"דף קשר"+שאלה

../images/Emo110.gif"דף קשר"+שאלה../images/Emo56.gif../images/Emo35.gif

טופ נתחיל בשאלה קטנה- אם הייתם יכולים לבחור שיר אחד של השוטים כדי ללמוד אותו בשיעור ספרות, איזה שיר זה היה? בבקשה תענו!!!!!! ומלאו שאלון זה ואז נוכל לעשות מאמר מסכם עם כל המסנג'רים והאייסיקיויים של כולם:) שם(גיל), מיקום אייסיקיו: מסנג'ר: הינה שלי: רונית(17), חיפה אייסיקיו:167079578 מסנג'ר: [email protected] אני לוקחת על עצמי לחבר את הכל יחד אבל רק תענוווווווווווווו!!!

sHotZy M

New member
טוב נו.... כפרות עלך../images/Emo70.gif

שם: מור (שiצי)
אייסיקיו:342433660
ובקשר לשאלה הקטנה שלך:
לא ידעתי מה לבחור אז הנה הטופ 3 שלי:
מי
אין סופי
פרילי אבל האמת, שאם היה אפשר הייתי רוצה ללמור את רוב שירי השוטים כי הם מאוד עמוקים ולכל משפט יש אלף פנים ופירושים, תלוי איך אנשים רואים את זה..... אחלה שאלה...

אממ....אני!

בקשר לשאלה הייתי בוחרת את "מי שם ידו" כי אני חושבת שזה השיר עם הכי הרבה....אמ..משמעות...זה עוזר במשהו?! חחח... איסי: 345986202 מסנג'ר: [email protected] ובקשר למסרים....חופשי!

pompii

New member
אני עונה, בלי איומים....

שם:שלומית(19 וחצי) מיקום:ראשל"צ אייסיקיו:73713163 מסנג'ר:אין הייתי מלמדת את "מי" ובתור בוגרת ספרות מוגבר בבית ספר, הייתי מצליחה לחרבש על השיר הזה שעות

וואי

לאדעת איזה שיר..אולי קול גלגל? מעניין איך היו מנתחים אותו..ואל תשאלו אותי כי אני לא יודעת לנתח בכלל וגם לדעתי מי שכותב שיר כותב אותו לפי איך שבא לו ואז אחרי הרבה שנים פתאום מישו בא ומנתח לו ת'שיר וזה בכלל לא מה שהוא התכוון >המשורר< ככה שלא צריך לנתח
שם- נועה 17
מיקום- רמת גן
אייסיקיו- 257682934
ומסנג'ר שלי מקולקל..הוא לא נפתח.. [email protected]

yb7

New member
גם אני הייתי בוחרת את קול גלגל...

שם: יעל בר ששת. גיל:16 מיקום: זיכרון יעקוב. איסיקיו:161881118

../images/Emo110.gifדווקא קול גלגל לא הייתי

בוחרת כי זה לקוח מספר הזוהר, אז מה המורה כבר מבינה בזה..צריך מורה ליהדות ולא לספרות:p

RedDesert

New member
דיי...

זה לא מצחיק זה עצובבבב... זה המקום הכי נידח בעולם ועוד צוחקים עליי...חוץ מזה...זה לפחות קיבוץ וקיבוץ זה דבסט... ואני חוזר ואומר...בכפר עזה לא נפלו עוד קסמים אנחנו לא מתנחלים רובנו שמאלנים........

מה אתה מדבר?!

מקומות נידחים זה הדבר!!! לא באמת אני אוהבת מקומות נידחים...קצת טבע...קצת כייף! למה לא?! ובלי שום קשר לפוליטיקה זה ממש נשמע מגניב... זה כמו שעכשיו יהיה 'כפר קיבמינימט' מבין?

RedDesert

New member
כבר חשבתי על זה...

והמסקנה שלי היא שאחד ממקימי הקיבוץ (הבנאדם שיכור כל החיים...) השתכר והתבלבל עם השם... למרות שבטח קיבוץ עזה זה לא נשמע משו..."מאיפה אתה?" "אני מעזה"

RedDesert

New member
אבל זה לפחות לא עזה!

וכפר עזה זה דווקא דיי פסדר...למרות שעדיין עזה...אבל זה קיבוץ וקיבוץ זה הכי ישראלי...

למעלה