

למעלה