סיכום סקר

נתן.ל

New member
וסתם מעניין לדעת ../images/Emo123.gif מה ?

אז אל תורידו. זה בסדר. כמובן שתישארו לבד, אף גבר שפוי בנפשו לא ירצה אשה שעירה. אז פתאם איזה אחת תעלה על התגלית, היא מורידה שערות הרגליים שכי ושפם ולפתע היא לא נראית כמו פאטמה(אשתו של מוסטפה, היא לא יפה במיוחד) ואז כל כל כל הגברים רוצים בחברתה, לגעת בעור אשה בלתי שעיר. מה נראה לך שיקרה אז ? הנשים ישארו שעירות
(רק הלסביות הפמיניסטיות
). זהו זה. ליאני, אם את צריכה להוריד שערות מהחזה (
) ... אבל לא כל גבר עם חזה נטול שיער דווקא נראה יפה עם זה, רק גברים המתאמנים ויש להם חזה יפה, השאר כדאי שישאירו את השטיח שלא נחטוף נקע בעין מרוב שחיפיותם

_casper

New member
סתם "טיילתי" בפורטל ו...

באתי לתמוך בגברים פה בעניין זה. אין ספק שחלק גדול מדיון זה מושפע מהקונסנזוס של מה "מותר" לגברים לעשות. ברור החברות (לשעבר) שלי היו מבקשות שאני אוריד שערות ברגליים (על החזה אין לי הרבה
) אז ברור שיש לה לגיטימציה לכך מהטעם שהיא בעצמה מורידה וזה בהחלט תורם (גם) להנאתי. אבל אבל נשים זה מקובל להוריד שערות ורוב הנשים עושות כך, גברים בד"כ לא עושים את זה ומי שכן לא בדיוק גאה בזה (גאה זו מילה בעייתית בהקשר זה) ומדבר על זה... שאלה לנשות הפורום...האם הייתן רוצות שבני זוגכן היו מורידים שערות גם במחיר של תחושת אי נוחות עצמית/חוסר ביטחון מצדם?

MiTZi Shpitzi

New member
עוד שאלה לי אליכם אנשים...

מה הקשר בין הומואים להסרת שיער ??? אני מכיר כמה וכמה כאלו, ואף אחד מהם לא מוריד שיער !

_casper

New member
אין קשר ישיר..

זה הכל עניין של סטיגמות...אבל סטיגמות לא נוצרות "יש מאין". הומואים נתפסים ונחשבים כבעלי מודעות גבוהה בכל מה שקשור לטיפוח הגוף. הסרת שיער נחשב כצעד די רציני בדרך לטיפוח והבאת הגוף לשביעות רצון עצמית....צעד שלא כל אחד היה עושה. מודעות גבוהה לטיפוח הגוף נתפסת עדיין כסימפטום "נשי" ולכן רבים משליכים גילוי סימפטום "נשי זה אצל גברים כמשהו שמעיד על נטיותיו המיניות של פלוני.

RacerX

New member
אבל למי איכפת

אז אנשים ברחוב יגידו מה שיגידו, את מי זה מעניין בכלל? קחו לדוגמא אנשים שעוסקים בפיתוח גוף, הם לא חלקים ככה באופן טבעי, גם שחיינים לו.

ליאן.

New member
למה בחורה שפויה כן אמורה לרצות

גבר שעיר ובחור שפוי לא ??? זה נראה לך הגיוני שגבר יכול להראות כמו מוסטפה (או כמו קופיף?), אבל אישה לא צריכה להראות כמו פאטמה (שאגב, היא לא מסירה שיער כי היא נשואה!), כדי שתוכל לסובב ראשי גברים.. ? אבל אתה יודע מה? אין בעייה.. אתה תשאר עם הסוודר שלך, ואני עם שלי. מצרפת תמונה של אישה שבחרה להשאר[URL='http://'] נטוראל[/URL]. כן כן, היא לא מגלחת וגאה בכך!!!
(סקסית בטרוף!!!!!
)

נתן.ל

New member
לא בדיוק ליאן

אני לגמרי תומך בזה שגברים המגדלים ג´ונגלים על גופם שלהם לפחות יעשו משהו בנידון, גם אני מקבל נקע בעין כאשר אני רואה את האנשים עם הסוודר נכנסים לים או לבריכה בה אני שוחה (אני לא יודע לשחות אבל לא נתפס לקטנות, רק לקטינות
). אני למזלי עוד לא מגדל על עצמי את היער הירוק(גם לא השחור) לכן הצבעתי שאני לא מתכוון להוריד. אבל דיר בעלק על המסכנה שתחשוב שגם לה מותר, אני כן מתגלח בפנים, אני מצפה שגם היא תתגלח במקומות להם אני נחשף.

_casper

New member
קודם כל שלום ליאן...

אני דנדש בפורום שלך ובנתיים ה נראה כמו מקום חביב. הכי פשוט זה לקחת דוגמא/מקרה ולהקצין אותה לכיוון אחד, לא דיברתי על גברים כל כך שעירים שיכולים להחביא עטים ב"פלומת" הגב שלהם....גברים כאלו ממש לא ישימו קצוץ על אף אחד אם הם ירגישו לא בנוח עם פרוותם ואם הם לא מטפלים בזה כנראה שהם חושבים שזה מאוד סקסי/גברי/WHATEVER. גם התמונה שנתת היא דוגמא מאוד קיצונית (וגם מבדרת) של אשה שכנראה הנורמות החברתיות מסביבה של מתייחסות למראה חיצוני כפונקציה של משהו. לדעתי זה גם לא קשור אם אישה מתחתנת או לא, הרי ברור שאת מסכימה איתי שגבר/אשה לא צריכים להפסיק לטפח את עצמם מהרגע שהטבעת כבשה את האצבע.

ליאן.

New member
התגובה היתה להודעה של נתן..

90 אחוז ממה שכתבתי צריך לקחת בערבון מוגבל, וכל הדיון הזה הזוי לחלוטין.. ברוך הבא לפורום...

למעלה