"דף קשר"+שאלה

starguiding

New member
../images/Emo26.gifהנני../images/Emo13.gif

מעיין(18), איזור הכנרת אייסיקיו: 15064718 מסנג'ר: [email protected] [אני לא אסבך אף אחד עם המקום הספציפי שאני גרה בו, וממילא הרוב יודעים
] והשיר...הממ..שאלה קשה! אני אבחר את "אין סופי".

השיר נראה לי "פרילי"../images/Emo54.gif../images/Emo55.gif

ועל כל השאר אני לא עונה שוב..... מי שממש ממש לא זוכר, אז לפני שאני ארביץ לו יכול לבדוק בכרטיסישי.

N0musicN0life

New member
אני!

יונתן(19(וחצי)), קריית ביאליק (כבוד??) אמממממ איסיקיו : 54719116 מסנג'ר: היה, כבר אין זהו ? יאללה תוסיפוני

COW COW

New member
הנה שלי

שם: אור נוימן גיל: 14 מיקום: מכמורת אייסיקיו: מסנג'ר: [email protected] טלפון: 052-8774420 כדיי שכל אחד יוסיף גם פאלפון

PSYCHO ROI

New member
שלי!

רועי 20 באר שבע 345971701 וכולם מוזמנים להיכנס לאיי סיי קיו! והשיר לדעתי שמתאים זה לובש חם... "אתה לובש חם,אתה לובש סתם חולצה באלף שקל" אדיר.

תתתמר

New member
../images/Emo60.gif שלי ../images/Emo60.gif

שם: תמר
אייסיקיו: 174810706 (ואנשים אם מישו רוצה לדבר תוזיפו אתם אותי כי אני משתמשת ב2גוו ואי אפשר להוסיף אנשים
) ואני חושבת שהייתי רוצה ללמוד על דקה בפרד"ס או מי שם ידו כי הם הכי מעניינים

leedush

New member
טוף טוף

שיר:מי שם את ידו שם: לידיה גיל:17 מקום:רעננה איי סי:322612973 מסנגר:[email protected] וואי זה נראה כמו תעדת זהות חחחחחחחחחחחחח

jowi

New member
גם לדעתי "דקה בפרד"ס...

זה שיר כזה שהור גיבוב של מלא מילים שלא נראות לך כלום עד שאתה מתעמק בהן, והן אומרות כל כך הרבה...כמו מין שיחה כזאת בין ארץ ישראל לשלום!

Fools

New member
אני!

השיר זה "מי שם ידו" שם(גיל), מיקום: בר 13 מזכרת בתיה זאת לא התנחלות זה ישוב ליד רחובות! אייסיקיו: 298562151 מסנג'ר: [email protected]

למעלה