סיכום סקר

ליאן.

New member
../images/Emo110.gif סיכום סקר ../images/Emo70.gif ../images/Emo110.gif

[URL='target=_blank'] בעקבות שאלתו של SENDA: מה אתם חושבים על חזה חלק אצל גבר ? [/URL] סה"כ קולות: 29 15
הצביעו:
3 - סקסי לאללה !! רק חלק ! 8 - מעדיפה חלק, אבל מוכנה להתפשר
1 - לא איכפת לי כך או כך.. 2 - אם יש עודפי שיער, שידלל ! 1 - איכססס.... זה ממש פדופילי.. לא להוריד בשום פנים ואופן ! 14
הצביעו:
3 - אני חלק טבעי !
2 - הסרתי שיער בעבר / אני מתכוון להסיר בקרוב.. 2 - אני מעדיף לדלל קצת.. 6 - אני לא מתכוון לגעת בשיער חזי !! 1 - אני שעיר וגאה בכך !!! המסקנות המתבקשות עפ"י הסקר - רוב הבנות אוהבות גברים בחלק
חלק גדול מהבנים מרוצה ממצב שעירותו, אך עדיין נדמה שרובם מעדיפים להיות נטולים או שיהיה פחות שיעור.. וסתם מעניין לדעת.. האם אותם גברים שאינם מתכוונים להסיר שיער חזה, יעדיפו בנות שמורידות שיער ברגליים, בית שחי, ושפם וכו´ או יסתפקו בבחורה נטורל (יענו משׂוֹערת, במקרה שלנו) ? בקרוב - הסקר בנושא מצב השיעור בחזה הנשי...

ליאן.

New member
אם כשאתה אומר פמינסטיות,

אתה מתכוון לשיוויון, אז [URL='http://'] כן[/URL] !! לדעתי האישית, גבר לא יכול לצפות מאישה למשהו שהוא לא יהיה מוכן (לא אמרתי מחוייב, כי אני לא חושבת שזכותה של מישהי לדרוש ממישהו משהו) לספק בעצמו. אם הוא רוצה בחורה שמטפחת את עצמה, שיהיה מוכן לטפח את עצמו גם כן. (אלא אם לא איכפת לו אם היא מטפחת או לא) אתה לא חושב ?

MiTZi Shpitzi

New member
שאלה...

האם את קוראת להסרת שיער מהחזה אצל גבר, טיפוח ??? כי לי זה נראה היסחפות...

ליאן.

New member
שמע..

אני לא אומרת שצריך להיות חלק לגמרי. אבל אם יש עודפים, כדאי שתהיה לפחות המודעות להבין שמדובר בעודפים ולדלל מעט.. אלא אם אתה רוצה לעשות מזה צמות וקוקיות.. וכן, זה נחשב לטיפוח!!! סתם דמיין לעצמך מצב שבו שהיית מניח את הראש על שיער החזה של החברה.. יש סיכוי שזה היה לטעמך.. ?
אם זה עושה לך את זה.. אז אני לא מתערבת יותר (וגם לא רוצה לדעת!!).

SENDA

New member
תראי, תקשיבי

מצד אחד אני יהיה מוכן לעשות את מה שאני דורש מהחברה שלי. בפועל, אני אין לי דרישות בדרך כלל, אני מאמין בחופש ואם אני איתה אז אני אוהב אותה כמו שהיא (אלא אם יש בעיה ממש מוגזמת), מצד שני קורה לי לפעמים שאני נכנע לדרישות לטיפוח מצד הבנות (כבר לפחות שתי חברות עשו לי גבות
) ואולי אני יעשה גם שערות בית חזה בשביל לראות איך זה נראה. אבל, וזה אבל גדול, צודקים הבחורים שברגע שהם מסירים שערות אז תהיה להם תדמית של הומואים ויהיו בדיחות מצד החברה ולא נעים, אז אני יבין גבר שלא ירצה לגלח. כל אחד יעשה מה טוב על שיערו

ליאן.

New member
רגע.... מה זה ?

אנשים שצוחקים במקום לתמוך הם לא חברים!! איך שאני מכירה את הבחורים של ימינו.. הם מקסימום יצחקו קצת, אבל אחר כך ישאלו בשקט : "אחי, איפה עשית את זה? גם אני רוצה להוריד.. חברה שלי משגעת אותי.."

MiTZi Shpitzi

New member
יש הבדל גדול בין...

להיות מודע לעודפים ולדלל מעט לבין להסיר לגמרי את שיער החזרה רק בשביל "טיפוח" !!! בהודעתך הקודמת נשמע דווקא שאת תומכת נלהבת בגברים חלקים... התרככת ?

ליאן.

New member
לא..

אני אישית לא אוהבת גברים בחלק ממש. זה לא נראה גברי בעיני.. אבל דיברתי בכללי. המינימום זה מודעות לעודפים ולהיות פתוחים לאפשרות דילול ואילך.. כך או כך מדובר בטיפוח..

its moi

New member
כנון, אבל ..

לא לשכוח גם שיש הבדלים. אם בחורה מסירה שיער רגליים, זה מקובל ובסדר. אם אני, כגבר, אסיר את השיערות שלי ברגליים, יהיה לי קצת קשה להמנע שצחקוקים מאחורי הגב.

ליאן.

New member
מי רואה את הרגליים שלך בכלל ?

אתה לובש חצאיות וגרביונים ?

its moi

New member
וואו !

המצב חמור. אני מבין שאת וכווול מי שאי פעם ראית בעירום מוטציה. עם יותר ממפשעה אחת !

ליאן.

New member
עירום ?!

למה שאני בכלל ארצה לראות אנשים בעירום ??? יא סוטה !!!

למעלה