הופעותתתתתת

XxXSynergitXxX

New member
היא לא בת דודה שלי../images/Emo11.gif.

אנחנו אחיות! סתם,תודי שלא האמנת.. אמא שלי והשלישיה בני דודים.. חחח :)

freakyelfgirl

New member
היי באיזה חנות את עובדת?

אולי אבוא לבקר ..מזמן לא הייתי בחנות של פריקים

Lior Maman

New member
לא.. החנות הזו כבר מזמן נסגרה ..

אני עובדת בקפיטריה של ההיכל תרבות שלנו XD כשיש הצגות וכאלה ..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifוןואי איזה באסה.. ממש רציתי לבקר ש

+ם! כאילו בחנות..
נשמעה לי אחל חנות
אני לא יכולה לעבוד על אוכל! נחמד שיש לך איפה לעבוד בגיל 16! אני הייתי צריכה לחכות עד עכשיו..

XxXSynergitXxX

New member
אחחחחחחחחח סופסוף קריית מוצקין!../images/Emo99.gif

איזה יופייייי! :) אני בטוח שם. (=

XxXSynergitXxX

New member
עטופה בירוק!

מלאה תושבים! [לא.] מחייכת אז מוצקין לכל הבאים! [כן בטח.] ונמזוג שוב היין לכוסיות![אין תקציב פה לשום דבר חוץ מכיכרות כל 50 מ'] כן זאת מוצקין - היפה בקריות! :) [בהחלט יפה.]

וזה לא הכל..../images/Emo3.gif

אם תעבור פה במקרה [איך אפשר לעבור במקרה במוצקין?!] בוא לבקר ואז תראה![NOT] קריה יפה ונחמדה שוכנת לה ברוב שלווה![איזה אקשן קורה פה?] שקט נעים בכל פינה[
] ירוק הירק בגינה[|גראס|] הרחובות כל כך הומים[פחע
] הלבבות כאן פועמים![עם כמות הזקנים אני לא כל כך בטוחה...] עטופה בירוק מלאת תושבים מחייכת אז מוצקין לכל הבאים ונמזג שוב היין לכוסיות, כן זו מוצקין, היפה בקריות! כאן בסביבה כולם יודעים *כווווווולם יודעים* לגור בעיר ממש נעים *ממממממש נעים* סולו!!!!!: כי כאן בנו בלי הפסקה מרכז קניות וספרייה[
] ואם רוצים קצת מנוחה *ממממנוחה* קופצים לספורטלי לבריכה *לבריככככככככה* כי כל תושב הוא פה נחשב עטופה בירוק מלאת תושבים מחייכת אז מוצקין לכל הבאים ונמזג שוב היין לכוסיות, כן זו מוצקין, היפה בקריות! ועכשיו כמעט הסוף... תודה רבה, נעים מאוד קבלו עוד אלף נשיקות שלום שלום להתראות!!!1 כן היה נהדר איתכם לבלות, זהו לילה נפלא מכל הלילות, ואפשר כבר לחשוב על עוד מסיבה מה אתם עושים בשבוע הבא?! אחחחחחחחח, 4 שנים בכובע טמבל
מי שרוצה את הריקוד מוזמן לבוא בשבת

XxXSynergitXxX

New member
אוי אלו-הים!

אני לא יכולה לסבול יותר את השיר הזה בחגיגות יומעצמאות]; 4 שנים בכובע ו3 שנים בחיוכות עשו ת'עבודה
רק שתדעי...היו אודישנים לחיוכות, ו... ו.. לעולם לא נמצא מחליפה לטאובר!! );

Lior Maman

New member
אורפזיק! אני באה לישון אצלך! חחחחחחחחחח

יואו קריית מוצקין XD זה חור D: אני רוצה לבוא אלייך ונלך ביחד!! :)

למעלה