Look Alive, Weekend

NoAmItA ChAn

New member
כפרעלייך נשמה שלי ../images/Emo23.gif

וממשששש! יש לך את העיניים הכי כהות שראיתי EVER! <:

XoLilMissLolaoX

New member
מסכמש"ת שוב מאוחר חחח

שיר השבוע של MCR? thanks for the venom שיר השבוע בכללי? the difference between us by the dead weather אמן/אלבום השבוע? the raconteurs סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? the vampire diaries never been kissed דבר טוב/רע שקרה השבוע? אמממ אני כבר לא זוכרת חחחחחחח ציטוטי השבוע? אני בטוחה שכולכם מכירים את זה "does Gerard sleep naked?" "yes he does!" "NO!" "you did when you slept with me...he said it has to be that WAY" חחח מצחיק אותי כל פעם מחדש אחד לשנה החדשה: 2011: New memories, new mistakes, new heartaches, new people, new tears, new laughs, new year. תכנונים לשבוע הבא? נאדה תמונת השבוע?

ronali001

New member
הממ עוד שבוע חולף.......

שיר השבוע של MCR? Bulletproof Heart
שיר השבוע בכללי? Time Is Running Out-papa roach אמן/אלבום השבוע? MCR אבל גם PAPA ROACH שיחקו אותה XD סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? -האמ היפה והחנון-איןאין נלה ואור פשוט מווושלמים
ווידאו שבו ג'רארד אומר שהוא פשוט בר מזל שהוא התחתן עם אישתו...הוו וואל. אבל ת'כלס? העיקר שיהיה מאושר
http://www.youtube.com/watch?v=EmQt2HdsPqg דבר טוב/רע שקרה השבוע?
85 בבוחן במתמטיקה!!!!!!
מבחן במת' שלא הלך משהו...
מיי כמיקל רומנס פאקינג לא מתפרקיםם!!!!!!!!!!!!!!! אושררררר פשוט אושררר
אין לכם מושג כמה הנושא הזה הטריד אותי S: ציטוטי השבוע? המורה המפגרת למתמטיקה אומרת לילדה אחת: אם את לא עוברת עכשיו מקום את לא מקבלת את הבוחן שלך לעולמי עולמים!!!! הילדה: מי ישמע לעולמי עולמים...*מגלגלת עיניים* ~מורה מפגרת לא לשאול אותי~ תכנונים לשבוע הבא? -לצאת מהבאסה. -לקבל ציון טוב במבחן במתמטיקה. תמונת השבוע? סתם כי אני מבואסת והם היחידים שמשפרים לי את המצברוח :) הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

NoAmItA ChAn

New member
איזה מתוק ג'רארדדדדדד ;O;

שהוא גאה באשתו וקנה את האומנות שלה וזה ;_; ושהם מתנשקים בהתחלה ;; וואי, וכשהוא הזכיר את בנדיט, פתאום קלטתי כמה מוזר לי זה שיש לו ילדה XD רק דבר אחד - מה עבר לו על השיער? XD ויא, בהצלחה בהכל!

למעלה