הופעותתתתתת

../images/Emo88.gifכמה עדכונים חשובים!!../images/Emo88.gif

היי אנשים :) ההופעה ב-1.11 מתקיימת בקאנטרי שנקרא "גלי גיל" בקריית מוצקין.. זהו מופע התרמה שמופיעים בו הרבה אומנים.. שעה: 20:00 הדף של האירוע בפייסבוק, שם תוכלו לקבל עוד מידע על המופע- http://www.facebook.com/event.php?eid=32085712818&ref=mf
ההופעה בכפר סבא ב"בית השני" מתקיימת כמו שכתבתי, בדיוק אותם פרטים, אם יהיו שינויים אני אכתוב בפורום.. שיהיה לכם לילה טוב

יש מצב לשתי ההופעה

כפר סבא קצת פחות בטוח אבל במוצקים זה די קרוב ויום אחרי זה אני לא לומדת אז בכלל.............................

../images/Emo110.gifהופעותתתתתת../images/Emo110.gif

מי יידע שכמה עדכונים בקשר להופעות יכולות לגרום לי כל כך לחייך
בכל מקרה יש כמה דברים שאתם צריכים לדעת לגבי ההופעות הבאות, וכמה חידושים גם כן
... 30.10- ההופעה החשמלית [!!] בכפר סבא ב"בית השני" תתקיים בשעה מאוחרת אחרי חצות, שעה מדוייקת תינתן בהמשך... 1.11- ההופעה בקריית מוצקין מתקיימת בדיוק כמו שכתבתי בהודעה מתחתיי... 18.11- הופעה אקוסטית בירושלים ב"בר של ינקי" [ינקיס] 30.11- מופע חורף מיוחד
ב"קפה ביאליק" עם ביצועיים חורפיים, חידושים לקהל שמכיר טוב את השירים..
יהיו פרטים בקרוב לגבי אורחים וכו'..
זהו בנתיים :) אני מקווה שתלכו להופעות האלה ותהנו וכמובן תדווחו לנו איך היה! אוהבתתתתת

פלדלמן

New member
בא לי קפה ביאליק!!!

באסה לי על ההופעה בחמישי.....!!! זה ממש מאוחר =\ אני כבר לא בטוחה כ"כ שאני אגיע...אני אהיה ערה באותו יום מ7 בבוקר לפחות כי יש לי חפירת פסיכומטרי בבוקר עד הצהריים.......... :-\

שלי פאר

New member
אני בטוח אבוא לקפה ביאליק .

( יואו .. זה ... יום אחרי אני ו *** חוגגים שנה לפגישה הראשונה שלנו ) :) חורף חמים ונעים שיהיה .

Lior Maman

New member
אולי אולי להופעה במוצקין! :)

ב30.10 זה לא מסתדר כי יש הופעה של סינרגיה .. ובכל שאר התאריכים אני עובדת :\

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאת עובדת?!

מדובר על החנות שסיפרת לי עליה..?

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחחח כן.. לזאת התכונתי..../images/Emo9.gif

אז היא עדיין עובדת שם?! אם כן זה ממש מגניב! וכשאני אבוא לבקר אני אלך לבדוק את החנות..
אני חולה על החנויות האלו..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifלא יודעת איזו טבעת יש לו..

אבל מגניב לך! אני אקח מתישהו יום חופש ואבוא לבקר שם כמו שהבטחתי לשרון.. מקווה שגם את תיהיי
אז רגע, אם היא לא עובדת בחנות המגניבה אז איפה היא עובדת..? החנות עוד קיימת לפחות? חח

XxXSynergitXxX

New member
שאלות טובות.. חחח

א.זאת הטבעת נישואין של גפן ואישתו ב.שרון!! פאק כמה זמן לא דיברנו); ג.אני לא יודעת, שכחתי. ד. נראה לי שהיא נסגרה,אבל את תמיד מוזמנת לביקור =) אני אשתדל
.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחח אומרים את זה כשאין תשובות!../images/Emo6.gif

א. אהה.. חחח ב. אז הגיע הזמן! אני יכולה לדבר איתו 5 שעות ברצף בלי לשיים לב שהזמן עובר! יש בו משהו שמזכיר לי אותי.. אם הייתי בן באמת הייתי הוא! חחח ג.ואת אומרת שהיא בת דודה שלך.. כן..כן..
ד.וואי.. איזה באסה=( אני אבוא..מתישהו.. אני אבקש חופש מהעבודה ואקפוץ סוף סוף לביקור..

למעלה